WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 73 l, gril, pravý horúci vzduch, pyrolytické čistenie rúry, čierna farba, 60 cm× 56 cm× 55 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, brúsené hrany, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V a 400 V, 6 cm× 59 cm× 51 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  WHSET129 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE Predaj skončil

WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE


S varnou doskou a rúrou Whirlpool bude varenie úplná hračka

Veľkou prednosťou indukčnej varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE je nielen intuitívne varenie so šiestym zmyslom, ale hlavne Absolute dizajn a mnoho užitočných funkcií, ktoré vám uľahčia a spríjemnia vaše varenie. Určite oceníte aj prítomnosť centrálneho ovládania, ktoré vám ponúka 9 rôznych úrovní výkonu aj funkciu Booster.Plochý povrch indukčnej varnej dosky je ideálny na údržbu a navyše ponúka minimalistický a jednoduchý štýl, ktorý sa hodí do každej kuchyne. Vstavaná rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB vám ponúkne objem 73 litrov a mnoho praktických funkcií. Využíva kruhové výhrevné teleso, ktoré zaistí rovnomernú distribúciu vo vnútri rúry. Ľahkúmanipuláciu zaisťujú výsuvné rošty. Údržba rúry je vďaka pyrolytickému spôsobu veľmi jednoduchá a rýchla.


Kľúčové vlastnosti súpravy rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB a varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE

  • Intuitívne varenie s prednastavenými programami varnej dosky
  • Indukčná doska Whirlpool WL B8160 NE s funkciou udržiavania v teple
  • Moderný dizajn dosky Whirlpool s jednoduchou inštaláciou
  • Indukčná platňa ľahko a rýchlo rozpúšťa bez pripálenia
  • Indukčná doska má praktickú funkciu dusenia bez pripálenia
  • Varná doska rýchlo privedie do varu
  • Absolute dizajn varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE
  • Vstavaná rúra Whirlpool ponúka objem 73 litrov na prípravu veľkého množstva jedla
  • Vstavaná rúra s kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom, ktorý umožňuje pečenie na štyroch úrovniach súčasne
  • Spotrebič s maximálnou prevádzkovou teplotou 250 °C
  • Senzorová technológia rúry 6. zmysel pečenia
  • Elektronická kontrola teploty a času varenia
  • Technológia Soft Closing zabezpečuje tiché zatváranie dvierok
  • Pyrolytické čistenie kuchynskej rúry garantujúce jej jednoduchú údržbu

Hlavné technológie indukčnej varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE


Absolute dizajn prináša intuitívne varenie na doske Whirlpool WL B8160 NE

Intuitívne ovládanie a unikátny dizajn Absolute vám prináša nadčasový vzhľad, ktorý rozžiari vašu kuchyňu. Objavte pokročilé možnosti varenia a krásny dizajn s indukčnou varnou doskou Whirlpool WL B8160 NE.

Intuitívne varenie s prednastavenými programami

Indukčná doska Whirlpool WL B8160 NE prichádza s technológiou 6. ZMYSEL, ktorá vám ponúkne 4 prednastavené funkcie varenia. Vybrať si môžete funkciu Udržiavanie v teple, Dusenie, Rozpúšťanie a Uvedenie do varu. Jednoducho navolíte požadovaný spôsob varenia a varná doska sa automaticky nastaví na požadovanú úroveň výkonu.

Indukčná doska Whirlpool WL B8160 NE s funkciou udržiavania v teple

Indukčná platňa Whirlpool WL B8160 NE je vybavená funkciou Udržiavania v teple, ktorá zachováva ideálnu teplotu jedla po skončení varenia. Nemusíte sa tak obávať rizika pripálenia.

Indukčná doska Whirlpool WL B8160 NE vám uľahčí a zrýchli rozpúšťanie bez pripálenia

Varnej doske Whirlpool WL B8160 NE nechýba tiež funkcia Rozpúšťanie. Ľahko tak môžete pri ideálnej teplote rozpustiť čokoládu alebo maslo, bez toho aby došlo k pripáleniu alebo nerovnomernému zachytávaniu na stene riadu.

Praktická funkcia dusenia bez pripálenia

Funkciu Dusenie oceníte predovšetkým v prípade, že potrebujete variť jedlo pozvoľna. Nemusíte sa tak vôbec obávať pripálenia. Funkcia indukčnej varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE zaistí pomalé odparovanie tekutín.

Indukčná platňa WHIRLPOOL WL B8160 NE ponúka rýchly var vody

Ušetrite energiu a čas vďaka funkcii Uvedenie do varu, ktorá privedie vodu do bodu varu účinne a rýchlo, čím vám ušetrí nielen veľa času, ale aj energiu. Zároveň však zabraňuje nepríjemnému pretečeniu.

FlexiCook spojí dve zóny do jednej

Varná doska Whirlpool WL B8160 NE ponúka šikovné využitie varnej plochy. FlexiCook vám umožní skombinovať dve zóny, pričom flexi zóna zostáva aktívna aj pri posúvaní riadu po ploche, aj keď je zakrytá z polovice alebo úplne.

Centrálne ovládanie "+" a "-"

Inovatívne riešenie indukčnej varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE vám ponúka 9 rôznych úrovní výkonu aj funkciu Booster s reguláciou pomocou dotykových tlačidiel. Výhodou tohto praktického riešenia je jednoduché a rýchle používanie a nastavenie parametrov.

Nastavte si maximálny výkon varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE

Benefitom varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE je možnosť si sami rozhodnúť o maximálnom výkone: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW alebo 7,2 kW. Po nastavení požadovaného maximálneho výkonu varná doska automaticky upravuje rozdeľovanie výkonu medzi platne tak, aby určená medzná hodnota nebola prekročená. Nemusíte sa tak báť, že by vašadomovská inštalácia bola nejako preťažená, aj napriek tomu, že budete využívať všetky funkciie, ktoré vám indukčná doska Whirlpool WL B8160 NE ponúka.

Jednoduchá a rýchla údržba indukčnej platne Whirlpool WL B8160 NE

Čistenie varnej dosky nebolo nikdy jednoduchšie. Whirlpool WL B8160 NIE je vyrobená zo skla, ktorého hladký povrch stačí s pomocou handričky a čističa zotrieť. Výhodou je aj možnosť zapustenia indukčnej varnej dosky priamo do kuchynskej linky.

Jednoduchá inštalácia indukčnej platne Whirlpool WL B8160 NE

Indukčná varná doska Whirlpool WL B8160 NE má veľmi jednoduchú inštaláciu, a to predovšetkým vďaka tomu, že nie je vybavená čelným odvetrávaním. Nie je tak potreba ďalších úprav kuchynskej linky.

Vhodné do výrezu namiesto plynovej varnej dosky

Indukčnú varnú dosku Whirlpool WL B8160 NE veľmi jednoducho umiestnite do otvoru po plynovej doske. Nemusíte tak meniť výrez či upravovať elektroinštaláciu. Jednoducho vložíte, zapojíte a môžete si užívať všetky inovatívne funkcie, ktoré vám indukčná varná doska ponúka.

Minimálna požadovaná hrúbka na inštaláciu

Požadovaná hrúbka pracovnej dosky pri inštalácii indukčnej platne Whirlpool WL B8160 NE je 12 mm, teda 28 mm v prípade inštalácie nad rúru.

Indukčná varná doska Whirlpool WL B8160 NE s detskou poistkou

Deti si často zo zvedavosti prezerajú rôzne spotrebiče. Indukčná doska Whirlpool WL B8160 NE je presne preto vybavená možnosťou zablokovať ovládanie, ktoré tak zabráni deťom zapínať spotrebič či meniť vybrané parametre.

Booster na rýchlejšie a úspornejšie varenie

Každý by iste rád ušetril trochu času aj počas varenia. Presne toto vám Whirlpool WL B8160 NE umožní. Varná doska dokáže uviesť vodu do varu vo veľmi krátkom čase a potom udržuje teplotu varu pri súčasnom znížení spotreby elektrickej energie. Hodnotu výkonu pre každú varnú zónu môžete nastaviť v rozsahu 1 až 9.

S indukčnou doskou Whirlpool WL B8160 NE dosiahnete krátkej doby varenia

Pri odbere 230 W a indukčnej technológii dokáže varná doska Whirlpool WL B8160 NE priviesť do varu 2 litre vody len za 4 minúty. Výrazne vám tak ušetrí čas.

Nastavte si dobu varenia pomocou časovača umiestneného na indukčnej doske Whirlpool WL B8160 NE

Veľkou výhodou varnej dosky Whirlpool WL B8160 NE je možnosť nastavenia doby varenia. Časovač môžete nastaviť v rozmedzí od 1 do 99 minút. Po uplynutí času sa zóna automaticky vypne. Každú varnú zónu je možné nastaviť samostatne.

Hlavné technológie rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. So vstavanou rúrou Whirlpool AKZ9 6290 NB to bude však úplná hračka. Rúra je totiž vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže úplné zázraky. Pomocou zabudovaných senzorov odhadne množstvo a určí teplotu aj čas pečenia tak, aby výsledok bol vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať naprehľadnom displeji elektrickej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB.

Rúra na pečenie Whirlpool AKZ9 6290 NB s funkciou Cook3 dokáže pripraviť až 3 jedlá naraz

Ak nestíhate a chceli by ste mať všetky pokrmy hotové zároveň, určite oceníte praktickú funkciu Cook3, ktorá vám umožní pripraviť až 3 pokrmy naraz bez toho, aby došlo k zmiešaniu chutí a vôní. Vstavaná elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB disponuje vysoko účinným vykurovacím telesom, ktoré po aktivácii funkcie Cook3spolupracuje so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne ohrieva vnútorný priestor a zaisťuje konštantný obeh vzduchu. Výsledkom je perfektná kvalita a výrazná úspora času a energie.

Rúra na pečenie Whirlpool AKZ9 6290 NB s funkciou Multiflow

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví vaše pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore elektrickej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB, vďaka čomu je zaistená rovnomerná tepelnáúprava zo všetkých strán súčasne.

Jednoduché čistenie vstavanej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB s pyrolytickým čistením

Nielen jedlo, ale tiež rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB potrebuje vašu starostlivosť. Po dopečení vašich chutných pokrmov je potrebné rúru vyčistiť. To nie je však nič zložité. Vnútorný priestor teplovzdušnej rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB jevyrobený z odolného smaltu, ktorý bráni nadmernému usadzovaniu nežiadúcich nečistôt na jeho povrchu. O odstránenie mastnoty a zvyškov jedla z vnútornej časti spotrebiča sa spoľahlivo postará účinné pyrolytické čistenie, ktoré nevyžaduje použitie agresívnych čistiacich prostriedkov. Jednoducho stačí rúru zahriať na približne na500 °C. Zvyšky nečistôt tak stačí zotrieť vlhkou handričkou. Vstavaná elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB tak bude krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby ste mali pečenia ešte o niečo komfortnejšie, je elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB vybavená unikátnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť pokrm do rúry aj bez zdĺhavého predhrievania.

SoftClosing+ na tiché zatváranie dvierok rúry Whirlpool AKZ9 6290 NB

Rúra na pečenie Whirlpool AKZ9 6290 NB je tiež vybavená systémom SoftClosing+, vďaka ktorému bude zatvorenie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí len ľahko zatlačiť a dvierka sa pohodlne zatvoria.

Detská ochrana pre vaše malé ratolesti

Elektrická rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB myslí aj na vašich najmilších. Ochrana spočíva v podobe zablokovania ovládacieho panela. Aby ste zabránili zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

Vstavaná rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB s objemom 73 litrov

Rúra Whirlpool AKZ9 6290 NB vám poskytne dostatočný priestor na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov. Objem 73 litrov s 5 rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 650 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
60 cm Hotovo!
Šírka
56 cm Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Brúsené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Možnosť zapustenia do dosky Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popise se píše připojení 220 - 240 v a 400 v. Mám to chápat tak, že je potřeba mít v místě instalace zásuvku na 230V pro troubu a k tomu ještě další přívod 400V pro desku? Nebo stačí jeden přívodní kabel na 400V a trouba je pak s deskou propojená kabelem? Aktuálně takto mám zapojený set trouba+sklokeramika od AMICA. Díky. Šupka

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL AKZ9 6290 NB + WHIRLPOOL WL B8160 NE.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií