AD elektro AlzaPlus maličkosti sk

Voltcraft Charge Manager 2024

Zobraziť katalóg
Voltcraft Charge Manager 2024
Nabíjačka batérií na tužkové (AA), mikrotužkové (AAA), malý monočlánok (C), veľký monočlánok (D) a deväťvoltové (9 V) batérie typu NiMH, NiCd a NiZn, nabíja prúdom 3000 mA na šachtu, LCD displej, tester batérií, indikácia nabíjania, možnosť vybíjania, rýchle nabíjanie, časovač na ukončenie dobíjania, udržiavacie nabíjanie, kontrola jednotlivých šácht, Minus-Delta-U odpojenie, regenerácia, Minus-Delta-T odpojenie a nastaviteľný nabíjací prúd
Kód:  VC005a1 Produktové číslo:  2002024 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Voltcraft Charge Manager 2024 Predaj skončil

Voltcraft Charge Manager 2024

High-end nabíjačka od firmy Voltcraft

ChargeManager 2024 plní zároveň úlohu nabíjačky a prístroja na analýzu kvality akumulátorov. Disponuje grafickým displejom, na ktorom zobrazuje stav nabitia akumulátorov, pričom sa stará o optimálne riadenie nabíjacieho prúdu


Programové vybavenie

ChargeManager 2024 ponúka šesť rôznych programov starostlivosti a obnovenie akumulátorov typov NiMH, NiCd a NiZn, ako napríklad testovací nabíjací cyklus, zistenie chybných článkov, vybitie, oživenie článku a pod. Všetky tieto procesy pomáhajú zvyšovať životnosť a výkonnosť akumulátora.


Veľký LCD displej

Na veľkom modro podsvietenom LCD displeji sa zobrazujú všetky relevantné parametre a informácie o diagnostike akumulátora, dôležitým parametrom je tzv. vybíjacia kapacita, ktorá sa vyrovná reálnej prevádzke. Po skončení nabíjania a programov starostlivosti o akumulátory sa nabíjačka automaticky prepne do úsporného režimu.


Správa dát

Zabudovaný USB port a možnosť stiahnutia príslušného softvéru zadarmo, umožňujú nabíjačke ChargeManager 2024 spravovať dáta o nabíjaní a akumulátore, a prenášať ich do počítača na rozbor a archiváciu. Zobrazuje a vyhodnocuje nabíjacie a vybíjacie krivky. Bez možnosti pripojenia k počítaču možno všetky dáta zapísať na SD kartu.


Špecifikácia:

Vhodná pre veľkosť akumulátora:

AAA, AA, malé mono, veľké mono, 9 V

Vhodná pre akumulátory:
NiCd, NiMH, NiZn

Max. nabíjací prúd na šachtu:
3 000 mA

Typická doba nabíjania AA akumulátora 2 000 mAh:
45 minút

Nabíjací prúd batérie (9 V):
38 mA

Počet nabíjacích šácht 9 V:
2

Počet nabíjacích šácht AA:
8

Počet nabíjacích šácht AAA:
8

Počet nabíjacích šácht C:
8

Počet nabíjacích šácht D:
8

Počet nabíjacích kanálov/šácht:
10

Parametre a špecifikácia

Šírka
30,5 cm Hotovo!
Výška
5,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23,7 cm Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA), Malý monočlánok (C), Veľký monočlánok (D), Deväťvoltové (9 V) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH, NiCd, NiZn Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,5 cm Hotovo!
Výška
5,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23,7 cm Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA), Malý monočlánok (C), Veľký monočlánok (D), Deväťvoltové (9 V) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH, NiCd, NiZn Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu
3 000 mA Hotovo!
Doba nabíjania
0,75 h Hotovo!
Ochrana
Ochrana pred preťažením, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity Hotovo!
Funkcie
LCD displej, Tester batérií, Indikácia nabíjania, Možnosť vybíjania, Rýchle nabíjanie, Časovač na ukončenie dobíjania, Udržiavacie nabíjanie, Kontrola jednotlivej šachty, Minus-Delta-U odpojenie, Regenerácia, Minus-Delta-T odpojenie, Nastaviteľný nabíjací prúd Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Bez akumulátorov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych pouze z vlastní zkušenosti před tímto výrobkem varovat. Používal jsem ho necelé tři měsíce, než přestal fungovat. Když zapomenu na nespolehlivou komunikaci přes USB a nepřehledný software zhroutil se tak můj sen spolehlivě vytřídit starší baterie. Pokud si tuto "levnou" srandu budete kupovat, připlaťte si tu nejdelší záruku co vám dají.

Diskusia a poradňa k Voltcraft Charge Manager 2024
Príslušenstvo pre Voltcraft Charge Manager 2024 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Voltcraft Charge Manager 2024. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Voltcraft Charge Manager 2024. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Voltcraft Charge Manager 2024. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Voltcraft Charge Manager 2024.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií