AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Whirlpool AXMT 6534/IX/1

Zobraziť katalóg
Whirlpool AXMT 6534/IX/1
Sporák – elektrický so sklokeramickou doskou, A, 4 varné zóny 1× s HiLite, rúra 60l, gril, funkcia Pizza, Chlieb, časovač dĺžky pečenia, pyrolýza, 6. zmysel Pečenia, 4 sklá dvierok, farba nerez
Kód:  FBM3501f Produktové číslo:  AXMT6534/IX/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool AXMT 6534/IX/1

Hľadáte nové vybavenie do kuchyne, alebo len chcete variť rýchlo, moderne a lacnejšie? Špičkový sporák AXMT 6534 IX/1 kombinuje vysoký výkon, luxusný dizajn a veľa užitočných funkcií, ktoré splnia očakávania naozaj každého. Rúra má úžitkový objem 60 litrov a disponuje niekoľkými rôznymi funkciami, medzi ktorými nechýba napríklad gril, ventilátor, spodný a horný ohrev, program na pečenie chleba alebo pyrolitické čistenie. Funkcia 6. zmysel zase ponúka výber z prednastavených 30 receptov podľa kategórie jedla, nastaví odporúčanú teplotu, výkon ohrievacích telies a odporučí úroveň na vloženie pekáča s jedlom. Sklokeramická doska disponuje jednou ultrarýchlou HiLight zónou a troma sálavými varnými zónami.

Kľúčové vlastnosti

  • HiLight ultrarýchla halogénová varná zóna
  • Nespočet prednastavených receptov a množstvo nadštandardných funkcií
  • Spotrebič patrí do energetickej triedy A, takže šetrí váš rodinný rozpočet aj životné prostredie
  • Dizajnovo nadčasové spracovanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Program na samočistenie rúry, ktorý trvá od 2 do 3 hodín
  • Chladiaci ventilátor zamedzujúci popáleniu pri kontakte so sklom

Odteraz bude pečenie jedna veľká radosť!

Vnútorný objem 60 litrov ponúka dostatok priestoru aj na prípravu väčších tort či veľkých kusov mäsa pre celú rodinu. Navyše je povrch veľmi odolný voči poškriabaniu a skvele sa čistí. Oceníte aj všestrannosť rúry - funkciu 6. zmysel. Odteraz si kedykoľvek upečiete čerstvé pečivo a s výkonným kruhovým grilom s otočným ražňom bude zase radosť pripravovať kvalitné mäso. Tzv. ,,viacúrovňové pečenie" zase umožní pečenie rôznych druhov jedla na dvoch úrovniach naraz. Chladiaci ventilátor zabezpečuje cirkuláciu vzduchu medzi sklami dverí, aby nedošlo k popáleniu pri kontakte so sklom.

Perfektná a stále krásna varná plocha bez námahy

S týmto spotrebičom môžete šetriť energiu a životné prostredie pri každom varení. Stačí vypnúť varnú dosku niekoľko minút pred tým, než je pokrm hotový a nechať pracovať zvyškové teplo. Ukazovateľ zvyškového tepla svieti aj po ukončení varenia, dokým je doska horúca. Tým používateľa varuje pred rizikom popálenia. Výrobcovia mysleli aj na ľahkú údržbu - sklokeramický povrch SchottCeran je takmer predurčený na jednoduché čistenie. Vychutnávajte si vkusný vzhľad sporáku v čiernom vyhotovení a s elegantne označenými varnými zónami. Zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si zaslúžené pohodlie so špičkovým sporákom od spoločnosti Whirlpool.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Jakou barvu má display? Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k Whirlpool AXMT 6534/IX/1
Príslušenstvo pre Whirlpool AXMT 6534/IX/1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AXMT 6534/IX/1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií