Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Whirlpool ACWT 5V331/IX

Zobraziť katalóg
Whirlpool ACWT 5V331/IX
5 1 hodnotení
Sporák - elektrický so sklokeramickou doskou, A, 4 varné zóny, rúra 60l, automatické programy, gril, ukazovateľ zostatkového tepla, katalytické vnútorné steny, 2 skla dvierok, časovač dĺžky pečenia, farba nerez
Kód:  FBM3501c Produktové číslo:  ACWT5V331/IX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ACWT 5V331/IX

Nový sporák od spoločnosti Whirlpool so sklokeramickou varnou doskou a 60-litrovou rúrou s automatickými programami je moderný spotrebič pre bezproblémovú tepelnú prípravu pokrmov. Jeho prevádzkové náklady sú nízke, dokazuje to aj energetická trieda A. Mnoho ľudí využije možnosť tzv. viacúrovňového pečenia, kedy je možné súčasne piecť rôzne druhy jedla na dvoch úrovniach naraz. Medzi ďalšie výhody bezpochyby patrí aj to, že sa skvele čistí - vnútorný povrch je zo špeciálneho hladkého materiálu, ktorý možno vyčistiť bez jediného čistiaceho prostriedku, postará sa o to režim samočistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Samočistenie rúry Hydroclean
  • Možnosť viacúrovňového pečenia
  • Veľké množstvo automatických programov
  • Dostatočne veľký vnútorný objem rúry - 60 litrov

Sklokeramický povrch skvele vyzerá a aj šetrí peniaze!

Šetriť energiu a životné prostredie môžete so sklokeramickým spotrebičom pri každom varení. Stačí vypnúť varnú dosku niekoľko minút pred tým, než je pokrm hotový a nechať pracovať zvyškové teplo. Ukazovateľ zvyškového tepla svieti aj po ukončení varenia, a to kým je doska horúca a užívateľ by sa mohol spáliť. Univerzálna "nerezová" farba a 50cm šírka spotrebiča dovolí tomuto novému pomocníkovi bezproblémovo zapadnúť ku zvyšku kuchynského vybavenia.

Odteraz budete pečenie milovať

Perfektná je i rúra! Vnútorný objem 60 litrov ponúka dostatok priestoru aj pre prípravu väčších tort či veľkých kusov mäsa pre celú rodinu, navyše je povrch veľmi odolný voči poškriabaniu a skvele sa čistí. Má veľa parádnych programov - napríklad program gril je so svojím výkonom 2100 W najvhodnejší na grilovanie malých kúskov mäsa (roštenky, klobásky, špekáčiky) alebo hrianok. Statický horný + spodný ohrev je vhodný pre tradičnú prípravu jedla na jednej úrovni, ale rúra si poradí aj s viacúrovňovým pečením. Zdvojené sklíčka slúžia ako dokonalá ochrana, aby nedošlo k popáleniu sa pri kontakte so sklom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool ACWT 5V331/IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACWT 5V331/IX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií