Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Wacom Bamboo Stylus Duo3 - ružový

Zobraziť katalóg
Wacom Bamboo Stylus Duo3 - ružový
kompatibilný so všetkými zariadeniami používajúcimi kapacitné dotykovou technológiu, z druhej strany stylusu je guličkové pero, hliníkový
Kód:  MF110g4 Produktové číslo:  CS-170P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Bamboo Stylus Duo3 - ružový Predaj skončil

Wacom Bamboo Stylus Duo3 - ružový

Stylus Wacom Bamboo Stylus Duo3
Vytvořen pro mobilitu

Vytvořen pro mobilitu 

Komfort kombinovaný s elegantním designem dělají z Bamboo Stylus Duo 3 výjimečného společníka pro vaši digitální tvorbu. Kvalitní hliník v kombinaci s hebkou povrchovou úpravou je dostupný ve více barevných provedení. Karbonovou čepičku Stylusu je navíc možno vyměnit.

Perfektní pomocník

Stylus určený pro vaše zařízení, která jsou vybavená kapacitní dotykovou technologií. Tato technologie reaguje na přítlak pera, a tak se displej chová jako skutečný papír. Vaše nápady, myšlenky, obrazy a plány zachytíte do nejmenších detailů kdykoliv jste na cestách. 

Perfektní pomocník
Dvě funkce v jednom

Dvě funkce v jednom stylusu

Tento nádherný Stylus je z druhé strany vybaven kuličkovým perem, což z něj dělá nedocenitelného pomocníka v jakékoliv kanceláři nebo kdekoli jinde. Současně můžete pracovat na tabletu i na papíře, stačí otočit pero. Čepičku můžete použít na libovolný konec, který momentálně nepoužíváte. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Bamboo Stylus Duo3 - růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Stylus DUO3 - pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Bamboo Stylus DUO3 - pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Bamboo Stylus DUO3 - rózsaszín.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií