Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Wacom Cintiq 27QHD Touch

Zobraziť katalóg
Wacom Cintiq 27QHD Touch
4,0 1 hodnotení
Grafický tablet 27" farebný LCD AHVA 2560 x 1440, 5080 dpi, DisplayPort, HDMI, USB 3.0
Kód:  MF115e19 Produktové číslo:  DTH-2700

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Cintiq 27QHD Touch

Profesionálny tablet prichádza s 27-palcovým displejom s multidotykovou vrstvou. Ide o ideálny nástroj na tvorbu dizajnu, 3D animácií, úpravu fotografií, ale aj ako tvorivý umelecký nástroj. Jemný displej a možnosti efektívneho ovládania vás budú priamo nabádať k ďalšej tvorbe. Ovládajte ho perom Wacom Pro Pen, vašimi prstami alebo bezdrôtovým ovládačom.

 

Veľkorysý pracovný priestor

 

Displej s uhlopriečkou 27" poskytne veľkú plochu na rôznorodú tvorbu. Z obrazom živej farby a ponúka farebný priestor v rozsahu 97 percent Adobe RGB, čo zodpovedá 1,07 miliarde farieb pri rozlíšení 2560 x 1440 pixelov. V rôznych situáciách pri tvorbe oceníte široký pozorovací uhol 178° s podaním obrazu bez skreslenia. Pomocou nástroja Wacom Colour Manager Powered by X-Rite, ktorý sa predáva samostatne, môžete skalibrovať displej. Na rozdiel od väčšiny riešení na správu farieb nastavuje Wacom Colour Manager farbu pre Cintiq aj pre váš počítač.

 

Tlakovo citlivé pero

 

Tvorba je intuitívna a rýchla pri využití niekoľkých spôsobov ovládania. Kreslite, maľujte, navrhujte a editujte priamo na obrazovke pomocou pera s 2048 úrovňami prítlaku. Chová sa rovnako ako reálny štetec alebo marker. Používajte obe ruky zároveň, využite ovládacie prvky na obrazovke alebo Radial Menu. Rukami môžete modely posúvať, zoomovať alebo s nimi rotovať. Práca v aplikáciách Adobe Photoshop, Autodesk Mudbox alebo Corel Painter bude intuitívna a efektívna.

 

Bezdrôtový ovládač ExpressKey Remote

 

ExpressKey je všestranný diaľkový ovládač so súpravou klávesových skratiek a Touch Ringom. Spolu s ovládaním na obrazovke tak budete mať v ruke veľa možností na rýchle a efektívne ovládanie. Umiestnite si ho na displej, na stôl vedľa klávesnice alebo ho držte v ruke, aby sa vám pohodlne tvorilo. Klávesové skratky môžete mať roztriedené podľa činnosti alebo aplikácie.

 

Parametre a špecifikácia:

Displej:
Typ: AHVA LCD (patentovaný IPS)
Rozmer obrazovky: 27 palcov
Pomer strán: 16:9
Rozlíšenie: 2560 x 1440 pixelov
Rozstup pixelov: 0,233 x 0,233 mm
Farby 1,07 miliardy (10 bit farieb), vyžaduje podporovanú video kartu
Jas: 330 cd/m2
Kontrast: 970:1
Doba odozvy: 12 ms
Uhol pohľadu (horizontálne/vertikálne): 178°/178°
Povrchové sklo: tvrdené leptané sklo s antireflexnou vrstvou

Ďalšie:
Napájanie: VESA Display Power Management System (DPMS)
Maximálna spotreba energie: 80 W pri plnej záťaži (displej biely, tablet a touch zapnuté, USB hub plne využitý, 0,5 W alebo menej v režime spánku (bez pripojeného USB), 0,5 W v režime vypnuté
Prevádzková teplota a vlhkosť -10 až 60 °C, vlhkosť: 20 % až 90 % RH (nekondenzujúce) (Maximálna skladovacia vlhkosť je 38 % pri teplote 60 °C, a maximálna teplota je 42 °C pri vlhkosti 90 %.)
USB hub Upstream: 1 Downstream (ako externý hub): 5
Plug and Play: DDC 2B, DDC/CI

Rozhranie:
USB 3.0, vstupné video konektory DisplayPort, HDMI

Podporované operačné systémy:
Windows® (32/64 bit): 7 alebo vyšší
Macintosh®: OS X, verzia 10.8 alebo vyššia

Fyzické údaje tabletu:
Rozmery: 770 x 465 x 54,5 mm
Hmotnosť: približne 9 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Poprosil by som o informácie o verziu s ktorým procesorom a ssd diskom sa jedná.

Diskusia a poradňa k Wacom Cintiq 27QHD Touch
Príslušenstvo pre Wacom Cintiq 27QHD Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq 27QHD Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 27QHD Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq 27QHD Touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Cintiq 27QHD Touch.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií