AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Weebot W150

Zobraziť katalóg
Weebot W150
Čistič okien – robotický, s vibračnou podložkou na dokonalé čistenie okien a skiel
Kód:  WEECO700 Produktové číslo:  Weebot W150 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Weebot W150

Robotický čistič okien a skiel Symbo Weebot W150

Ak si prajete, aby boli vaše okná dokonale čisté, ale zároveň sa nechcete zbytočne nadrieť, potom je pre vás robotický čistič okien a skiel Symbo Weebot W150 ideálnou voľbou. Prístroj disponuje vibračnou podložkou a veľkou čistiacou utierkouVibračná podložka stiera povrch okien, zatiaľ čo čistiaca utierka spoľahlivo naberá zvyšné nečistoty. S robotickým čističom Symbo Weebot W150 pre vás bude údržba okien jednoduchšia, než kedy predtým.

Kľúčové vlastnosti čističa okien Symbo Weebot W150

  • Dva režimy čistenia
  • Záložná batéria na ochranu proti pádu
  • Odnímateľná utierka z mikrovlákna
  • Vibračná podložka
  • Detekcia okrajov čističa okien Symbo Weebot W150
  • Minimálny odporúčaný rozmer okien 50 × 50 cm
  • Lokálne čistenie pre viac znečistené miesta
  • Bezpečnostné lano
  • Vhodný aj na zrkadlá
  • Čierna farba robotického čističa okien

Dva režimy čistenia a pohybu

Robotický čistič okien a skiel Symbo W150 pri upratovaní kombinuje dva voliteľné druhy pohybu. Režim čistenia v tvare N, ktorý sa dokonale hodí na čistenie vysokých okien, a režim na čistenie v tvare Z, ktorý využijete pri čistení širokých okien.

Lokálne čistenie pre konkrétne oblasti

Robotický čistič Symbo Weebot W150 je vybavený funkciou lokálneho čistenia, ktorá vám umožní upratovanie konkrétnej oblasti, na ktorej sú viditeľné šmuhy a ďalšie znečistenie. Túto funkciu zvolíte jednoducho prostredníctvom diaľkového ovládača.

Detekcia okrajov robotického čističa Symbo Weebot W150

Čistič disponuje precíznymi senzormi, ktoré detegujú hrany okien, čím je zabránené prípadnej strate podtlaku a následnému pádu. Navyše máte istotu, že vaše okná budú vždy dokonale vyčistené pozdĺž všetkých okrajov, bez obáv z vynechaných miest.

Hravo si poradí aj s väčšími presklenými plochami

Robotický čistič okien Symbo Weebot W150 sa dokonale hodí najmä pre byty s presklenými balkónmi a domy s väčšími sklenenými plochami, ktorých údržba je časovo aj fyzicky náročná a nebezpečná. Odporúčaný minimálny rozmer okien je 50 × 50 cm.

Záložná batéria pre dokonalú ochranu

Robotický čistič Symbo W150 disponuje záložnou batériou, ktorá chráni robota pred pádom a prípadným poškodenímspôsobeným výpadkom prúdu. Súčasťou balenia je aj bezpečnostné lano, ktoré plní podobnú funkciu.

Vibračná podložka robotického čističa Symbo Weebot W150

Novinkou prístroja je vibračná podložka, ktorá sa postará o precízne vyčistenie vašich okien. Jej kmitavý pohyb, spolu s vibráciami, zaistí maximálnu účinnosť upratovania.

Odnímateľné utierky z mikrovlákna

Robotický čistič Symbo Weebot W150 je vybavený utierkami, ktoré možno z prístroja ľahko odňať a vyprať vo vodeTieto utierky z mikrovlákna potom jednoducho znova použijete na ďalšie čistenie.

Použitie čistiaceho roztoku

Na začiatku procesu nechajte robota prisať sa na okno. Po prisaní nastriekajte na okno čistiaci roztok a pustite robota. Druhým variantom je nastriekanie čistiaceho roztoku na utierky, ktoré následne pripevníte. Nikdy nestriekajte roztok priamo na robota, pretože môže dôjsť k jeho poškodeniuPred úvodným použitím je nutné nabiť záložnú batériu, bez ktorej plného nabitia nebude robot z bezpečnostných dôvodov fungovať.


Parametre a špecifikácia

Funkcie
Senzor proti nárazu Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Dĺžka kábla
4 m Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ povrchu
Sklo Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Senzor proti nárazu Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Dĺžka kábla
4 m Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Sklo Hotovo!

Príkon

Príkon
75 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
2,04 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
75 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den zvazujeme kupu robotickeho cistica okien a nevieme sa rozhodnut. Kokretne pri tomto nam chyba informacia ake ma byt minimalne hrube sklo niektory vyrobcovia to uvadzaju z dorazom a tento vyrobca ani zmienka iba ze moze vycistit aj zrkadla (a tie niesu nejak moc hrube aby nepraskli pri vybraciach...) ci stoliky a...a min velkost ze je 50cmx50cm.Vopred dakujem za odpoved

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli Nedělají problém strunky od žaluzií. Děkuji Němcová

Diskusia a poradňa k Weebot W150
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Weebot W150. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Weebot W150. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Weebot W150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Weebot W150.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií