Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

WD My Book Studio 3000GB

Zobraziť katalóg
WD My Book Studio 3000GB
Externý disk USB 3.0, kovové telo, WDBHML0030HAL-EESN
Kód:  FW850l2 Produktové číslo:  WDBHML0030HAL-EESN

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WD My Book Studio 3000GB

Spoločnosť Western Digital zaoberajúca sa najmä výrobou diskov pre počítače prichádza s ďalším podareným počinom, ktorým je tento prenosný externý disk. Moderné USB port tretej generácie mu potom zaručuje veľmi vysokú prenosovú rýchlosť. Odolné kovové telo je dizajnovo ladené pre výrobky Apple. Disk je formátovaný HFS + pre použitie so Mac OS X 10.5 alebo novším. Po preformátovanie možné disk používať aj v operačnom systéme Windows.

Kľúčové vlastnosti

  • Precízne spracovanie s moderným dizajnom
  • Kompatibilný so systémom Mac
  • Odolné kovové telo disku
  • Vysoká kapacita 3 TB
  • Rýchle moderné rozhranie USB 3.0
  • Hardvérové ??šifrovanie nástrojom WD Security
  • Kompatibilný s aplikáciou Apple Time Machine

Veľa miesta

Zverte svoj ??digitálny život vysokokapacitnému pevnému disku pre stolné počítače My Book Studio s extrémne rýchlym pripojením pomocou rozhrania USB 3.0. Univerzálny kompatibilita zabezpečí možnosť využívania staršieho rozhranie USB 2.0 a až budete pripravení, prejdite na rýchlosť technológie rozhranie USB 3.0. Pomocou nástrojov WD Drive Utilities môžete disk zaregistrovať, nastaviť režim spánku, spustiť diagnostiku alebo využiť ďalšie funkcie. Softvér WD Security ochráni dáta pred neoprávneným prístupom alebo krádežou pomocou ochrany heslom a hardvérového šifrovania.

Automatické zálohovanie

Disk je kompatibilný s nástrojom Apple Time Machine, s ktorým možno ľahko a pravidelne zálohovať vaše súbory. Nastavte si plánované zálohovanie a doprajte si pokoja. Vaše dáta budú vždy v bezpečí a chránená. Pri formátovaní možné disk používať aj v operačnom systéme Windows.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
3 000 GB (3 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Šírka
48 mm (4,8 cm) Hotovo!
Výška
135 mm (13,5 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska
3 000 GB (3 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
48 mm (4,8 cm) Hotovo!
Výška
135 mm (13,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
165 mm (16,5 cm) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WD My Book Studio 3000GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD My Book Studio 3TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD My Book Studio 3000 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD My Book Studio 3000 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD My Book Studio 3TB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií