Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H), objem 73 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, horným, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, ventilátorom, príkon 3650 W, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, studené dvere rúry, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, pyrolytické čistenie rúry, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WHTR024 Produktové číslo:  852584801110 Informačný list Stránky výrobcu
WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH 455 € Momentálne nedostupné

WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH

Vstavaná teplovzdušná rúra Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným vzhľadom z dizajnovej série ABSOLUTE v atraktívnom bielom vyhotovení. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a má vnútorný objem 73 litrov. Určite oceníte senzorovú technológiu vstavanej rúry v podobe funkcie 6. zmysel Pečenie, elektronický dotykový displej alebo jednoduché pyrolytické čistenie. Rovnomernú distribúciu vzduchu v celom vnútornom priestore rúry Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH poskytuje kruhové výhrevné teleso s ventilátorom na pohodlnú prípravu sladkých a slaných jedál až na štyroch úrovniach súčasne bez miešania chutí. Pri pečení v rúre Whirlpool ušetríte nielen energiu, ale aj čas. 


Kľúčové vlastnosti rúry Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH

  • Vstavaná parná rúra Whirlpool W Collection v atraktívnej bielej farbe
  • Vnútorný priestor rúry 73 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • Vstavaná rúra s kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom, ktorý umožňuje pečenie na štyroch úrovniach súčasne
  • Spotrebič s maximálnou prevádzkovou teplotou 250 °C
  • Senzorová technológia rúry 6. zmysel Pečenie
  • Elektronická regulácia teploty a času varenia 
  • Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH má časovač na nastavenie presného času varenia
  • Vstavané dvierka rúry so 4 priehľadnými sklami a chladením 
  • Technológia Soft Closing na tiché zatváranie dverí 
  • Pyrolytické čistenie rúry na zabezpečenie jednoduchej údržby

Hlavné technológie rúry Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH


Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. Ale s domácim konvektomatom Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH. Parná rúra je vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže zázraky. Vďaka zabudovaným snímačom odhaduje množstvo a určuje teplotu a čas pečenia, takže výsledok je vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji. 

Rúra Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH s funkciou Cook3 môže pripravovať až 3 jedlá naraz

Ak sa ponáhľate a chcete mať všetky pokrmy pripravené zároveň, oceníte praktickú funkciu Cook3, ktorá umožňuje pripraviť až 3 pokrmy naraz bez miešania chutí a vôní. Zabudovaná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS má vysoko účinné vykurovacie teleso, ktoré pri aktivovanej funkcii Cook3 pracuje v spojení so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne vyhrieva vnútorný priestor a zabezpečuje stálu cirkuláciu vzduchu. Výsledkom je dokonalá kvalita a výrazná úspora času a energie. 

Zabudovaná rúra Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH s funkciou Multiflow 

Na dokonalé prepečenie pokrmov použite tepolovzdušnú funkciu horúceho vzduchu Multiflowu, aby ste jedlo pripravili rýchlo a rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore zabudovanej rúry Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH, čo zabezpečuje rovnomerné tepelné spracovanie zo všetkých strán súčasne. 

Jednoduché čistenie rúry Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH pyrolytickým čistením

Vašu starostlivosť potrebujú nielen potraviny, ale aj vstavaná elektrická rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS. Po dokončení prípravy chutného jedla je potrebné rúry vyčistiť. Nie je to však ťažké. Vnútorný priestor rúry Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS je vyrobený z odolného smaltu, ktorý zabraňuje nadmernému usadzovaniu nežiaducich nečistôt na jej povrchu.Účinné pyrolytické čistenie spoľahlivo odstraňuje mastnotu a zvyšky jedla z vnútra spotrebiča, ktorý nevyžaduje použitie agresívnych čistiacich prostriedkov. Jednoducho rozohrejte rúru na približne 500 °C. Zvyšky nečistôt preto stačí utrieť vlhkou handričkou. Vďaka tomu bude vaša parná rúra Whirlpool W COLLECTION W9 OM2 4S1 P BSS krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie. 

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby bolo pečenie ešte pohodlnejšie, rúra vstavaná Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH je vybavená jedinečnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť jedlo do rúry bez zdĺhavého predhrievania

Bezpečná manipulácia s koľajnicami: úroveň 2

Bezpečnosť pri varení je veľmi dôležitá. A práve preto je rúra na pečenie vstavaná Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú ľahké a pohodlné usadenie plechov, takže ich môžete bezpečne vysunúť bez rizika vypadnutia alebo popálenia. 

SoftClosing+ na tiché zatváranie dvierok

Domáci konvektomat Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH je tiež vybavený systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatváranie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí ľahko zatlačiť a dvere sa pohodlne zatvoria samé

Detská ochrana pre vaše ratolesti

Domáci konvektomat Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH je tiež vybavený systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatváranie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí ľahko zatlačiť a dvere sa pohodlne zatvoria samé

Rúra elektrická Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH s objemom 73 litrov

Rúra elektrická Whirlpool ABSOLUTE AKZM 8480 WH poskytuje dostatok priestoru na prípravu všetkých vašich obľúbených jedál. Objem 73 litrov s 5 rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, nenašla jsem informaci, jestli po dokončení pečení je lepší troubu otevřít a nechat vyvětrat, nebo nechat horkou zavřenou, děkuji za radu

Dobrý den, znáte prosím měsíc kdy troubu očekáváte? Líbí se mi a nerada bych objednávala jinde kde je již teď skladem, ale dlouho čekat též nemohu. Mockrát děkuji.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií