Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Vodafone Tab speed 6 Čierny

Zobraziť katalóg
Vodafone Tab speed 6 Čierny
5 1 hodnotení
Tablet - procesor QuadCore 1.3GHz, dotykový 8" 1280x800 RAM 1GB, interná pamäť 16GB, MicroSDXC až 64GB, fotoaparát 5Mpx + 2Mpx, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, microUSB, Micro SIM, batéria 4060mAh, Android 5.1
Kód:  VDF2000b
Vodafone Tab speed 6 Čierny Predaj skončil

Vodafone Tab speed 6 Čierny

Tento dostupný tablet s LTE modemom vám sprostredkuje veľa zábavy a zvýši vašu produktivitu na cestách. Na 8-palcovom displeji si s pomocou OS Android 5.1 Lollipop užijete svižné prehliadanie internetových stránok, bezproblémovú komunikáciu na sociálnych sieťach a plynulé streamovanie videí. To všetko budete môcť robiť dlhšie a intenzívnejšie než s inými tabletmi, pretože kapacita batérie 4 060 mAh je v tejto cenovej kategórii úplne ojedinelá. 

Kľúčové vlastnosti

  • LTE tablet s 8'' displejom
  • OS Android 5.1 Lollipop
  • Vysoká kapacita batérie
  • Skvelý pomer cena/úžitková hodnota
  • Kvalitne spracované telo z prvotriedneho plastu

Osem palcov zábavy a LTE pripojenie

Osempalcový displej ponúka dostatočný priestor nielen na zábavu, ale  napríklad aj na pohodlné vybavenie e-mailov, editáciu textu alebo prehliadnutie prezentácie. Rozlíšenie 1280 × 800 px sprostredkuje pekný zážitok aj sledovanie filmov, či už v posteli alebo na dlhšej ceste v dopravnom prostriedku. LTE modem vám umožní sťahovať dáta a streamovať hudbu alebo videá v závratných rýchlostiach. Vďaka vysokej kapacite batérie nebude potrebné neustále riešiť problém s dobíjaním.

Užite si videohovory odkiaľkoľvek

Kamera na zadnej strane tabletu má rozlíšenie 5 Mpx a pri dobrých svetelných podmienkach ňou vyhotovíte veľmi kvalitné snímky. S 2 Mpx prednou kamerou vyfotíte slušnú selfie, ale využijete ju predovšetkým pri videohovoroch cez Skype a ďalších podobných aplikáciach.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude fungovat i se sim od T-mobile?

Dobrý den, dá se z tabletu i volat přes SIM?

Diskusia a poradňa k Vodafone Tab speed 6 Čierny
Príslušenstvo pre Vodafone Tab speed 6 Čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vodafone Tab speed 6 Černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vodafone Tab speed 6 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vodafone Tab speed 6 schwarz.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií