Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VILEDA VR201 PetPro

Zobraziť katalóg
VILEDA VR201 PetPro
4,4 5 hodnotení
Robotický vysávač – na tvrdé podlahy, doba prevádzky 90min, objem nádoby na prach 0.5l, senzor proti pádu zo schodov a senzor proti nárazu, ovládanie na tele, počet bočných štetcov 2, čistenie pomocou programov, DC motor
Kód:  UKL299 Produktové číslo:  4023103211971 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VILEDA VR201 PetPro

Kúpte si do svojej domácnosti šikovného pomocníka, ktorý za vás obstará upratovanie podláh vo vašom byte alebo dome. Robotický vysávač VILEDA VR201 PetPro je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov, pretože dokáže zamiesť, zbierať nečistoty a vysať. Na zber nečistôt má vysávač k dispozícii 0,5-litrovú nádobu. Robot VILEDA VR201 PetPro je vybavený špeciálnou kefou PetBrush na ľahší zber zvieracích chlpov. Robotický vysávač disponuje trojstupňovým vysávacím a čistiacim systémom špeciálne určeným na koberce. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii zvládne pracovať na jedno nabitie až 90 minút. Škodám na nábytku zabránia senzory proti nárazu. Rovnako dobre sa VILEDA VR201 PetPro vyvaruje pádu zo schodov. Kvalitný DC motor poskytne vysoký sací výkon. Po upratovaní sa robot VILEDA automaticky vráti do nabíjacej stanice.


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača VILEDA VR201 PetPro

  • Vysoko výkonný vysávač má zbernú nádobu na nečistoty s objemom 0,5 l
  • Li-Ion batéria s výdržou až 90 minút
  • Rotujúca kefa s Dual-Brush technológiou
  • Dve rotujúce bočné kefy zabezpečia upratovanie aj v ťažko prístupných miestach
  • VILEDA VR201 PetPro je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov
  • Disponuje trojstupňovým vysávacím a čistiacim systémom 
  • Patentovaná kefa na zvieracie chlpy
  • 4 režimy čistenia zabezpečia dokonalé čistenie (Štandardný režim, Tichý režim, Plánovaný režim, Domáci režim)
  • Vďaka výške iba 8 cm sa VILEDA VR201 PetPro dostane aj do stiesnených priestorov
  • Po upratovaní sa automaticky vráti späť do svojej nabíjacej stanice
  • Vysávač VILEDA ponúka 3 čistiace vzory a disponuje špeciálnymi senzormi proti pádu

Automatický vysávač VILEDA VR201 PetPro sa dostane do každého rohu

Automatický vysávač VILEDA VR201 PetPro má k dispozícii dve rotujúce bočné kefy, ktoré zabezpečia upratovanie aj v ťažko prístupných miestach ako sú rohy miestností. Rotujúca kefa s Dual-Brush technológiou slúži automatickému vysávaču VILEDA VR201 PetPro na hlavný zber nečistôt.

Skvelý na upratovanie chlpov domácich maznáčikov

Robotický vysávač VILEDA VR201 PetPro je špeciálne určený na upratovanie chlpov vašich domácich maznáčikov. Vo výbave nájdete patentovanú kefu na zvieracie chlpy, ktorá je vybavená silikónovými lamelami. Tie sa zaboria do vlákien kobercov a následne ich precízne vyčistia.

Robotický vysávač VILEDA VR201 PetPro má vysoký sací výkon

Hlavnou prednosťou robotického vysávača VILEDA VR201 PetPro je vysoký sací výkon, ktorý zaistí perfektné výsledky upratovania vo vašej domácnosti. Vysávač dokáže zachytiť zvieracie chlpy a pomáha odstraňovať nečistoty a vlasy z kobercov. VILEDA VR201 PetPro tak nájde svoje miesto v každej domácnosti, dokonca aj u ľudí trpiacich alergiami. Kvalitná Li-Ion batéria poskytne vysávaču dostatok energie až na 90 minút upratovania.

Robot VILEDA VR201 PetPro využíva 4 režimy čistenia

Robot VILEDA VR201 PetPro vám ponúkne 4 režimy čistenia, ktoré si môžete vybrať presne podľa vašich potrieb. Všetko si pohodlne nastavíte priamo na vrchnej časti vysávača. Využiť môžete štandardný režim, tichý režim, plánovaný režim a domáci režim. Nech zvolíte čokoľvek, robot VILEDA VR201 PetPro vysaje kvalitne a šetrne.

Vysávač VILEDA VR201 PetPro s výškou iba 8 cm umožní upratovanie pod nábytkom

Vysávač VILEDA VR201 PetPro vás poteší nízkym profilom, vďaka čomu sa dostane pod pohovku, posteľ či skriňu. Vysávač navyše ponúka 3 čistiace vzory alebo možnosť umiestniť ho presne tam, kde potrebujete aktuálne vysať. VILEDA VR201 PetPro sám zvolí, aký vzor bude na aktuálne upratovanie používať. Po upratovaní sa vysávač automaticky vráti späť do svojej nabíjacej stanice. Vždy ho tak budete mať pripravený na ďalšie použitie.

Špeciálne senzory proti pádu

Robot VILEDA VR201 PetPro je vybavený detekciou predmetov a stien, takže vždy dokáže zmeniť smer a vyvaruje sa nárazov do predmetov. Robot je taktiež vybavený špeciálnymi senzormi, ktoré zabránia pádu zo schodov. 

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hĺbka
32 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze k tomuto vysavači přikoupit pouze hlavní kartáč? Děkuji

Dobrý den, jak vysoký práh je schopný robotický vysavač přejet? Děkuji

Diskusia a poradňa k VILEDA VR201 PetPro
Príslušenstvo pre VILEDA VR201 PetPro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA VR201 PetPro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VILEDA VR201 PetPro.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií