AD homeoffice AD homeoffice

Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R

Zobraziť katalóg
Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R
Príslušenstvo – k pokladničným systémom, RJ-50, bez vnútorného uzamykateľného veka, bez kábla
Kód:  PK316c1 Produktové číslo:  FT-460V1-RJ10P10C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R Predaj skončil

Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R

Pokladničná zásuvka FT- 460V1- R s horným otváraním flip-top je kompatibilným príslušenstvom k pokladničným systémom. Jej veľkou prednosťou je podstatná úspora miesta, a to vďaka praktickému hornému otváraniu. Vkladanie bankoviek a šekov prebieha bez otvorenia zásuvky, prestrčia sa iba prednou štrbinou. Zásuvku otvoríte buď elektronicky alebo mechanicky pomocou kľúča. Vyberateľný zakladač obsahuje ľubovoľne nastaviteľné priehradky na bankovky a mince. Pokladničná zásuvka vyniká svojou mechanicky odolnou konštrukciou, ktorá je prakticky nerozbitná. 

Hlavné prednosti

  • Horné otváranie flip-top
  • Podstatná úspora miesta
  • Vkladanie bankoviek a šekov bez otvorenia zásuvky
  • Mechanicky odolná konštrukcia
  • Virtuos konektor RJ-50 pre pripojenie externého kábla

Jedinečné vybavenie

Zásuvka nedisponuje káblom, ale je osadená štandardným Virtuos konektorom RJ-50, pomocou ktorého ju môžete pripojiť ku všetkým pokladničným systémom. Stačí len vybrať vhodný externý pripojovací kábel. Komplet obsahuje zásuvku s vekom a vnútorný plastový zásobník na bankovky a mince bez vnútorného uzamykateľného veka. Šesť priehradiek je určených pre bankovky, osem pre mince.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
46 × 10 × 17 cm

Hmotnosť:
4,8 kg

Farba:
čierna

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych prosím informaci o celkové výšce otevřeného zásobníku. Zřejmě nepůjde o čistý součet hloubky a výšky, proto prosím o ověření případně změření tohoto rozměru. Děkuji, J.N.

Diskusia a poradňa k Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R
Príslušenstvo pre Virtuos pokladničná zásuvka s horným otváraním, FT- 460V1- R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Virtuos pokladní zásuvka s horním otevíráním, FT-460V1-R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Virtuos Kassenschublade mit oberer Öffnung, FT-460V1-R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Virtuos Kassenschublade mit oberer Öffnung, FT-460V1-R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Virtuos kasszafiók felső nyitással, FT-460V1-R.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií