Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WD My Book Duo 6000GB

Zobraziť katalóg
WD My Book Duo 6000GB
4,6 35 hodnotení
Externý disk 2x 3TB, 3.5 ", USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0), WDBLWE0060JCH-EESN
Kód:  FW841d Produktové číslo:  WDBLWE0060JCH-EESN Stránky výrobcu

WD My Book Duo 6000GB

Špičkový externý disk Western Digital My Book Duo je perfektným riešením pre zálohovanie. Umožňuje miestnej zálohovanie, v cloude a na úrovni systému. Vďaka veľkej kapacite, extrémne rýchlym prenosovým rýchlostiam, hardvérovým poľom RAID a ochranou heslom ponúka kvalitné úložné miesto s najvyššou mierou bezpečnosti.

Kapacita 6 TB (2 x 3 TB) vám umožní uložiť všetky vaše videá, fotografie alebo hudbu a navrch si ešte zálohovať systém. Vďaka perfektnému zabezpečenia je všetko na bezpečnom mieste a nehrozí zmazanie dát alebo prístup cudzích osôb. Na výber máte z niekoľkých spôsobov, pomocou softvéru WD SmartWare Pre si vyberiete zložky či súbory v počítači, potom nastavíte spôsob zálohovania a všetko ďalšie už necháte na tomto šikovnom prográmku. Obnova zmazaných dát už bude veľmi jednoduchá. Svoje dáta môžete integrovať do cloudovej služby Dropbox. Stačí len zadať svoje prihlasovacie údaje. Program Acronis True Image WD Edition zálohuje váš operačný systém, všetky programy alebo aplikácie is kompletným nastavením. Už vás tak nikdy neprekvapí pád systému či počítačový vírus.

Na disku je prednastavený režim RAID 0, ktorý umožňuje prekladania dát medzi oboma diskami. Zmeniť možno na systém RAID 1, ktorý je známy ako režim zrkadlenia. Kapacita sa tak rozdelí a na jednej polovici budú vaše dáta a na druhej bude ich kópie. Razom tak máte dvojnásobnú ochranu. Disky tiež môžete použiť ako samostatné logické zväzky, vďaka režimu JBOD.

Kvalitné zabezpečenie je stanovené 256bitovým hardvérovým šifrovaním AES, predstavujúce nebezpečnejší spôsob ochrany. Úložisko je vybavené dvoma prídavnými konektormi USB 3.0, pomocou ktorých pripojíte ďalšie externé disky alebo súčasne nabíjať mobilné telefóny či tablety. Ihneď po vybalení je použiteľný v systéme Windows. Ľahko ho přeformátujete aj pre systém Mac OS X.

Obsah balenia:

  • Externé úložisko
  • Softvér WD SmartWare Pre, WD Drive Utilities a WD Security
  • Kábel USB
  • Napájací adaptér
  • Stručný sprievodca inštaláciou

Kompatibilita:

  • Systém súborov NTFS zaisťuje kompatibilitu s operačnými systémami Windows 8 alebo novšími, Windows 7 alebo Windows Vista. Vyžaduje zmenu formátovanie pre systémy Mac OS X

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
6 000 GB (6 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Šírka
99 mm (9,9 cm) Hotovo!
Výška
165 mm (16,5 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska
6 000 GB (6 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
99 mm (9,9 cm) Hotovo!
Výška
165 mm (16,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
99 mm (9,9 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2 180 g (2,18 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky externé disky 3,5" s kapacitou 6 TB

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.


» Všetky disky 6 TB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, to jsou ale krásné Vánoce, z 30 litrů na 50, nádhera, až to bude zase stát 30, tak tam hlavně nezapomente naspat obří slevu a že je to black friday :DDDD, miluji tyhle firemní triky :DDD....

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je to zpětně kompatibilní s USB 3.0 či 2.0, moc děkuji.

DObrý den, lze v HW modu RAID 0 nastavit krabičku do formátu exFAT? Děkuji.

WD My Book Duo 6TB - kapacita je 6 TB v režimu Raid 0 nebo v režimu Raid 1? Jinými slovy: uvnitř jsou dva disky 3 TB, nebo dva disky po 6 TB? Děkuji.

Diskusia a poradňa k WD My Book Duo 6000GB
Príslušenstvo pre WD My Book Duo 6000GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD My Book Duo 6TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD My Book Duo 6TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD My Book Duo 6TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD My Book Duo 6TB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií