Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

VIOMI ALPHA S9, biely

Zobraziť katalóg
VIOMI ALPHA S9, biely
Robotický vysávač s mopom, na čistenie kobercov, na suché a mokré čistenie, na vodu a na suché čistenie, na všetky druhy podláh, automatické dobíjanie, vysypanie zásobníka do stanice, predvoľba miestností na upratovanie, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a automatické vysypanie, objem nádoby 0.3l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 2cm, navigácia: laserová, BLDC motor, typ ovládania: aplikácia, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, čas nabíjania 6h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 220min, hepa filter, hlučnosť 70dB(A), mobilná aplikácia, adaptér, batéria Li-Ion, bočná kefa, HEPA filter, mopovací modul s mopovacou tkaninou, mopovacia textília, nabíjacia stanica, nabíjacia základňa, nádobka na vodu na mokré čistenie, ovládanie smartfónom, virtuálna stena, zásobník na nečistoty na vysávanie a zásobník na vodu, biela farba
Kód:  VIORV317 Produktové číslo:  V-RVCLMD28A

VIOMI ALPHA S9, biely

Robotický vysávač VIOMI ALPHA S9

Inteligentný robotický vysávač VIOMI ALPHA S9 uprace celú vašu domácnosť za vás. Zariadenie vysáva, mopuje a vďaka funkcii automatického vyprázdňovania sa pri upratovaní nemusíte už o nič starať. Vďaka pokročilej laserovej navigácii bude robotický vysávač VIOMI ALPHA S9 vysávať rýchlo a efektívne.


VIOMI ALPHA S9

Univerzálny a sebestačný robotický vysávač VIOMI ALPHA S9

Robotický vysávač VIOMI ALPHA S9 je určený na suché i mokré čistenie. Po dobu až 30 dní sa nemusíte starať o vyprázdňovanie zásobníka vďaka veľkému 3 l objemu. S robotom od VIOMI upracete všetky druhy podláh vrátane kobercov.

VIOMI ALPHA S9

VIOMI ALPHA S9 – bez starostí o dobíjanie

Robotický vysávač VIOMI ALPHA S9 je vybavený batériou Li-Ion s kapacitou 5 200 mAh, ktorá zaručuje až 220 minút prevádzky. Na jedno nabitie uprace vysávač plochu s výmerou až 250 m2.

VIOMI ALPHA S9

Laserová navigácia od VIOMI

Vďaka presnej laserovej navigácii LDS 2.0 a mobilnej aplikácii si môžete vytvárať mapy priestoru, naplánovať upratovanie, či zadať čas spustenia upratovania. S9 je presný a dôsledný. Robotický vysávač je vybavený celkom dvanástimi senzormi proti nárazu, pádu a senzormi na detekciu stien.

VIOMI ALPHA S9

Komunikujte s VIOMI ALPHA S9 prostredníctvom aplikácie

Robotický vysávač ALPHA S9 je vybavený 300 ml nádržkou na prach a nádržkou na vodu s objemom 250 ml. Dávkovanie vody na mopovanie je možné vykonávať cez aplikáciu v telefóne. Reguláciou množstva vody je zabránené poškodeniu podlahy. V aplikácii si môžete nastaviť až päť rôznych máp a vyčleniť No-Go a No-Mop zóny. Vysávač je kompatibilný s Google Assistant a Home, podporuje hlasové príkazy.

VIOMI ALPHA S9

VIOMI ALPHA S9 – tichý a výkonný vysávač

S VIOMI ALPHA S9 sa môžete tešiť na tiché upratovanie vašej domácnosti. Výkon 2 700 Pa a inovatívny sací výkon zabezpečia upratovanie zvíreného prachu, zvieracích chlpov i veľkých nečistôt.


VIOMI ALPHA S9

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača VIOMI ALPHA S9

  • Robotický vysávač VIOMI ALPHA S9 uprace všetky druhy podláh vrátane kobercov
  • Vysávač je určený na mokré i suché čistenie
  • Vďaka veľkému 3 l zásobníku zbiera prach a nečistoty po dobu až 30 dní bez nutnosti vyprázdnenia
  • Li-Ion batéria s kapacitou 5 200 mAh zaručí až 220 minút prevádzky
  • Vysávač na jedno nabitie uprace priestor do 250 m2
  • Robotický vysávač je vybavený navigačným systémom LDS 2.0
  • Nádoba na prach pojme 300 ml a na vodu 250 ml
  • VIOMI ALPHA S9 poskytuje výkon 2 700 Pa a inovatívny sací výkon
  • Saje jemné nečistoty i prach
  • Je vybavený dvanástimi senzormi
  • V aplikácii môžete uložiť až 5 máp a vyčleniť No-Go a No-Mop zóny
  • S VIOMI ALPHA nastavíte čas čistenia
  • Robotický vysávač je kompatibilný s Google Assistant a Home


Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Laserová Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
9,8 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,18 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB(A) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
9,8 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,18 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné používat samovyprazdnovací stanici i bez sáčku? Děkuji.

Prosím, je možné reklamovat pouze nádržku na vodu? Ikdyž zapneme jen mopování, tak se na mop nedostane ani kapka. Zbytek vysavače funguje perfektně.

Dobrý den, jak velký dům dokáže robotický vysavač naskenovat a uložit do své mapy. Mám zkušenost, že robot Samsung JetBot+ nedokázal uložit celý můj dům do mapy. V vždy dvě poslední místnosti se do mapy nevešly. Můj dům má na délku 41m a obytnou plochu 442m2. V popisku je uvedeno ,,Maximální plocha vysávání až 250m2"- je to myšleno jako maximální plocha domácnosti pro uložení do mapy, pro kterou je robot konstruovaný, nebo pouze v rámci jeho výjezdu za účelem čištění? Děkuji

Dobrý den, můžete prosím poradit, jaký typ papírových sáčků je s tímto vysavačem kompatibilní?

Poradí si vysavač i s černou podlahou?

Diskusia a poradňa k VIOMI ALPHA S9, biely
Príslušenstvo pre VIOMI ALPHA S9, biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VIOMI ALPHA S9, bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VIOMI ALPHA S9, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VIOMI ALPHA S9, weiß.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií