Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Whirlpool AXEF 6634/IX

Zobraziť katalóg
Whirlpool AXEF 6634/IX
Sporák elektrický s indukčnou doskou, A, 4 varné zóny, rúra 60 l, gril, 4 sklá dvierok, 6. zmysel Pečenie, dotykové ovládanie, osvetlenie rúry, displej, farba antikoro
Kód:  FBM3501e Produktové číslo:  AXEF6634/IX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AXEF 6634/IX

Hľadáte sporák s indukčnou varnou doskou, ktorý vám umožní rýchle, presné a bezpečné varenie pri veľmi malej spotrebe elektrickej energie? Ak sa nebudete hnevať, prihodíme za vás k týmto požiadavkám aj veľmi ľahké čistenie a máte vybrané! Špičkový sporák s indukčnou varnou zónou a multifunkčnou teplovzdušnou rúrou na dvojúrovňové pečenie AXEF 6634 IX od spoločnosti Whirlpool je pre vás ako stvorený. V elegantnom antikorovom dizajne sa stane obľúbeným spoločníkom vášho každodenného kuchynského snaženia. S touto "indukciou" s predným ovládaním garantujeme ľahké a pohodlné varenie. Vnútorný objem rúry je 60 litrov, spotrebič je teda vhodný aj pre veľké rodiny.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku aj životné prostredie
  • Vnútorný objem 60 litrov
  • Perfektný displej s dobrou čitateľnosťou na kontrolu nad časom
  • Detská poistka ako jeden z mnohých bezpečnostných prvkov
  • Štyri indukčné varné zóny
  • Ukazovateľ zvyškového tepla ako ochrana proti popáleniu
  • Až 90 % účinnosť indukcie - minimálne straty oproti bežným varným doskám

Perfektná indukcia do každej domácnosti

Váš nový pomocník v modernom antikorovom dizajne sa perfektne hodí do každej kuchyne. Zabudnite na zdĺhavé čistenie. Rozliata kvapalina či kúsky jedla sa nikde nepripália a dajú sa veľmi jednoducho vyčistiť. Tým máte zaručené, že vaša doska bude vždy perfektne čistá. Ovládanie spotrebiča je realizované pomocou dotykového panela v hornej čelnej časti, vďaka ktorému ľahko nastavíte výkon aj praktický časovač. Po umiestnení hrnca a zapnutí sa doska veľmi rýchlo rozohreje. Profesionálna indukčná technológia tejto varnej dosky zabraňuje dosahovaniu nežiaducich vysokých teplôt, a tým minimalizuje straty energie až o 90 %.

Odteraz bude pečenie jedna veľká radosť!

Vnútorný objem 60 litrov ponúka dostatok priestoru aj na prípravu väčších tort či veľkých kusov mäsa pre celú rodinu, navyše je povrch veľmi odolný voči poškriabaniu a skvele sa čistí. Oceníte aj všestrannosť - funkcia 6. zmysel ponúka výber z prednastavených 30 receptov podľa kategórie jedla, nastaví odporúčanú teplotu, výkon ohrievacích telies a odporučí úroveň na vloženie pekáča s jedlom. Teraz si kedykoľvek upečiete čerstvé pečivo, s výkonným kruhovým grilom s otočným ražňom bude zase radosť pripravovať kvalitné mäso.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool AXEF 6634/IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AXEF 6634/IX.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií