AD homeoffice AD homeoffice

Wahl Doubletrim

Zobraziť katalóg
Wahl Doubletrim
5 6 hodnotení
Zastrihávač 2 holiace hlavy, 4 nadstavce, výška strihu 3/6/10 / 2-12mm, šírka záberu 30mm, samoostriace čepele, detailný nosný a ušný zastrihávač, 2x AA
Kód:  WAHZA010 Produktové číslo:  WHL-5537-408

Wahl Doubletrim

Jednoduchý a praktický zastrihávač vlasov a fúzov Wahl 5537-408 Doubletrim dodávaný so štyrmi nadstavcami pre rôznu výšku strihu má samoostriace čepele. Strojček je veľmi praktický pri cestovaní, pretože ho môžete použiť kdekoľvek na svete bez ohľadu na tvar zástrčky v zásuvke. Súčasťou balenia je aj nosný a ušný zastrihávač. Obidva prístroje sú poháňané dvoma tužkovými AA batériami, ktoré v prípade potreby zakúpite skoro na každom rohu. V balení nechýba ani praktická čistiaca kefka a olej na premazávanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčasťou je aj nosný a ušný zastrihávač
  • Šírka záberu: 30 mm
  • Samoostriace čepele
  • 4 nadstavce pre rôznu výšku strihu
  • Pohon pre dve tužkové AA batérie
  • 2 holiace hlavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wahl Doubletrim
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahl Doubletrim. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wahl Clipper Haar und Bart Set 2 Geräten Wahl 5537-408 Doubletrim. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wahl Clipper Haar und Bart Set 2 Geräten Wahl 5537-408 Doubletrim. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wahl Doubletrim.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií