Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

Wacom Intuos Pro S

Zobraziť katalóg
Wacom Intuos Pro S
4,9 63 hodnotení
Grafický tablet vrátane pera Grip Pen a náhradnými hrotmi, 2048 úrovní prítlaku, rozlíšenie 5080lpi, ovládanie aj dotykom, Touch Ring, Precision Mode, rozmery 320 x 208 x 12 mm
Kód:  MF113d9 Produktové číslo:  PTH-451 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Intuos Pro S

Grafický tablet Wacom s bezkonkurenčnou technológiou pera a s multidotykovým ovládaním prináša precíznu presnosť pre vašu grafickú činnosť. Uľahčí vám pracovné postupy, a navýši tak vaše tempo pri celej škále úloh. Úpravy alebo rovno tvorenie obrázkov a projektov budú úplnou hračkou, rovnako ako ručne písané poznámky do dokumentov. Pero možno osadiť rôznymi druhmi dodávaných hrotov alebo rovno zvoliť iné pero, takže si každý užívateľ môže vybrať podľa momentálneho užívania. Použitím tabletu odbrzdíte váš tvorivý potenciál.

2048 úrovní citlivosti prítlaku pera a rozpoznanie náklonu dovoľuje prenášať pohyb vašej ruky rovnako, ako by ste kreslili a písali na naozajstný papier. Na rozdiel od papiera však môžete multidotykovou gestikuláciou rozrobený projekt približovať/odďaľovať, otáčať a ľahko sa po ňom pohybovať vo zväčšení. Gestikulácie si vytvoríte aj vlastné, čím si ešte viac zjednodušíte prácu.

Ponúka 8 tlačidiel Express Keys s vylepšenou odozvou, ktoré možno veľmi ľahko nastaviť. Po stlačení tlačidla sa na obrazovke zobrazí nastavenie tlačidla. Nenechajte sa rozptyľovať hľadaním správneho nástroja alebo funkcie. Sústreďte sa len na tvorbu. Multifunkčný Touch Ring tiež poskytne až 4 funkcie v každej aplikácii, takže časté funkcie úprav budú ľahko k dispozícii. Radial Menu dovolí vytvoriť štruktúrované menu pre najčastejšie používané klávesové skratky.

Parametre a špecifikácia:

Aktívna plocha:
158 x 98 mm

Pero:
Typ: Pero Grip Pen (bezdrôtové, bez batérie)
Technológia: patentovaná metóda elektromagnetickej rezonancie
Rozlíšenie: 5080 LPI
Úrovne prítlaku: 2048
Rozsah sklonu pera +/- 60 stupňov
Bočné tlačidlo: 2 tlačidlá (kolíska)
Náhradné hroty: 10 hrotov (5 štandardných, 1 flex, 1 stroke a 3 plstené)

Tlačidlá tabletu:
6x ExpressKeys (nastaviteľné pre každú aplikáciu)
Multifunkčná Touch Ring (4 nastaviteľné funkcie)

Ostatné:
Radial Menu
Express View Display
Precision Mode
Display Toggle
Dedikované funkcie (posun, scroll, zoom a veľkosť štetca)

Rozhranie:
USB

Rozmery:
320 x 208 x 12 mm

Hmotnosť:
660 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Úrovne tlaku
2 048 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Nie Hotovo!
Hmotnosť
660 g Hotovo!

Parametre

Úrovne tlaku
2 048 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Nie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
660 g Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč nás oblbujete se slevou, když jinde to mají levnější?

Je to verzia Pen and Touch? diky

Dobrý den, doporučuji zkontrolovat si hmotnost produktu... přeci jen váha 660kg může někoho od koupi odradit ;-)

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je soucasti tohoto produktu i licence na nejaky software (napr. Corel Painter)?

Dobrý den všem. Doporučili by jste tento produkt pro práci v ZBrush 4R8 tedy pro 3D sochařství obecně? Popřípadě jaký jiný nástroj v této cenové hladině? Předem děkuji za odpovědi a názory

je kompatibilny zo sketchup blender fotor a davinci resolve?

aka je velka dotikova plocha

Dobrý den, potřeboval bych koupit k tomuto tabletu nový Grip Pen - můžete mi poradit, který z vaší nabídky bude s tímto tabletem fungovat. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, Je tento produkt možné použiť aj vo photoshope alebo iných programoch ? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den jakož to začátečnice s grafickým tabletem se moc v nich nevyznám. Pracovní plocha u Wacom Pro S je menší než než třeba Wacom Intuos Art Pen&Touch M, vadí to nějak? Ptám se, protože přece jen grafické tablety nejsou levná záležitost a tak bych si chtěla pořídit takový, který mě bude vyhovovat jako začátečnici i potom jako pokročilé

123...
Diskusia a poradňa k Wacom Intuos Pro S
Príslušenstvo pre Wacom Intuos Pro S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Intuos Pro S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Pro S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Pro S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Intuos Pro S Grafikus tablet.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií