Weebot W130

Zobraziť katalóg
Weebot W130
5 1 hodnotení
Čistič okien – robotický, s vibračnou podložkou na dokonalé čistenie okien a skiel
Kód:  WEECO124 Produktové číslo:  Weebot W130 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Weebot W130 Predaj skončil

Weebot W130

Robotický čistič okien a skiel Symbo Weebot W130

Ak si prajete, aby boli vaše okná dokonale čisté, ale zároveň sa nechcete zbytočne nadrieť, potom je pre vás robotický čistič okien a skiel Symbo Weebot W130 ideálnou voľbou. Prístroj disponuje vibračnou podložkou a veľkou čistiacou utierkou. Vibračná podložka stiera povrch okien, zatiaľ čo čistiaca utierka spoľahlivo naberie zvyšné nečistoty. S robotickým čističom Symbo Weebot W130 pre vás bude údržba okien jednoduchšia, než kedy predtým.

Kľúčové vlastnosti čističa okien Symbo Weebot W130

  • Dva režimy čistenia
  • Záložná batéria na ochranu proti pádu
  • Odnímateľná utierka z mikrovlákna
  • Vibračná podložka
  • Detekcia okrajov okien
  • Minimálny odporúčaný rozmer okien 50 × 50 cm
  • Lokálne čistenie pre viac znečistené miesta
  • Bezpečnostné lano
  • Vhodný aj na zrkadlá
  • Biela farba robotického čističa okien

Dva režimy čistenia a pohybu

Robotický čistič okien a skiel Symbo W130 pri upratovaní kombinuje dva voliteľné druhy pohybu. Režim čistenia v tvare N, ktorý sa dokonale hodí na čistenie vysokých okien, a režim na čistenie v tvare Z, ktorý využijete pri čistení širokých okien.

Lokálne čistenie pre konkrétne oblasti

Robotický čistič Symbo Weebot W130 je vybavený funkciou lokálneho čistenia, ktorá vám umožní upratovanie konkrétnej oblasti, na ktorej sú viditeľné šmuhy a ďalšie znečistenia. Túto funkciu zvolíte jednoducho prostredníctvom diaľkového ovládača.

Detekcia okrajov robotického čističa Symbo Weebot W130

Čistič disponuje precíznymi senzormi, ktoré detegujú hrany okien, čím je zabránené prípadnej strate podtlaku a následnému pádu. Navyše máte istotu, že vaše okná budú vždy dokonale vyčistené pozdĺž všetkých okrajov, bez obáv z vynechaných miest.

Hravo si poradí aj s väčšími presklenými plochami

Robotický čistič okien Symbo Weebot W130 sa dokonale hodí najmä pre byty s presklenými balkónmi a domy s väčšími skleneným plochami, ktorých údržba je časovo aj fyzicky náročná a nebezpečná. Odporúčaný minimálny rozmer okien je 50 × 50 cm.

Záložná batéria pre dokonalú ochranu

Robotický čistič Symbo W130 disponuje záložnou batériou, ktorá chráni robota pred pádom a prípadným poškodením, spôsobeným výpadkom prúdu. Súčasťou balenia je aj bezpečnostné lano, ktoré plní podobnú funkciu.

Vibračná podložka robotického čističa Symbo Weebot W130

Novinkou prístroja je vibračná podložka, ktora sa postará o precízne vyčistenie vašich okien. Jej kmitavý pohyb, spolu s vibráciami, zaistí maximálnu účinnosť upratovania.

Odnímateľné utierky z mikrovlákna

Robotický čistič Symbo Weebot W130 je vybavený utierkami, ktore možno z prístroja ľahko odňať a vyprať vo vode. Tieto utierky z mikrovlákna potom jednoducho znova použijete pri ďalšom čistení.

Použitie čistiaceho roztoku

Na začiatku procesu nechajte robota prisať sa na okno. Po prisaní nastriekajte na okno čistiaci roztok a pustite robota. Druhým variantom je nastriekanie čistiaceho roztoku na utierky, ktoré následne pripevníme. Nikdy nestriekajte roztok priamo na robota, pretože môže dôjsť k jeho poškodeniu. Pred úvodným použitím je nutné nabiť záložnú batériu, bez ktorej plného nabitia nebude robot z bezpečnostných dôvodov fungovať.


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o podrobný postup dobití baterie, někde jsem zřejmě udělal chybu, přístroj se přisaje, přijede k okraji a dál nepokračuje. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, je súčasťou balenia aj diaľkový ovládač a náhradné utierky z mikrovlákna (ak áno- v akom množstve)? Aká je dĺžka kábla, rýchlosť čistenia a hlučnosť? Dá sa robotický čistič okien použiť aj na tú stranu okna, kde sú umiestnené žalúzie? Ďakujem za odpovede

Čo je obsahom balenia?

dobry den umyje cistic aj plnu polykarbonatovu strechu terasy pod uhlom cca 10 stupnov?

Diskusia a poradňa k Weebot W130
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weebot W130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Weebot W130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Weebot W130. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Weebot W130.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií