AlzaBoxy Q1 Samsung cashback

VU+ Duo2 2× DVB S2 tuner

Zobraziť katalóg
VU+ Duo2 2× DVB S2 tuner
Satelitný prijímač – 2× DVB-S2, 2× čítačka, 2× CI slot, HDMI, 3× USB, HbbTV, HD PIP, LAN+ interný WiFi modul Dual Core 1.3Ghz, podpora 2D/3D, webový prehliadač Opera
Kód:  JT100d Produktové číslo:  U152z

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VU+ Duo2 2× DVB S2 tuner

Na trh prichádza horúca novinka z rúk inžinierov spoločnosti VU+. Ide o najvýkonnejší linuxový prijímač na trhu. Vďaka unikátnemu dizajnu a na prednej strane integrovanému displeju uspokojí chúťky aj tých najnáročnejších používateľov. Na VFT displeji si môžete ľahko prečítať základné informácie. Ukazuje napríklad čas alebo sledovaný kanál. Prostredníctvom LCD displeja môžu byť premietnuté osobné zábery a ďalšie zaujímavé maličkosti. O spoľahlivý a rýchly chod sa stará operačný systém Linux v spojitosti s procesorom Dual Core 1,3 GHz. Zariadenie bolo osadené dvoma DVB-S2 tunermi a dvojicou čítačiek Cl modulu.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie filmov vo Full HD rozlíšení
  • Osadené dekodérom CAM so vstupom CI
  • Vybavené DVB-S a DVB-S2
  • Využite funkciu OpenWebif
  • Sledujte videá na youtube
  • OSD menu s českou lokalizáciou

Veľa možností, ako môže byť využitý

Zariadenie je plne kompatibilné s formátmi pluginov ako JPEG, MP3 a XviD. OSD menu produktu je multijazyčné a podporuje vlastné skiny. Technológia na automatické vyhľadávanie kanálov je samozrejmosťou. Funkcia nahrávania programov na externý disk je jednou z mnohých výhod tohto produktu. Pomocou OpenWebif môžete prehrávať multimediálne súbory, nahrávať programy a pripojiť sa do domácej siete. Vďaka tomu môžete sledovať vaše obľúbené programy odkiaľkoľvek, kde je prístup na internet. Široká škála mobilných aplikácií vám umožní pripojenie k streamovanému vysielaniu alebo youtube. Ďalšou obrovskou výhodou je možnosť priameho streamovania videí do inteligentného zariadenia, ktoré využíva operačný systém Android. Nie je nič jednoduchšie, ako si stiahnuť z obchodu Google Play aplikáciu, ktorá vám umožní sledovať satelitné vysielanie priamo na vašom mobilnom telefóne alebo tablete.

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2 Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF optický, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2 Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF optický, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Linux Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VU+ Duo2 2× DVB S2 tuner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VU+ Duo2 2x DVB S2 tuner.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií