Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX
4,8 4 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H), objem 73 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, pravým horúcim vzduchom, statickým pečením, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3650 W, 4-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, ochladzovací systém, studené dvere rúry, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, pyrolytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, klasický dizajn, nerez a strieborná farba
Kód:  WHTR003 Produktové číslo:  AKZ96270IX Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX

Nebojte sa varenia, s rúrou WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX to bude hračka

Kuchynská rúra WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX vás uchváti svojim moderným vzhľadom s intuitívnym ovládaním pomocou centrálneho tlačidla a technológiou 6. zmyslu. Vďaka čistiacemu systému pyrolýza spáli nečistoty na popol za vysokej teploty. Vy potom jednoducho tieto nečistoty odstránite handričkou. Rúra na pečenie je tiež vybavená softclosing systémom, ktorý sa postará o tiché dovieranie dvierok. Rúra je navyše dodávaná s roštom a dvoma plechmi na pečenie. V príslušenstve nechýbajú tiež teleskopické výsuvy.


Kľúčové vlastnosti rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX

  • Vstavaná rúra WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX v modernom dizajne
  • Intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • Vybavená technológiou 6. zmyslu
  • Čistiaci systém pyrolýza
  • Softclosing systém pre tiché dovieranie dvierok
  • Dodávaná s roštom a dvoma plechmi na pečenie
  • V príslušenstve nechýbajú tiež teleskopické výsuvy
  • Môžete pripravovať až tri rôzne pokrmy naraz
  • Žiadny predohrev, úspora času a energie
  • Koľajničky: Úroveň 1 pre bezpečnú manipuláciu
  • Detský zámok
  • Funkcia Multiflow pre rovnomerné pečenie
  • Povrchová úprava AFP proti odtlačkom prstov
  • Objemný 73-litrový priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia

Hlavné technológie rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX


Technológia 6. zmysel

Zvoľte si technológiu, ktorá myslí za vás.

Cook3

Ešte väčšie a rýchlejšie pečenie!

Multiflow

Rovnomerné prepečenie pokrmov vďaka systému cirkulácie horúceho vzduchu s rovnomernou distribúciou vnútri rúry na pečenie.

Ready2Cook

Rýchlejšie a lacnejšie pečenie!


Samočistiaci systém: Pyrolýza

Spaľovanie nečistôt pri teplotách cca. 500 °C.

Koľajničky: Úroveň 1

Pohodlné vyťahovanie plechov z rúry bez obáv z ich vypadnutia.

Softclosing

Špeciálne závesy zaisťujú pomalé a tlmené dovieranie dvierok rúry.

Detská ochrana

Z najmenších kuchárov nemusíte mať strach.


Povrchová úprava AFP (proti odtlačkom prstov)

Úprava chrániaca povrch pred odtlačkami prstov.

Energetická trieda: A+

Vďaka vyššej energetickej účinnosti sú náklady na elektrinu až o 20 % nižšie ako pri spotrebiči v energetickej triede A.

Objem: 73 l

Priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia.


6. zmysel, technológia, ktorá myslí za vás

Ako to len urobiť, aby doma pripravovaný pokrm vyvolal skutočný pôžitok a prosby zo všetkých strán o dupľu? Stačí zapnúť 6. zmysel a tešiť sa na dokonalé výsledky pečenia. Pomocou špeciálnych senzorov sa odhadne hmotnosť pokrmu a určí sa teplota aj čas pečenia s následným riadením celého postupu. O zostávajúcom čase prípravy vás priebežne informuje moderný a intuitívny displej rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX.

Cook3: Pečenie až 3 rôznych pokrmov naraz

Ak by pečenie bolo športovou disciplínou, Cook3 by nepochybne vystupoval v úlohe šampióna! Vďaka tejto funkcii môžete v troch rôznych úrovniach rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX pripravovať až tri rôzne pokrmy naraz, bez rizika zmiešania chutí či vôní. Výsledok takéhoto pečenia je jasný: 3 : 0 pre Cook3.

Multiflow na ideálne prepečenie zo všetkých strán

S teplovzdušnou funkciou zabudovanej rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX pripravíte svoje obľúbené pokrmy ešte lepšie a rýchlejšie. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry tak, aby bola zaručená rovnomerná tepelná úprava pokrmu zo všetkých strán súčasne a v kratšom čase!

Ready2Cook: Žiadny predohrev, úspora času a energie

Ako skrátiť dobu pečenia? Je to jednoduché, a to aj keď máte veľký hlad! Vďaka funkcii Ready2Cook vložte pokrm do rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX aj bez predhrievania. Dosiahnite úžasného výsledku pri kratšej dobe pečenia a s úsporou energie.

Samočistiaci systém pomocou pyrolýzy nie je nič zložité

Odhaľte extrémne účinný spôsob, ako odstrániť aj tie najodolnejšie nečistoty vnútri rúry WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX a navrátiť jej niekdajší lesk. Zapnite program pyrolytického čistenia a nechajte rúru zahriať približne na 500 °C, kedy sa nečistoty premenia v ľahko odstrániteľný popol.

Koľajničky: Úroveň 1 pre bezpečnú manipuláciu

Rúry Whirlpool sú vybavené teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú spoľahlivé uchopenie plechu a jeho ľahké vysunutie bez rizika vypadnutia alebo bolestivého popálenia.

Softclosing ako drobný detail pre vyššie pohodlie

Veľmi dobre vieme, že v kuchyni záleží na každom detaile. Rúra WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX je vybavená špeciálnymi pántmi, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa.

Detský zámok ochráni aj tých najmladších šéfkuchárov

Rúra WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX je vybavená dodatočnou ochranou v podobe zablokovania ovládacieho panelu. Ak chcete zabrániť zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

 

Povrchová úprava AFP proti odtlačkom prstov

Práve ste upratali celú kuchyňu, ale na rúre WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX sú stále vidieť odtlačky prstov? To už je minulosť. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave proti odtlačkom prstov zostane povrch kuchynskej rúry stále čistý bez odtlačkov.

Energetická trieda A+ zníži výdavky za elektrinu

Rúra na pečenie AKZ9 6270 IX spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie ako štandardné spotrebiče v energetickej triede A, a to bez akýchkoľvek dopadov na jej mimoriadne schopnosti.

Objemný 73-litrový priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia

Rúra WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX ponúka veľký vnútorný objem 73 litrov spoločne s 5 rôznymi úrovňami pečenia. To znamená pohodlie pri varení obľúbených pokrmov každého člena vašej rodiny, akokoľvek veľkej. Navyše tým najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom bez kompromisov. Čas na hostí!


Získajte extra záruku.
Skontrolujte typ záruky a aktivujte ju na váš výrobok tu





Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 650 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze použít minutku samostatně? Pokud ano, jaký je postup, v návodu jsem nic nenašel. Děkuji Kilián

Dobry den, rad by som sa opytal ci pasuje tato rura do kuchyne IKEA Metod. Dakujem

Dobry den, viete mi povedat v ktorej krajine sa dana rura vyraba? Dakujem

Dobrý den, má tato trouba v základní výbavě plechy? Děkuji

Dobrý den, uvádíte, že trouba má horký vzduch a i statické pečení. Chápu dobře, že se jedná o horkovzdušnou troubu a statické pečení je navíc a funguje nezávisle bez proudění vzduchu? Děkuji.

Dobrý den, když chci čistit troubu pyroliticky, musí se vždy vyndat rošty a držáky roštů? Děkuji za radu.

Hezký den, ráda bych se zeptala, skříňka do které chceme vestavnou troubu umístit má rozměry 590 x 560 x 570 cm (v x š x h). Vejde se nám, prosím, tato trouba do naší skříňky? Pokud ne, můžete mě odkázat na troubu podobných funkcí, která disponuje pyrolýzou a chlazením dvířek a která má rozměry vyhovující naší skříňce? Moc děkuji Šárka

Dobrý den, lze zapojit do klasické zásuvky? Děkuji

Dobry den, chela by som sa opytat aky dlhy privodovy kable ma Rura whirlpool AKZ96270 lebo privod na elektriku mam az vo veldajsej skrinke dakujem

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL AKZ9 6270 IX.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií