Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Wacom Bamboo Folio small

Zobraziť katalóg
Wacom Bamboo Folio small
5 3 hodnotení
Grafický tablet H-IPS displej, 1920×1080, aktívna plocha 140×216 mm, 1024 úrovní prítlaku, napájanie cez USB, bezdrôtové pripojenie, hmotnosť 460g
Kód:  MF130c1 Produktové číslo:  CDS-610G

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Bamboo Folio small

Ak sa radšej vyhýbate moderným technológiám a je vám sympatickejšie písať obyčajnou ceruzkou na obyčajný papier a chcete mať svoje poznámky digitalizované, je Wacom Bamboo Folio najlepším možným riešením. Tento malý zázrak v podobe inteligentnej podložky s krytom a perom slúži na digitalizáciu všetkých vašich poznámok a náčrtov v reálnom čase.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevedie vaše rukou písané poznámky do digitálnej podoby
  • Cez Bluetooth ukladá dáta do múdreho zariadenia alebo do integrovanej pamäte
  • Dostupný v dvoch veľkostiach – Large (A4) a Small (A5)
  • Zdarma prístup k službe InkSpace Basic

Vytvárajte svoje digitálne poznámky kedykoľvek

Bamboo Folio stačí spárovať pomocou Bluetooth s mobilným telefónom alebo tabletom s operačným systémom Android alebo iOS a môžete tvoriť. Všetky ťahy ceruzkou na papieri budú okamžite prevedené do digitálnej podoby na vašom šikovnom zariadení. Ak nemáte svoje mobilné zariadenie pri sebe, môžete až 100 strán uložiť do integrovanej pamäte a synchronizovať neskôr.

Jednoduchá synchronizácia s múdrymi zariadeniami

S Bamboo Folio získate zdarma základné funkcie v rámci služby InkSpace Basic. To zahŕňa 5 GB úložného priestoru v cloude InkSpace s možnosťou synchronizovať obsah cez múdre zariadenia a mať k nemu prístup cez webový portál Inkspace. Vďaka tomu budú poznámky neustále synchronizované a dostupné zo všetkých vašich zariadení. Súčasťou je aj bezplatný trojmesačnej prístup k pokročilým službám InkSpace Plus.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
257 × 200 × 19 mm

Hmotnosť:
460 g tablet
17 g pero

Podporované OS:
Android 4.3 a novšie
iOS 8 a novšie

 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Úrovne tlaku
1 024 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Áno Hotovo!
Technológia displeja
H-IPS Hotovo!
Napájanie
Cez USB Hotovo!

Parametre

Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Úrovne tlaku
1 024 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Áno Hotovo!
Technológia displeja
H-IPS Hotovo!
Napájanie
Cez USB Hotovo!

Aktívna plocha

Šírka
140 mm Hotovo!
Výška
216 mm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
19 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
257 mm Hotovo!
Hmotnosť
460 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím kde koupím náhradní sešity má psaní - počítám že normální sešit to nezvládne i když ...........

U produktu máte video, které je nepřístupné. Dále tam máte odkaz, který má vést na nějakou službu Inkscape Basic - což je asi nějaká služba firmy Wacom, ale někdo tam dal link na vektorový editor Inkscape. Asi první, co někomu vypadlo v Googlu?

Dobrý den, lze propojit s počítačem i prostřednictvím USB kabelu? Pro studentku grafického designu doporučujete tento grafický tablet, nebo raději Wacom one M, Intuos M, nebo jiný? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné tablet spárovat i s PC a zda je potřeba speciální papír nbo zda stačí i normální blok. Děkuji

Dobrý den, prosím o informaci, zda máte v sortimentu i náhradní náplně pro "Wacom baboo folio" ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je tento blok kompatibilní s iPhone 5S telefonem? Děkuji. Hezký den. Němečková

Dobrý den, jak je to prosím s ohledně náplní do té propisky? Je potřeba konkrétní typ? A pokud ano tak jde sehnat u nás? A pokud jde sehnat u nás tak za kolik? Jde použít jakákoliv propiska?

Zdravím. Jde využít toto Bamboo na uschování a přenášení tabletu např. Tab S2? Tedy jestli lze inteligentně využívat jako kryt. Už jsem se ptal i u Large, ale Small by byl zajímavější...

Diskusia a poradňa k Wacom Bamboo Folio small
Príslušenstvo pre Wacom Bamboo Folio small Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo Folio Small. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Folio Small. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Folio Small. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Bamboo Folio small.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií