Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Viking LE60

Zobraziť katalóg
Viking LE60
Solárny panel dostatočne silný aj na nabitie veľkokapacitnej nabíjacej stanice, monokryštalický, s výkonom 60W, účinnosťou 20.6%, vážiaci 2kg a s rozmermi 720×505×4mm. Disponuje výstupmi pre MC4
Kód:  VKNGa7 Produktové číslo:  VSPLE60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Viking LE60

Solárny panel Viking LE60 – pružný, odolný a ľahký

Solárny panel Viking LE60 z monokryštalického kremíka a PVC ponúka flexibilné využitie. Vďaka možnosti ohybu do 15 stupňov je ideálny na montáž pre mierne zaoblené strechy lodí alebo karavanov. Panel je osadený článkami Super Rugged, ktoré disponujú účinnosťou až 20,6 % a zaistia rovnomernú premenu slnečnej energie po celej ploche panela. Vďaka nízkej hmotnosti a vysokej odolnosti je solárny panel Viking LE60 vhodný na všestranné využitie, napr. pri kempovaní v karavanoch, na lodiach alebo chatách či chalupách. Súčasťou balenia solárneho panela Viking LE60 je aj napájací kábel s dĺžkou 5 metrov.

Kľúčové vlastnosti solárneho panela Viking LE60

  • Ohybný solárny panel Viking je ideálny pre karavany, lode, chaty a chalupy
  • Maximálny výkon panela dosahuje 60 W
  • Panel ponúka napätie až 19,8 V a prúd 3 A
  • Prepojovací konektor MC4 s krytím IP67
  • Solárny panel Viking LE60 možno zapojiť do batériového generátora
  • Povrchová úprava umožňuje lepšie absorbovať svetlo
  • Vysoká odolnosť proti vode, požiaru a korózii
  • Solárny panel Viking LE60 je dodávaný s 5-metrovým napájacím káblom

Flexibilný solárny panel Viking LE60 s vynikajúcou účinnosťou

Vďaka vysokej účinnosti premeny slnečnej energie solárnych panelov značky SUNPOWER na energiu elektrickú môžete bezpečne nabíjať rôzne druhy elektrických zariadení až do požadovaného napätia 19,8 V a prúdu 3 A. Po pripojení zariadenia k panelu Viking LE60 bude napájanie spustené automaticky.

Viking LE60 má odolnú a pružnú konštrukciu

Solárne monokryštalické panely SUNPOWER s pokročilou technológiou povrchovej úpravy absorbujú viac svetla a disponujú zvýšenou odolnosťou voči mikrotrhlinám a zlomeniu.  Panely poskytujú vysoký výkon aj pri zhoršených svetelných podmienkach a lepší odvod tepla. Vďaka certifikácii IP67 solárne panely odolajú dažďu a striekajúcej vode.

Spoľahlivosť a kompatibilita

MC4 koncovka s dostatočne dlhým 5 m káblom umožňuje prepojenie solárneho panela VIKING LE60 s batériovými generátormi značky VIKING vrátane ostatných značiek batériových generátorov. Zapojením vhodnej redukcie rozšírite možnosti využitia panela, napr. na nabíjanie kamier, bateriek, telefónov či powerbankov. Okrem toho disponuje solárny panel VIKING dostatočným výkonom na zapojenie notebooku, prenosného televízora či malej chladničky.


Autorizovaný servis značky Viking

Prednosťou značky Viking je zastúpenie autorizovaného servisu v SR pre túto značku. Pre akékoľvek vybavenie záručnej, pozáručnej reklamácie alebo opravy sa môžete kedykoľvek obrátiť na autorizovaný servis značky Viking v SR.


Parametre a špecifikácia

Šírka
50,5 cm Hotovo!
Výška
72 cm Hotovo!
Hĺbka
0,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 000 g Hotovo!
Výkon panelu
60 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
50,5 cm Hotovo!
Výška
72 cm Hotovo!
Hĺbka
0,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
2 000 g Hotovo!

Vlastnosti

Výkon panelu
60 W Hotovo!

Vlastnosti

Menovitý výkon
60 W Hotovo!
Účinnosť
20,6 % Hotovo!
Maximálny prúd (Impp)
3,03 A Hotovo!
Maximálne napätie (Vmpp)
19,8 V Hotovo!
Napätie naprázdno (Voc)
23,4 V Hotovo!
Prúd do skratu (Isc)
3,21 A Hotovo!

Výstupy

Výstupy
MC4 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
720 mm Hotovo!
Výška
505 mm Hotovo!
Hĺbka
4 mm Hotovo!
Hmotnosť
2 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, je mozne timto solarem napajet Jackery 500 gnerator?

Dobry den lze tento solarni panel propojit s trakcni baterii GOOWEI ENERGY OTD33-12, baterie 12V, 33Ah, DEEP CYCLE?a bude mit kontaktibilni kabel?po pripade jaky pouzit? dekuji za odpoved [email protected]

Dobry den zakupil som u vas solarny panel Viking a Viking SB500, zial ani v jednom produkte nebol konektor ktorym sa daju tieto dva vyrobky prepojit. Viete mi prosim doporucit produkt, ktorym si prepojim MC4 konektor zo solaru do DC vstupu na powerbanke? Dakujem

doporučte mi k tomuto panelu regulátor pro nabíjení autobaterie

Diskusia a poradňa k Viking LE60
Príslušenstvo pre Viking LE60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking LE60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIKING LE60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIKING LE60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VIKING LE60.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií