Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Víking - Vonkajšie solárne LEDkové svetlo s pohybovým senzorom VIKING P94

Zobraziť katalóg
Víking - Vonkajšie solárne LEDkové svetlo s pohybovým senzorom VIKING P94
3,7 3 hodnotení
Vonkajšie svetlo – 94ks vysokosvietiacich LEDkových diódy. Ideálne na osvetlenie vonkajších priestorov, ako je napr. záhrada, schodisko, garáž, vstup do domu atď. Veľmi jednoduchá inštalácia za niekoľko okamihov. Celonočné osvetlenie so svietivosťou 1500 lúmenov. Individuálne nastavenie intenzity osvetlenia podľa aktuálnej potreby. Vstavaný pohybový senzor deteguje pohyb v rozmedzí 3 – 5m pod uhlom 270° a zároveň dokáže rozpoznať falošný pohyb (konáre, vietor atď.). Odolnosť proti dažďu a vode IP65 (dážď, odstrekujúca voda, prudký vietor s dažďom, sneh atď).
Kód:  VKNGc16 Produktové číslo:  P94 Stránky výrobcu
Víking - Vonkajšie solárne LEDkové svetlo s pohybovým senzorom VIKING P94 Predaj skončil

Víking - Vonkajšie solárne LEDkové svetlo s pohybovým senzorom VIKING P94

Zháňate výkonné vonkajšie osvetlenie vašej garáže, záhrady či priestorov okolo domu? Ideálne riešenie ponúka solárne LEDkové svietidlo s pohybovým senzorom Viking P94. Ostré a jasné svetlo zabezpečuje 94 kusov vysokosvietiacich LEDiek s celkovou svietivosťou 1 500 lúmenov. Vďaka solárnemu napájaniu je svietidlo úplne sebestačné a nezávislé od napájania na elektrickú sieť. Automatické zapínanie svetla umožňuje vstavaný pohybový senzor, ktorý deteguje pohyb osôb do vzdialenosti 5 metrov v uhle 270 stupňov, pričom dokáže spoľahlivo rozpoznať falošný pohyb konárov, vetra a pod. Vonkajšie osvetlenie Viking má stupeň krytia IP65, takže je vysokoodolné voči odstrekujúcej vode aj nepriaznivému počasiu.

Kľúčové vlastnosti vonkajšieho LEDkového svetla Viking

  • Praktické solárne LEDkové svietidlo na vonkajšie použitie
  • Ideálne na osvietenie vstupu do domu, garáže či záhrady
  • Svetlo obsahuje 94 kusov vysokosvietiacich LEDiek
  • Solárne napájanie je nezávislé od elektrickej siete
  • Celková svietivosť diód je 1 500 lúmenov
  • Vstavaný pohybový senzor
  • Nastavenie intenzity osvetlenia podľa aktuálnej potreby
  • Batéria má kapacitu 2 000 mAh

Jednoduchá a rýchla montáž

Vďaka solárnemu napájaniu je svietidlo Viking veľmi mobilné a praktické, jednoducho ho môžete nainštalovať na ľubovoľné vonkajšie miesto bez nutnosti riešiť problémy s kabelážou na prívod elektriny. Svietidlo má v hornej časti pripravený praktický otvor na ľahké zavesenie na stenu. V balení nájdete aj sadu skrutiek a hmoždiniek, ktorá vám uľahčí montáž.

Parametre a špecifikácia

Stupeň krytia
IP65 Hotovo!
Typ svetla
Nástenné Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Senzor pohybu Hotovo!
Výška
12,2 cm Hotovo!
Šírka
4,5 cm Hotovo!

Stupeň krytia

Stupeň krytia
IP65 Hotovo!

Typ a určenie

Typ svetla
Nástenné Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Senzor pohybu Hotovo!

Rozmery

Výška
12,2 cm Hotovo!
Šírka
4,5 cm Hotovo!
Dĺžka
20 cm Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Solárne Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím Vás, je možnost i celonočního intenzivního osvětlení, či světlo reaguje jenom na pohyb a pak se až rozsvítí do maxima? 1500 lm - je cca. 150 watt klasické žárovky? Děkuji.

Nějak nemůžu přijít na to jak jej aktivovat. Světlo dáme na slunce LED se rozsvítí po chvilce dvakrát zhasne a když potom projdu kolem tak se nespustí. A to i když je tma nebo je solární panel zakryt.

Kolik částí obsahuje balení? Na fotkách jsou u obrázků instalace 2 ale v popisu je 1ks.

Diskusia a poradňa k Víking - Vonkajšie solárne LEDkové svetlo s pohybovým senzorom VIKING P94
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Víking venkovní solární LED světlo s pohybovým senzorem VIKING P94. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viking Outdoor Solar LED-Licht mit Bewegungssensor VIKING P94. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viking Outdoor Solar LED-Licht mit Bewegungssensor VIKING P94. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viking kültéri napelemes LED-es fény VIKING P94 mozgásérzékelővel.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií