Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Výrobníky ľadu – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Siguro
(1)
Farba
Čierna
(1)
Strieborná
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné výrobníky ľadu. Cenových hitov v kategórii výrobníky ľadu máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší výrobníky ľadu? Potom sa pozrite do kategórie lacné výrobníky ľadu.
1 položka
4,6 70×
Siguro Ice Touch IM210, antikorový
Výrobník ľadu – výrobná kapacita 12kg/24h, jeden cyklus (9 kociek) 8 minút, 2 voliteľné veľkosti kociek ľadu (19×28 a 24×28mm), výkon 120W, vyberateľný zásobník na ľad s kapacitou 0.8l, nádrž na vodu s kapacitou 1.8l, indikátory vodnej hladiny aj úrovne ľadu, integrovaná samočistiaca funkcia, povrch z nehrdzavejúcej ocele, rukoväť na prenášanie, priehľadové okno, protišmykové nožičky, hlučnosť 60dB, súčasťou balenia lopatka na ľad, kompaktné rozmery 32.5×23.5×31cm, dĺžka kábla 1.7m, 3 roky záruka
Super cena
160 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 27. 4. 2024
Objednávací kód: SGRIM210
vodaAko filtrovať pitnú vodu Filtrovaná voda je nielen lahodná a zdraviu prospešná, ale aj šetrná k prírode aj naši peňaženke. Aké výhody získate, ak si zaobstaráte filtračnú kanvicu na vodu, čo všetko zvládne odstrániť z vody a aké možnosti filtrácie vody sa ponúkajú? Prečítajte si náš článok a...
V domácom prostredí, ale aj na cestách s karavanom sme otestovali výrobník ľadu Siguro Ice Touch IM210. Ako funguje, na akom princípe pracuje a či zvládne vyrobiť dostatočné množstvo ľadu pre 4-člennú rodinu, sa dočítate v našej recenzii.
V horúcich letných mesiacoch hľadáme každú príležitosť, ako sa ochladiť. Veľmi účinným – a často tiež chutným – spôsobom, je ľad v nápoji alebo zmrzlina. Veľmi jednoducho si oboje v dostatočnej miere môžete vyrobiť doma. Stačí mať tie správne zariadenia...
pivoAko vybrať domáce výčapné zariadenie Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?
V horúcich letných dňoch príde na chuť akýkoľvek chladený nápoj, ktorého teplotu udržia cinkajúce kocky ľadu. Aby sme ich mali stále dostatok a mohli si tak dopriať alkoholické aj nealkoholické osviežujúce nápoje, oplatí sa mať doma funkčný výrobník ľadu. Ako sa...
V lete nemusíte len nečinne ležať pri vode, na záhrade alebo dokonca sedieť v práci. Ochladiť sa a spríjemniť si horúčavu môžete hneď niekoľkými spôsobmi. Zoznámte sa s našimi tipmi, ako si horúce leto skvele užiť, baviť sa a napríklad aj vyskúšať niečo nové.
Viac článkov

Výrobníky ľadu – cenové bomby, akcie

Výrobník ľadu je užitočným nástrojom na výrobu ľubovoľného množstva ľadu. So strojom na ľad vychladíte nápoj každého návštevníka, preto ide o nenahraditeľného pomocníka najmä v horúcich letných dňoch. Ak často organizujete oslavy, alebo ho hodláte použiť v kancelárii, vyberte si domáci výrobník ľadu, profesionálne výrobníky ľadu sú výkonnejšie a svoje uplatnenie nájdu v reštauráciách, kaviarňach či baroch. Ako doma sa budú cítiť aj pri veľkolepých firemných oslavách s väčším počtom návštevníkov.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií