Vivo Y52 5G

Zobraziť katalóg
Vivo Y52 5G
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón – 6,58" IPS 2408 × 1080, operačná pamäť 4 GB, hybridný slot, procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G, fotoaparát: 48Mpx (f/1,79) hlavný + 2Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 18W, batéria 5000 mAh, model 2021, Android
Kód:  VIV105ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vivo Y52 5G

Mobil Vivo Y52 5G spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať fotoaparátom s troma objektívmi, ale tiež využívať veľa užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Mobil je vybavený 6,58" displejom, čo je ideálne pre tých, ktorí majú radi veľké telefóny. Vnútri možno nájsť priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G. Operačná pamäť má kapacitu 4 GB. Dostatočné množstvo energie zaisťuje batéria s kapacitou 5000 mAh. Vaše sympatie si istotne získa jeho konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C. Mobil Vivo bol predstavený v roku 2021.

Mobilný telefón Vivo Y52 5G Lifestyle
Mobilný telefón Vivo Y52 5G Bočný pohľad

Zásadné vlastnosti mobilu Vivo Y52 5G

  • Inteligentný mobil Vivo je vybavený 6,58" displejom
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte predstavuje 4 GB
  • Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 5000 mAh
  • Istotne vás poteší konektorová výbava Jack (3,5 mm) a USB-C
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 48 Mpx
  • Na zadnej strane sú k dispozícii 3 snímače fotoaparátu
  • Mobilný telefón disponuje 6,58" IPS displejom
  • Priaznivci rýchlych scén si obľúbia 60Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Základné operácie sú riadené operačným systémom Android 11 s nadstavbou Funtouch OS
  • Internú pamäť je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 256 GB
  • Mobil má slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby
  • Energiu dodáva vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh

Na displej mobilu Vivo sa díva s potešením

Každý moment s mobilom Vivo prinesie radostné chvíle, keďže svojím 6,58" IPS displejom a Full HD 2408 × 1080 rozlíšením prináša obsah v peknej kvalite.

Mobilný telefón Vivo Y52 5G Lifestyle
Mobilný telefón Vivo Y52 5G Zadná strana

Vychutnajte si fotografie z dovolenky

Výbavu na fotenie v mobile tvorí trojitý fotoaparát. Telefón Vivo sa vyznačuje 48Mpx zadným fotoaparátom, 2Mpx makro objektívom. Makrofotoaparát je skvelý na fotenie zblízka a zachytenie detailov na malých objektoch, ako sú napríklad kvety, hmyz alebo drobné predmety. Makrofotografia sa venuje dosiahnutiu vysokého stupňa detailu a preskúmaniu malých štruktúr, ktoré sú často nepostrehnuteľné. S mobilom Vivo budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok je užitočná prisvetľovacia dióda.

Batéria mobilu vás nesklame

Mobilu Vivo zabezpečuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh, ktorá zvládne chod počas dvoch aj viacerých dní. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 18 W. Na napájanie je k dispozícii nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Vivo Y52 5G Zadná strana

Mobil Vivo sa môže pochváliť spoľahlivým výkonom

Funkcie a operácie mobilu Vivo zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 11 s nadstavbou Funtouch OS. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu zaujme svojou veľkosťou 4 GB, s ktorou môžete hrať hry a obsluhovať aj viac aplikácií naraz. V prípade, že vám pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, dá sa zväčšiť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 256 GB.

Telefón Vivo disponuje širokou škálou komunikačných možností

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) podporuje bezdotykovú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Umožní vám to uskutočňovať pohodlné a bezpečné bezkontaktné platby v obchodoch pomocou vášho mobilu. S podporou WiFi na svojom telefóne môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth uľahčuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, to vám zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia. A-GPS je pokročilý systém na určenie polohy, ktorý kombinuje satelitné signály s dátami z mobilných sietí. Táto funkcia bude užitočná najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám umožnia rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými sa sťahovanie veľkých súborov, sledovanie streamovaného obsahu a uskutočňovanie videohovorov stane úplne plynulým a bez problémov. Hudbu môžete počúvať na slúchadlách pomocou 3,5 mm Jack konektora.

Funkcie mobilu, ktoré si obľúbite

Užívajte si život na plné obrátky s mobilom Vivo. Rozpoznávanie odtlačku prsta umožňuje odomknúť telefón len jednoduchým dotykom. Rozšírenejší obsah, než sú len strohé textové správy, môžete ostatným posielať aj prijímať prostredníctvom MMS. Smartfón podporuje funkciu OTG, ktorá umožňuje pripojenie ďalších periférií, ako je myš, klávesnica alebo USB disk. Telefón so senzorom priblíženia rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby nedošlo k náhodným dotykom.

Konektory mobilu:

jack (3,5 mm) a USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal, fólia na displej a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

163,9 × 75,3 × 8,5 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

193 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vivo Y52 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vivo Y52 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vivo Y52 5G.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií