Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Whirlpool AKZ 6230 IX

Zobraziť katalóg
Whirlpool AKZ 6230 IX
Vstavaná rúra vstavaná, teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom, energetická trieda A+, multifunkčná, objem 65 l, 2 úrovne pečenia, 6. zmysel, katalytické vnútorné steny, 2 skla dvierok, celosklenené vnútro, Soft Closing, chladenie dvierok, 59,5 x 59,5 x 56,4 cm
Kód:  FBT1756a1 Produktové číslo:  AKZ6230IX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AKZ 6230 IX

 

Hľadáte vhodný multifunkčný spotrebič do vašej domácnosti, ktorý by ponúkal mnoho praktických funkcií, vynikal energetickou efektívnosťou aj moderným dizajnom? Potom je táto vstavaná rúra popredného výrobcuWhirlpool určená práve pre vás! Na prvý pohľad vás zaujme elegantné antikorové vyhotovenie ABSOLUTE so špeciálnou povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajn ABSOLUTE - intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • 6. zmysel - príprava jedál vždy pod kontrolou
  • Súčasťou výbavy sú teleskopické výsuvy, rošt a dva plechy na pečenie
  • Automatické programy vrátane rozmrazovania
  • Chladenie dverí a zatvárania Soft Closing
  • Čiernobiely grafický displej
  • Celosklenené vnútro SMART-CLEAN

 

 

Praktický pomocník so 6. zmyslom

Ak však nahliadnete pod povrch, zistíte, že je rúravybavená senzorovou technológiou 6. zmyslu, vďaka ktorej je celý proces pečenia plne pod kontrolou. Stačí, keď zvolíte jeden z prednastavených programov a zadáte gramáž pokrmu. Medzi základné nastavenia patrí napríklad rýchle predhriatie, gril, teplovzdušné pečenie, zapekanie cestovín, udržiavanie jedla v teple pri 60 ° C, cukrovinky, kysnutie, mäso, maxi pečenie, pizza / chlieb program a iné. Všetko jednoducho nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji.

 

 

Chladné dvierka i samočistenie

Whirpool myslí aj na vašu bezpečnosť. Počas pečenia oceníte dvojvrstvové dvierka s chladením a ich komfortné zatváranie Soft Closing.Využiť možno aj detskú poistku. Jednou z hlavných predností je ľahké čistenie. Rúra disponuje zadnou katalytickou samočistiacou stenou aj celoskleneným vnútrajškom dverí Smart-Clean na komfortné údržbu. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje extra veľkou plochou na pečenie s objemom 65 litrov. Vďaka možnosti viacúrovňového pečenia možno v rúre pripravovať aj dva chody naraz.

 

 

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
65 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den prajem, Pri zatvarani rury, su dvierka vychylene o 3mm do lava...po uzatvoreni sa dvierka vratia do spravnej polohy, pricom pohyb je sprevadzany suchanim gumiciek o dvere....deje sa to aj na inych rurach tohto typu alebo je to dovod na reklamaciu? Dakujem

Diskusia a poradňa k Whirlpool AKZ 6230 IX
Príslušenstvo pre Whirlpool AKZ 6230 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKZ 6230 IX.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií