Vivo Y72 5G

Zobraziť katalóg
Vivo Y72 5G
4,9 10 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  VIV106ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vivo Y72 5G

Mobilný telefón Vivo Y72 5G Screen

Vivo Y72 5G môžeme už na pohľad označiť za smartfón. Zásluhou jeho funkcií budete môcť komunikovať na sociálnych sieťach, fotografovať aj natáčať a využívať rad praktických aplikácií aj zábavných hier. Operačná pamäť zariadenia dosahuje kapacitu 4 GB. Práve tento výkon umožní spúšťať viac aplikácií naraz. Smartfónu Vivo Y72 5G dodá energiu batéria, ktorá má veľmi peknú výdrž vďaka netradičnej kapacite 4800 mAh. Podstatným bodom je konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Konštrukciou svojho tela sa zameriava najmä na tých, ktorí uprednostňujú odolnejšie zariadenia, je vysokoodolný aj pri páde. Smart telefón Vivo disponuje čistým Androidom.

Rozhodujúce funkcie smartfónu Vivo Y72 5G

  • SIM karty v konfigurácii dual SIM + pamäťová karta
  • Konštrukcia so zvýšenou odolnosťou voči nárazu
  • Operačná pamäť 4 GB a procesor Mediatek MT6761
  • Grafický akcelerátor IMG GE8300
  • NFC rozhranie na synchronizáciu a platby
  • Čítačka odtlačkov prstov pre väčšiu bezpečnosť mobilného telefónu
  • 10 W rýchleho nabíjania
  • Mobil Vivo má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Vivo Y72 5G Bočný pohľad

Smartfón Vivo Y72 5G zaujme parádnou výbavou

Smartfón dovoľuje používať 2 SIM karty, a to bez obsadenia slotu, ktorý je určený na pamäťovú kartu. O ochranu smartfónu pred neoprávneným vstupom do Vivo Y72 5G sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Veľmi praktické je zabudované NFC rozhranie, ktoré umožní napríklad rýchlo a pohodlne platiť. V parametroch narazíte na výraz OTG, čo v tomto prípade znamená, že k smartfónu môžete ľahko pripojiť napríklad flash disk alebo externý HDD. Automatickou súčasťou je podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory dôležité pre bezproblémový chod všetkých aplikácií.

Mobilný telefón Vivo Y72 5G Možnosti pripojenia (porty)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vivo Y72 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vivo Y72 5G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vivo Y72 5G.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií