Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VOQLIFE easyPlay

Zobraziť katalóg
VOQLIFE easyPlay
Hračka – pre domácich miláčikov, sledovanie pohybu a aktivít, prepojenie s easyFeed a easyCollar
Kód:  Eas02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VOQLIFE easyPlay Predaj skončil

VOQLIFE easyPlay


Nezaujímajú vášho psíka alebo mačičku opozerané hračky a nudí sa? Zoznámte sa VOQLIFE easyPlay – poslednou hračkou, ktorú kedy pre svojho maznáčika zakúpite. S touto hračkou sa bude štvornohý miláčik hrať nekonečné hodiny. A ako to funguje? Hračku v tvare lopty možno ovládať pomocou vášho smartfónu. Môžete ju tak obsluhovať aj keď nie ste doma a zabaviť tak maznáčika. Hračka easyPlay je vybavená 720p webkamerou, mikrofónom, reproduktorom, ale aj integrovaným dávkovačom kŕmenia. Výhodou hračky je jej možnosť prepnutia do automatického režimu, čo oceníte v prípade, že ste zaneprázdnení.


Kľúčové vlastnosti hračky VOQLIFE easyPlay

  • Pre domácich miláčikov
  • Sledovanie pohybu a aktivít
  • Dávkovač kŕmenia
  • Webkamera, mikrofón a reproduktor
  • Prepojenie s easyFeed a easyCollar

easyPlay zabaví aj nakŕmi

VOQLIFE easyPlay je vhodná pre mačky a psy, ktoré ľahko zabavíte aj na diaľku. Zároveň ich aj nakŕmite, a dokonca s nimi môžete aj komunikovať. Vďaka mobilnej aplikácii budete mať detailný prehľad o aktivitách vášho maznáčika. Tiež vás bude upozorňovať na pravidelné kŕmenie a pohyb. 


 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre psy, Pre mačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOQLIFE easyPlay. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VOQLIFE easyPlay Spielzeug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VOQLIFE easyPlay Spielzeug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VOQLIFE easyPlay.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií