Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL AKZM 8420 IX

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKZM 8420 IX + 10 rokov záruka na motor ventilátora
5 3 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H), objem 73 l, vybavená grilom, pravým horúcim vzduchom, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3650 W, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, ochladzovací systém, povrch proti odtlačkom prstov a tlmené zatváranie dvierok, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  WHTR001 Produktové číslo:  AKZM8420IX Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL AKZM 8420 IX

 

VSTAVANÁ TEPLOVZDUŠNÁ RÚRA
Whirlpool AKZM 8420 IX

Hľadáte spoľahlivý spotrebič do vašej domácnosti, ktorý by ponúkal mnoho praktických funkcií, vynikal energetickou efektívnosťou aj moderným dizajnom? Potom je táto vstavaná rúra popredného výrobcu Whirlpool určená práve pre vás! Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje extra veľkou  plochou na pečenie a objemom 73 litrov. Vďaka možnosti viacúrovňového pečenia možno v rúre pripravovať i viac chodov naraz.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová rúra?

  • Inteligentná technológia 6. zmysel – rúra má pečenie úplne pod kontrolou
  • Vnútorný objem rúry je 73 litrov
  • Automatické programy vrátane rýchleho predohrevu
  • Dizajn ABSOLUTE – intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • Otváranie dvierok – smerom dole so zatváraním Soft Closing
  • Systém Smart Clean – automatické čistenie pomocou pary
  • Súčasť výbavy je aj rošt a dva plechy

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Technológia, ktorá vám pomôže

Ako urobiť rodinnú večeru, ktorá vzbudí obdiv a každý bude chcieť pridať? Jednoducho! Stačí zapnúť 6. Sense, vybrať jednu zo 6 kategórií potravín a nastaviť dobu celkového varenia. Rúra automaticky upraví distribúciu tepla a navrhne vhodný teplotný rozsah. Pečenie pečiva, buchiet alebo pizze už nikdy nebude problém.

SAMOČISTIACI SYSTÉM CATALYSIS
Veľmi jednoduché čistenie rúry

Jediné čo budete musieť urobiť na dokonalé vyčistenie rúry je naliať 200 ml vody na dno rúry. Potom sa spustí funkcia SmartClean, ktorá kombinuje paru, smaltovaný povrch a špeciálny čistiaci cyklus, ktorý po 30 minútach dokonale pripraví rúru. Nakoniec iba vezmete špongiu a bez potreby detergentov zotriete nečistoty.

SOFTCLOSING
Pohodlné zatváranie dverí

Whirlpool vyriešila pri svojej rúre naozaj každý detail. Patrí tam aj pohodlné zatváranie dvierok, ktoré sa vďaka špeciálnym závesom zatvárajú pomaly a ticho.

HORÚCI VZDUCH
Dokonale prepečené zo všetkých strán

Horúci vzduch v teplovzdušnej rúre spríjemní chuť vášho obľúbeného jedla. Kruhové výhrevné teleso s ventilátorom zaisťuje rozvod tepla v celom priestore rúry a vaše jedlo tak bude dokonale prepečené zo všetkých strán.

COOK3
Viacúrovňové pečenie

Keby bolo pečenie šport, Cook3 by bol váš najlepší spoluhráč. S touto funkciou môžete súčasne pripraviť až 3 rôzne jedlá naraz na troch rôznych úrovniach. Cieľom Cook3 je zamedziť prenikaniu rôznych pachov či vôní medzi jednotlivými jedlami.

READY2COOK

Pečte rýchlejšie a lacnejšie

Ako skrátiť celkovú dobu pečenia, aby ste netrpeli hladom? Použitím funkcie Ready2Cook získate fantastický efekt rýchleho zohriatia, ktorý šetrí energiu i čas.

CHILDCARE
Nebojte sa o svoje najmladšie

Rúra Whirlpool AKZM 8420 IX má dodatočnú ochranu, ktorá má na starosti blokáciu ovládacieho panela rúry. Jediné čo musíte urobiť, je držať niekoľko sekúnd vyhradené tlačidlá a rúra zablokuje možnosť zmeny programu.

ENERGETICKY ÚSPORNÁ
Znížte svoje účty za elektrinu

Rúra Whirlpool AKZM 8420 IX spotrebuje až o 30 % menej energie v porovnaní so štandardnými spotrebičmi triedy A a pritom zanechá vynikajúce výsledky.


ĎALŠIE VYCHYTÁVKY RÚRY WHIRLPOOL
Rad programov a dômyselných funkcií

WHIRLPOOL AKZM 8420 IX na prvý pohľad zaujme elegantným antikorovým dizajnom ABSOLUTE so špeciálnou povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Ak však nahliadnete pod povrch, zistíte, že rúra je vybavená senzorovou technológiou 6. zmysel, vďaka ktorej je celý proces pečenia plne pod kontrolou. Stačí, keď zvolíte jeden z prednastavených programov a zadáte gramáž pokrmu. Medzi základné nastavenia patrí napríklad rýchly predohrev, gril, teplovzdušné pečenie, kysnutie, mäso, maxi pečenie, pizza/chlieb program a iné. Všetko jednoducho nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji s otočným ovládačom. Kvôli lepšej prehľadnosti je rúra vybavená osvetlením.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 650 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím má tato trouba minutku ?

Dobrý deň, ktoré vstavané rúry majú rukoväť nevyčnievajúcu do priestoru?

Tato rura nema pyrolyzu ale perne cistenie.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL AKZM 8420 IX
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKZM 8420 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKZM 8420 IX Absolute.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií