AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia A, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 0,02 kWh, 6. zmysel, tepelné čerpadlo, rozmery 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (V׊×H), hmotnosť 44 kg
Kód:  WHSU009 Produktové číslo:  869991635890 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE

Máte v domácnosti problém s plesňou kvôli vysokej vlhkosti vzduchu pri sušení bielizne? Potom bude kúpa voľne stojacej sušičky na bielizeň WHIRLPOOL rozhodnutie, ktoré sa oplatí. Je to sušička kondenzačná. V súčasnej dobe je kondenzačná sušička najobľúbenejším typom. Nemusia sa totiž vykonávať žiadne stavebné úpravy či komplikované montáže, aby sa mohla používať. Sušička WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE ponúka to najlepšie, čo je pre vás aj vašu bielizeň dobré. K funkciám patrí napríklad tepelné čerpadlo. Z najvyhľadávanejších technológií jej nechýba ani 6, zmysel. Rozmery sušičky na bielizeň WHIRLPOOL majú 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (v × š × h). Má hmotnosť 44 kg.

Zásadné prednosti sušičky WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE

  • Voľne stojaca sušička šetrí váš čas a námahu
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Bubon sušičky je vhodný až na 8 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť prístroja je 64 dB
  • Pomocou pridaného elektronického 6. zmyslu nastaví optimálne parametre sušenia

Šetrite energie so sušičkou WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE

Bez obáv sušte bielizeň kedykoľvek vďaka sušičke s nízkou spotrebou energie. Sušička bielizne WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré dokáže využiť teplo vzniknuté počas sušenia a použiť ho na ohriatie studeného vzduchu, čo minimalizuje straty tepla a zvyšuje úsporu energie.

Pokročilé technológie sušičky WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE

Sušička WHIRLPOOL je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý a efektívny spôsob, ako sušiť bielizeň v pohodlí domova. Na základe skutočného množstva bielizne v bubne, úrovni vlhkosti a teploty rozpozná sušička bielizne vďaka elektronickému 6. zmyslu aktuálny stav a prispôsobí si nastavenie, aby dosiahla najlepšie výsledky.

Technická špecifikácia sušičky na bielizeň WHIRLPOOL

Sušička vám umožní sušiť veľké množstvo bielizne naraz, čo je ideálne pre rodiny s deťmi alebo pre ľudí s hektickým životným štýlom. Sušička na bielizeň WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE spadá do energetickej triedy A+++. To potvrdzuje jej spotreba energie 1,42 kWh. Bubon sušičky zvládne pojať až 8 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť prístroja je primeraných 64 dB. Účinnosť sušenia je faktorom, ktorý má vplyv na to, ako efektívne a rýchlo sa bielizeň v sušičke usuší. Sušička na bielizeň WHIRLPOOL dosahuje účinnosť triedy A, čo znamená, že štandardný program dokáže vysušiť viac ako 90 % vody z bielizne.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Rozmery:

84,9 × 59,5 × 64,9 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

44 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
0,02 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,42 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
0,02 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
64,9 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
44 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL FFT M22 8X3B EE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií