Vodafone Smart V8

Zobraziť katalóg
Vodafone Smart V8
Mobilný telefón IPS 1920x1080, procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB RAM, vnútorná pamäť 32 GB, MicroSDXC až 128 GB, 16 Mpx + 8 MP fotoaparát, GPS, A-GPS, NFC, 3G / LTE, microUSB, čítačka odtlačkov prstov, batérie, Android 7.0
Kód:  VDF525ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vodafone Smart V8

Funkcie telefónu

156 mm

Vodafone Smart V8

76 mm

Vodafone Smart V8

7,99 mm

Telefón Hmotnosť: 166 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Google Android 7.1.1 Nugget

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ karty SIM

Rozměry

76 × 156 × 7,99 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 128 GB)

Slot pamäťovej karty

Váha

166 g

Hmotnosť telefónu

Vodafone Smart V8 v kovovom dizajne je obzvlášť atraktívny pre používateľov, ktorí hľadajú lacný, ale dobre vybavený mobilný telefón. Vďaka svojej cene ponúka veľký displej s vysokým rozlíšením, osemjadrový procesor alebo operačný systém Google Android.Vďaka svojmu dizajnu nie je stratené, kovový chrbtový panel a bočné rámy sú doplnené elegantnou prednou časťou zo skla. 

Kľúčové vlastnosti zariadenia Vodafone Smart V8

  • Veľká obrazovka s rozlíšením Full HD
  • Podpora českého LTE
  • čítačka odtlačkov prstov
  • Elegantný dizajn vďaka kovovej konštrukcii
  • Výkonný procesor
  • Slot pre pamäťovú kartu s kapacitou až 128 GB

Veľký displej s technológiou IPS

5.5-palcový displej ponúka rozlíšenie Full HD (1920 × 1080 pixelov), ktoré vám poskytne skvelú show. Vďaka svojej uhlopriečke bude Vodafone Smart V8 ideálnym spoločníkom pre sledovanie filmov, hranie hier, dokumentovanie a prehliadanie internetu. Displej je tiež zaoblený - 2.5. Môžete sa tiež tešiť na pekné používateľské rozhranie a všetky gadgety operačného systému Google Android 7.1 .1 Nugget.

Objektív hlavnej kamery je tradične na zadnej strane. Má rozlíšenie 16 megapixelov a poskytuje všetky bežné funkcie. Je doplnený LED diódou s dvoma diódami. Za obrazovkou je fotoaparát s rozlíšením 8 megapixelov, ktorý umožňuje uskutočňovať vlastné hovory alebo videohovory. Čítačka odtlačkov prstov, ktorá má svoje miesto na zadnej strane - pod fotoaparátom, sa postará o bezpečnosť vašich dát.

Rýchly internet a dlhá výdrž

Najvyššou zárukou výkonnosti je potom osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 435, ktorý pridáva 3 GB pamäte. Pre vaše dáta je teraz k dispozícii 32 GB úložisko, ktoré možno inovovať pomocou pamäťovej karty až do 128 GB. Podpora LTE, vrátane českých frekvencií, je samozrejmosťou a sľubuje sa za jediný poplatok sľubuje 3 000 mAh batériu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vodafone Smart V8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodafone Smart V8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vodafone Smart V8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vodafone Smart V8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vodafone Smart V8.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií