Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Wacom ACK-20601

Zobraziť katalóg
Wacom ACK-20601
4,5 10 hodnotení
Hroty – pre stylus Wacom Bamboo, 3 ks
Kód:  MF103i25 Produktové číslo:  ACK-20601

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom ACK-20601

Gumové hroty Bamboo Stylus sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, takže zaručujú najlepší zážitok z kreslenia na obrazovke tabletu. Avšak, rovnako ako u väčšiny iných vecí, po neprimeranom a nadmernom používaní budú hroty javiť známky opotrebenia a v závislosti od miery požívania je nutná po čase ich výmena.
 
Gumový dizajn hrotu eliminuje nutnosť tlačiť pri písaní na obrazovku, čo vedie k predĺženiu životnosti hrotu. Odporúčame dávať pozor na spustenie alebo pád stylusu, čo môže okrem iného viesť k poškodeniu hrotu.
 
Balenie:
Náhradné tvrdé hroty pre Bamboo Stylus (3 hroty)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom ACK-20601. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom ACK-20601. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom ACK-20601. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom ACK-20601.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií