Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

VisionBook 8Qe 3G

Zobraziť katalóg
VisionBook 8Qe 3G
4,7 9 hodnotení
Tablet - Mediatek MTK8321 Quad Core 1.3GHz, dotykový 7.85" IPS 1024x768 kapacitný, RAM 1GB DDR3, 16GB + microSD, WiFi 802.11bgn, BT 4.0, micro USB, GPS, microSIM, batéria 3900mAh, Google Android 7.0 Nougat
Kód:  VB0211d Produktové číslo:  UMM200V8E

VisionBook 8Qe 3G

Elegantný a cenovo dostupný tablet VisionBook 8Qe s podporou 3G sietí ponúka dostatočný výkon, ktorý vám umožní plynulú prácu aj zábavu. Hranie hier a prezeranie internetu bude príjemné vďaka dotykovému 7,85" displeju s dostatočne jemným rozlíšením 1 024 × 768 pixelov. Použitý IPS panel zaručí verné farby aj široké pozorovacie uhly. Tablet sa tak stane vaším príjemným spoločníkom na cestách aj pri surfovaní na internete alebo sledovaní filmov v pohodlí domova.

Kľúčové vlastnosti tabletu VisionBook 8Qe 3G

  • Moderný štvorjadrový procesor MediaTek MTK8321
  • Podpora microSIM s 3G sietí
  • Výkonný grafický čip Mali T720
  • 5 Mpx zadný fotoaparát a 2 Mpx predná webkamera
  • Systém Android 7.0 Nougat

Dobre vybavený tablet za vynikajúcu cenu

VisionBook 8Qe 3G je vybavený operačným systémom Google Android 7.0 Nougat. Výkon má na starosti štvorjadrový procesor MediaTek MTK8321 a 1 GB pamäť RAM. Dostatok priestoru pre uloženie vašich dát a aplikácií zaistí interná flash pamäť s kapacitou 16 GB a ďalšie rozšírenie je možné dosiahnuť použitím microSDHC karty s kapacitou až 32 GB.

Pohodlná komunikácia

Svoje zážitky z ciest zachytíte 5 Mpx fotoaparátom a na komunikáciu s priateľmi poslúži predná 2 Mpx webkamera. Samozrejmosťou je prítomnosť WiFi, ktorá podporuje pripojenie k sieťam 802.11 b/g/n a ďalej môžete využiť zabudovaný GPS modul, tablet tu poslúži aj ako navigácia na cestách. Poteší aj prítomnosť HDMI výstupu pre pripojenie k väčšiemu displeju.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ja som si ho objednal a dostal som ho s Grafikou Mali 400 a bez HDMI rozhrania. Mal som podľa Vašich parametrov dostať Mali T720 a HDMI rozhranie. A nie je to omyl, lebo práve na tom ste postavili reklamu o 10 Eur zdraženého modelu s tým istým číslom. Ja len verím , že budete mať relevantné zdôvodnenie ,lebo ináč ide o ČISTÉ ZAVÁDZANIE ZÁKAZNÍKA , či ? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, je normálne, že keď tablet pripojím na nabíjačku, tak percento nabitia ďalej stagnuje, ba klesá a na úplné nabitie musí byť pripojený asi 12 hodín? Tablet má polroka a doteraz nebol nabíjaný viac ako desaťkrát.

Dají se přetahovat aplikace na sd kartu a jak dlouho vydrží

Dá se vložit i Sim kartu s lte

Dá se vložit sdružení karta a přetahovat aplikace na ni

Dobrý deň, mám povolené roamingové dáta, ale tablet sa v roamingu nevie pripojiť k dátovej sieti, kde môže byť problém? Cez wifi sa pripája bez problémov.

A ten tablet podporuje aj Sim Tesco Mobile ci nie

dá se z něj volat?ikona volání na displeji je.děkuji

Dobrý den, jaké jsou rozměry tabletu ?

Má usb OTG? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k VisionBook 8Qe 3G
Príslušenstvo pre VisionBook 8Qe 3G
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 8Qe 3G.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií