Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Whirlpool AKP 295 NA

Zobraziť katalóg
Whirlpool AKP 295 NA
Vstavaná rúra vstavaná, teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom, energetická trieda A, multifunkčná, objem 60 l, 2 úrovne pečenia, zadná katalytická stena, 3 sklá dvierok, celosklenené vnútro, chladenie dvierok
Kód:  FBT1756c2 Produktové číslo:  AKP295NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AKP 295 NA

Rustikálny skvost do vašej kuchyne

Hľadáte teplovzdušnú rúru s neobyčajným dizajnom, ktorá by vynikala vo vašej kuchyni nielen svojím zovňajškom, ale aj praktickými funkciami? Potom ju vybavte multifunkčným vstavaným spotrebičom Whirlpool AKP 295 NA z radu RUSTIKAL, ktorý vám pripomenie minulé roky a na prvý pohľad si ho jednoducho zamilujete. Príjemný vidiecky vzhľad umocňuje kruhový ciferník, antracitová farba a rad unikátnych doplnkov.

Unikátna rúra je však vybavená aj najrôznejšími praktickými funkciami a programami. Medzi základné nastavenia patrí napríklad statický horný a spodný ohrev, gril, ventilátor s kruhovým výhrevným telesom, rozmrazovanie   a iné. Všetko jednoducho nastavíte pomocou dvoch retro otočných voličov a poteší vás aj mechanický časovač.

Kľúčové vlastnosti

  • Rustikálny dizajn
  • Mechanické ovládacie gombíky a ukazovatele
  • Súčasťou výbavy sú teleskopické výsuvy, rošt a dva plechy na pečenie
  • Trojvrstvové celosklenené dvierka s chladením
  • Katalytické čistenie

Chladné dvierka aj samočistenie

Whirlpool myslí aj na vašu bezpečnosť. Počas pečenia oceníte trojvrstvové dvierka s chladením a praktickým vyčnievajúcim držadlom. Jednou z hlavných predností je aj ľahké čistenie. Rúra disponuje zadnou katalytickou samočistiacou stenou aj celoskleneným vnútrajškom dverí Smart-Clean zaisťujúcim komfortnú údržbu. Spotrebič patrí do energetickej triedy A a disponuje extra veľkou plochou na pečenie s objemom 60 litrov. Vďaka možnosti viacúrovňového pečenia možno v rúre pripravovať aj dva chody naraz.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool AKP 295 NA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKP 295 NA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií