AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Whirlpool AKP 295 JA

Zobraziť katalóg
Whirlpool AKP 295 JA
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra – vstavaná, teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom, energetická trieda A, multifunkčná, objem 60l, 2 úrovne pečenia, zadná katalytická stena, 3 sklá dvierok, celosklenené vnútro, chladenie dvierok
Kód:  FBT1756c Produktové číslo:  AKP295JA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AKP 295 JA

Rustikálny skvost do vašej kuchyne

Hľadáte teplovzdušnú rúru neobyčajného dizajnu, ktorá by vynikala vo vašej kuchyni nielen svojím zovňajškom, ale aj praktickými funkciami? Potom ju vybavte multifunkčným vstavaným spotrebičom Whirlpool AKP 295 JA z radu RUSTIKAL, ktorý vám pripomenie minulé roky a na prvý pohľad si ju jednoducho zamilujete. Príjemný vidiecky vzhľad umocňuje kruhový ciferník, jazmínová farba a rad unikátnych doplnkov.

Unikátna rúra je však tiež vybavená najrôznejšími praktickými funkciami a programami. Medzi základné nastavenie patrí napríklad statický horný a spodný ohrev, gril, ventilátor s kruhovým výhrevným telesom, rozmrazovanie a iné. Všetko jednoducho navolíte pomocou dvoch retro otočných voličov a poteší vás aj mechanický časovač.

Kľúčové vlastnosti

  • Rustikálny dizajn
  • Mechanické ovládacie gombíky a ukazovatele
  • Súčasťou výbavy sú teleskopické výsuvy, rošt a dva plechy na pečenie
  • Trojvrstvové celosklenené dvierka s chladením
  • Katalytické čistenie

Chladné dvierka a samočistenie

Whirlpool myslí aj na vašu bezpečnosť. Počas pečenia oceníte trojvrstvové dvierka s chladením a praktickým vyčnievajúcim madlom. Jednou z hlavných predností je ľahké čistenie. Rúra disponuje zadnou katalytickou samočistiaci stenou aj celoskleneným vnútrom dverí Smart-Clean pre komfortnú údržbu. Spotrebič patrí do energetickej triedy A a disponuje extra veľkou plochou na pečenie s objemom 60 litrov. Vďaka možnosti viacúrovňového pečenia je možné v rúre pripravovať aj dva chody naraz.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych vědět, jestli barva trouby na této fotografii je věrná skutečnosti? Lze si to někde prohlédnout naživo? Děkuji.

Dobrý den, je tento výrobek vystavený na prodejně Jateční? Chtěla bych ho před koupí vidět. Děkuji

Diskusia a poradňa k Whirlpool AKP 295 JA
Príslušenstvo pre Whirlpool AKP 295 JA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKP 295 JA.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií