AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF

Zobraziť katalóg
VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF
4,0 2 hodnotení
Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), duálny tuner, 4K Ultra HD, dekódovanie UNI čítačka, HDMI, S/PDIF optický, LAN, RS232, USB a CI/CI+, wifi a internet, záznam na interný disk a flash disk
Kód:  JT100a34 Produktové číslo:  U157b11

VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF

Prijímač VU+ DUO 4K nevyniká iba špičkovým obrazom v Ultra HD rozlíšení, ale tiež podporuje najnovšie obrazové normy HDR10 a HLG, disponuje farebným 3,5" LCD displejom a výkonným hardvérom – štvorjadrový procesor ARM, 2 GB RAM a 4 GB Flash. Tento set top box si tiež poradí s príjmom nového digitálneho vysielania DVB-T2 (H.265/HEVC). Displej navyše ponúka funkciu Mini TV a do prijímača môžete vložiť 2,5" pevný disk. Iste oceníte tiež rýchle reakcie, kedy prepnutie programu prebehne do jednej sekundy. VU+ DUO 4K má hneď dva sloty na vymeniteľné tunery, jednu čítačku kariet a dva CI sloty. Zariadenie bez problémov pripojíte aj k internetu – ponúka gigabitový ethernet alebo WiFi. Samozrejmosťou je Bluetooth či USB porty špecifikácie 3.0 a 2.0. Na pripojenie DVD, Blu-ray prehrávačov alebo herných konzol slúži konektor HDMI IN.

Kľúčové vlastnosti DVB-T2 prijímača VU+ DUO 4K

  • Príjem DVB-T2 (H.265/HEVC)
  • Integrovaná WiFi a Bluetooth
  • 3,5" farebný LCD displej
  • Podpora 4K rozlíšenia, HDR10 a HLG
  • Možnosť doplniť o ďalší tuner
  • Kodi, YouTube, ČSFD, Samba, DLNA, Transcoding a ďalšie
  • Mediaplayer so širokou podporou audio a video formátov
  • Gigabitový ethernet, WiFi, Bluetooth
  • Aplikácia pre iOS a Android

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T, Duálna Hotovo!
Čítačka kariet - dekódovanie
UNI čítačka Hotovo!
Záznam na
interný disk, flash disk Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T, Duálna Hotovo!

Dekódovanie

Čítačka kariet - dekódovanie
UNI čítačka Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba, Webový prehliadač Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, LAN, RS232, USB, CI/CI+ Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Je to tak cca 2-3 mesice co jsem koupil tento set top box ( 2 x DVB-T2), spolu s hdd. Od zacatku mam ale jeden docela neprijemny problem. Stava se, ze se nekdy zacne sekat zvuk. Stale je slyset , ale preskakuje,vynechava a neni tomu skoro rozumet. Trochu jako takovej "zvukovej stroboskop". Kdyz se prepne program na jiny a zpet , je to ok. Ale celkove je to dost neprijemne , stava se to i vicekrat denne. Signal je silny a v pohode, stava se to u jakehokoliv programu. Stava se to nekomu dalsimu ? nebo je to chyba jen meho kusu ? dekuji za info.

na kablovku ? myslel jsem, že to je na pozemní vysílání ?

Dobrý den, zajímalo by mě v jakém stavu je tento přijímač, zejména fyzicky (vizuálně). Jsou z něj stržené ochranné přelepky? Je poškozený obal nebo je v náhradním obalu? Vím, že obecně to možné je, ale ptám se konkrétně na tento kus. Mohu i toto zboží případně vrátit do 14 dní bez udání důvodu? Děkuji.

Dobrý den, mám televizi od Vás https://www.alza.cz/49-panasonic-tx-49cx750e-d2306715.htm která jak uvádíte podporuje DVBT2 a kodek H265, ale zdá se že nepodporuje..... (pominu že klamete) je tento set top box adekvátní náhradou nefuknčního tuneru této televize ?????

Mam jeden dotaz, je mozne nahravani na NAS?

Dobrý den. Má přijímač funkci HBBTV a lze připojit přes bluetooth sluchátka a poslouchat tak zvuk pouze přes ně? Děkuji.

Dobrý den, je přiložen český návod? V jakém jazyce je ovládání přístroje? Je možné programovat nahrávky pomocí EPG? Děkuji Palo.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda má zařízení opravdu 2 plnohodnotné DVB-T2 tunery, nebo 1x DVB-T2 a 1x DVB-T? Na fotu zadní strany je vidět pouze 1 tuner. Dále by mě zajímalo, zda zařízení také podporuje funkci HbbTV (červené talčítko)?

Dobrý den, je možné zároveň nahrávat televizní pořad a sledovat jiný současně ?

dobrý den, je zde tento tuner? https://www.alza.cz/vu-tuner-dvb-c-t-t2-twin-d2903195.htm děkuji.

12
Diskusia a poradňa k VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF
Príslušenstvo pre VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VU+ DUO 4K Dual T2 tuner MTSIF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií