Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VisionBook 8Q

Zobraziť katalóg
VisionBook 8Q
4,2 33 hodnotení
Tablet ARM Cortex A9 Quad-Core 1.4GHz, dotykový 7.85" 1024x768 kapacitný, RAM 1 GB, 8GB + microSD, WiFi, micro USB, micro HDMI, batéria 4000 mAh, Google Android 4.4
Kód:  VB0211 Produktové číslo:  UMM200V8Q Stránky výrobcu

VisionBook 8Q

 
VisionBook 8Q

Multifunkčná elegancia

Elegantný a cenovo dostupný tablet s 9,6 mm tenkým telom a hmotnosťou iba 380 g. Elegantné čierne telo ukrýva dostatočný výkon, ktorý vám umožní plynulú prácu aj zábavu s tabletom VisionBook. Hranie hier aj prezeranie internetu bude príjemné vďaka multidotykovému 7,85" displeju s dostatočným rozlíšením 1024 × 768. Tablet sa tak stane vaším príjemným spoločníkom na cestách aj pri surfovaní po internete alebo pri sledovaní filmov v pohodlí domova.


Vysoký výkon

Tablet je vybavený operačným systémom Google Android 4.4 KitKat a výkon zaisťuje štvorjadrový procesor ARM Cortex-A9 s frekvenciou 1,4 GHz, ktorému sekunduje grafický akcelerátor Mali so štyrmi jadrami. Dostatok priestoru na uloženie vašich dát a aplikácií zaistí interná flash pamäť s kapacitou 8 GB a ďalšie rozšírenie je možné dosiahnuť použitím micro SD karty s kapacitou až 64 GB.

VisionBook 8Q

VisionBook 8Q

Pohodlná komunikácia

Svoje zážitky z ciest zachytíte 2 Mpx fotoaparátom a na komunikáciu s priateľmi poslúži predná webkamera. Samozrejmosťou je prítomnosť Wi-Fi modulu, ktorý podporuje pripojenie k sieťam 802.11 b/g/n. Skvelou vlastnosťou je funkcia USB OTG, ktorá umožní prepojiť tablet s iným zariadením a nabíjať tak napríklad mobilný telefón cez USB pomocou tabletu alebo pripojiť váš flash disk.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , prosím má tablet GSP? Nikde ani zmínka. Děkuji. Ostratický.

Diskusia a poradňa k VisionBook 8Q
Príslušenstvo pre VisionBook 8Q
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 8Q.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií