Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

WD Green PC SSD 120 GB M.2

Zobraziť katalóg
WD Green PC SSD 120 GB M.2
5 10 hodnotení
SSD disk M.2 2280, čítanie až 540 MB/s, zápis až 430 MB/s
Kód:  FW137c2 Produktové číslo:  WDS120G1G0B
WD Green PC SSD 120 GB M.2 Predaj skončil

WD Green PC SSD 120 GB M.2

WD Green je nová generácia M.2 SSD diskov určená pre stolové počítače, notebooky a ultrabooky. Tieto disky vylepšia každodennú prevádzku každého zariadenia. Vďaka SSD disku narastie veľmi výrazne rýchlosť zariadení a tiež sa budete môcť tešiť na ich mimoriadnu spoľahlivosť. Spúšťanie systému, aplikácií, hranie hier či prehliadania webu bude s SSD diskom mnohonásobne rýchlejšie. Dodávaný disk disponuje kapacitou 120 GB a inštaluje sa M.2 slotu.

Kľúčové vlastnosti

  • kapacita 120 GB
  • výška 7 mm
  • jednoduchá inštalácia do M.2 slotu
  • výrazne zrýchli chod OS a aplikácií
  • rýchlosť čítania až 540 MB/s

Dáta v bezpečí

SSD disk WD Green je veľmi odolný voči otrasom a keďže neobsahuje žiadne pohyblivé časti ako napr. štandardný grilovací disk, tak môže poskytnúť maximálnu ochranu pre vaše dáta. Nemusíte tak mať strach z náhodných nárazov a pádov - vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Tento SSD disk je jeden z najúspornejších diskov na trhu, preto nebude nijako výrazne zaťažovať batériu notebooku (vďaka tomu sa zvýši výdrž batérie) či počítačový zdroj. Naviac je šetrný k životnému prostrediu.

Majte prehľad

Disk je kompatibilný so všetkými zariadeniami disponujúcimi M.2 slotom. K novému SSD disku WD Green si môžete bezplatne stiahnuť softvér " Riadiaci panel WD SSD ", ktorý vám poskytne nástroje, ktoré umožnia pohodlné sledovanie atribútov disku napr. dostupnú kapacitu, stav disku, teplotu, hodnoty SMART a mnoho ďalších údajov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

cauko, prosim ak by som chcel tento disk co musi mat v popise zakladna doska aby sa z neho dal spustat OS.prepacte trochu mam zmetok v tych ssd diskoch dakujem

Dobrý deň, bude mi tento disk pasovať aj do notebooku Lenovo ideapad 100S ? Vopred ďakujem

Dobrý den, jaké všechny OS podporují M.2 SSD disky ? A podporují i Windows 7 ? Děkuji.

Dobrý den, bude mi tento formát M.2 SSD disku pasovat do této základní desky "ASUS PRIME B250M-A" a nebo je potřeba tento formát M.2 SSD jako je třeba u tohoto disku "ADATA XPG SX7000 SSD 256GB" ? Děkuji.

Je tento disk vhodný do Prestigio smartbook 133S. Děkuji

Dobrý den, šel by tento disk do desky Asus P5KPL-AM IN/ROEM, nebo jaký SSD disk by byl vhodný, vzhledem k rychlostem apod. Děkuji předem za odpověď.

Ide tento disk "WD Green PC SSD 120GB M.2" použiť v základnej doske MSI B250 PRO-VD?

Je tento disk vhodný do notebooku VisionBook 13 Wa Pro

Zdravím, je kompatibilný s doskou MSI Z270 GAMING PLUS ?

12
Diskusia a poradňa k WD Green PC SSD 120 GB M.2
Príslušenstvo pre WD Green PC SSD 120 GB M.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Green PC SSD 120GB M.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Green PC 120 Gigabyte SSD M.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Green PC 120 Gigabyte SSD M.2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD Green PC SSD 120GB M.2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií