Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display

Zobraziť katalóg
Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display
4,5 2 hodnotení
Grafický tablet 13,3" farebný FHD dotykový 1920x1080 + pero Grip Pen, 5080dpi, HDMI, USB
Kód:  MF115e9 Produktové číslo:  DTH-1300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display Predaj skončil

Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display

Znázornite svoju inšpiráciu pomocou kreatívneho pera a dotykového displeja Cintiq 13HD. Najlepšou voľbou kreatívnych profesionálov je práve toto zariadenie z radu Cintiq, spájajúce možnosti dotykovej obrazovky s ovládacími prvkami citlivými na tlak pera, pre prirodzený pocit z tvorby ako na papieri. Základom je 13" širokouhlý panel s vysokým Full HD rozlíšením, ktorý ukáže váš skutočný potenciál. Vernosť podania farieb a široké pozorovacie uhly sú zaistené pokročilou zobrazovacou technológiou IPS.

Pro Pen a dotyková obrazovka = prirodzený spôsob tvorby

Interaktívne pero je priamo napumpované najnovšími technológiami. Užite si presné, prirodzené ovládanie perom s výmennými hrotmi, citlivosťou na 2048 úrovní tlaku a rozpoznanie jeho náklonu. Pero prenáša pohyb vašej ruky rovnako, ako by ste kreslili a písali na naozajstný papier. Na rozdiel od papiera však môžete multidotykovými gestami rozložený projekt približovať/odďaľovať, otáčať a ľahko sa po ňom pohybovať vo zväčšení.

Práce bude ľahšia aj vďaka štyrom individuálne konfigurovateľným tlačidlám ExpressKeys, Rocker Ringu a stojanu. Tablet možno nastaviť okrem ležatej polohy do troch ďalších uhlov. Určite vyberiete ten, ktorý vám bude plne vyhovovať pri práci.

Všetko po čom túžite

Ide o ideálne zariadenie pre plne profesionálnu tvorbu, ktoré nastavuje nový štandard v 3D dizajne, animácii, vývoji hier, priemyselnom dizajne a vizuálnych efektoch. Prispôsobí sa pravákom i ľavákom a jediným káblom ho prepojíte s PC alebo Mac. Udržíte si tak čistú hlavu pre tvorivé myšlienky. Cintiq 13HD Touch už nerobí žiadne kompromisy v otázkach kvality obrazu, ergonómie, pohodlia ani kompaktnosti.

Doplňujúce informácie:

Displej:
Uhlopriečka: 13,3"(33,8 cm)
Zobrazovacia plocha: 299 × 171 mm
Rozlíšenie: 1920 × 1080 bodov (Full HD)
Jas: 250 cd/m2
Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne): 178°/178°
Počet farieb: 16,7 milióna
Farebný gamut: 75% ADOBE RGB

Rozhranie:
HDMI, USB

Podporované OS:
PC: Windows 8, Windows 7 SP1 alebo novší
Mac: OS X 10.8 alebo vyšší, procesor Intel

Prevedenie:
Náklon stojanu: 0°, 22°, 35° a 50°
Rozmery: 375 × 248 × 14 mm
Hmotnosť: 1,2 kg

Obsah balenia:
Tablet
Pero Grip pen
Stojan na pero
Napájací adaptér
Prepojovací kábel
Stojan na tablet
Užívateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco ked som student a mam platny ISIC neaplikovalo mi ani 0,000001% zlavu na tento produkt? \_(o.O)_/ ved neni v akcii ani nic.

Diskusia a poradňa k Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display
Príslušenstvo pre Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq 13HD Touch interactive pen display. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 13HD Touch Interactive Pen Display. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 13HD Touch Interactive Pen Display. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Cintiq 13HD érintse interaktív toll kijelző.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií