Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Whirlpool ADG 522 IX

Zobraziť katalóg
Whirlpool ADG 522 IX
5 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, 10 súprav riadu, A++/A/A, 8 programov, 1/2 náplň, Multitab, 6.zmysel, výškovo nastaviteľný horný kôš, odložené umývanie 1–24hod.
Kód:  FBM7001i Produktové číslo:  ADG522IX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ADG 522 IX

Vstavaná umývačka na 10 súprav riadu disponuje inteligentnou technológiou 6. zmysel, ktorá pomocou senzorov zabezpečí najlepšie výsledky umývania pri minimálnej spotrebe energie a vody. Určite oceníte jej veľmi úspornú prevádzku a minimálnu hlučnosť. Na výber máte 8 programov a 4 teploty. Bezpečnosť prevádzky je zabezpečená systémom AquaSafe, ktorý pri strate vody vypne umývačku a odčerpá zvyšnú vodu. Medzi ďalšie praktické funkcie patria indikátory nedostatku soli a leštiaceho prostriedku. Uľahčite si prácu pri umývaní riadu s touto praktickou a modernou umývačkou od známej firmy Whirlpool.

Hlavné prednosti

  • Technológia 6. zmysel
  • Výškovo nastaviteľný horný kôš
  • Odložený štart
  • Nízka hlučnosť
  • 4 umývacie teploty
  • Prídavné funkcie: posun štartu/multizóny/extra sušenie navyše

Ľahké umývanie

Pomocou ôsmich umývacích programov a štyroch teplôt dokáže umývačka umyť akýkoľvek zašpinený riad. Medzi najčastejšie používané programy patrí šetrné umývanie skla, Eco program na zvýšenie úspory alebo rýchle hodinové umývanie. Ak máte veľmi špinavý riad, panvice a hrnce, tak voľbou programu Intenzívny 65 °C si s tým umývačka ľahko poradí vďaka vysokej teplote vody. Umývačka je vyrobená v energetickej triede A++ so spotrebou iba 0,75 kWh na cyklus a spotrebou vody iba 9 litrov. Spotrebič vás nebude rušiť žiadnou hlučnosťou, pretože aj pri maximálnom zaťažení dosahuje hluk príjemných 43 dB. Ak budete chcieť umývačku zapnúť vo vašej neprítomnosti, tak určite využijete funkciu odloženého štartu až o 12 hodín alebo si môžete zvoliť nočný program s hlučnosťou len 42 dB. Ďalšou výhodou tejto umývačky sú samovyvažovacie dvierka pre pohodlné a bezpečné otváranie.

Programy

  • Senzorový program 40 – 70 °C
  • Studené oplachovanie
  • Sklo 45 °C
  • Rýchly 50 °C
  • Eko 50 °C
  • Hodinový program 50 °C
  • Intenzívny 65 °C
  • Nočný program 42 dB/50 °C

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool ADG 522 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ADG 522 IX.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií