Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL FSCR 90423

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FSCR 90423
Práčka s predným plnením - A +++ (-20%), 9kg, 1400ot./min., Hlučnosť 49/69dB, 10 programov, Direct Drive - B motor, VxŠxH 85x59.5x64cm, Vlna, Rýchle pranie, Eco program, LED displej, 6.zmysel, FreshCare , záruka 20 rokov na motor - nutnosť registrácie na www.whirlpool.eu/register
Kód:  FAP1004m Produktové číslo:  FSCR90423 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FSCR 90423

Vybavte svoju domácnosť špičkovou práčkou Whirlpool s vyspelými technológiami a nadčasovým dizajnom Supreme Care. Naraz vyperiete až 9 kg špinavej bielizne s maximálnou energetickou úsporou. Vďaka zaradeniu do energetickej triedy A+++ sa právom radí medzi najúspornejšie práčky na trhu. Okrem toho vás ohromí svojím tichým chodom, s ktorým tiež patrí medzi špičku na trhu. Veľkú zásluhu na tom má inovatívny motor s technológiou ZEN a priamym náhonom. Elektronické riadenie s premenlivými otáčkami zaistí energetickú efektivitu a dlhú životnosť. Na motor je poskytovaná 20-ročná záruka.

Vyberať budete môcť z 10 programov a spoločne s inteligentnou technológiou 6. zmysel, ktorá nielenže automaticky nastaví čas, otáčky a teplotu, ale tiež preukázateľne znižuje spotrebu vody a energie až o 50 - 70 %, zaistí vždy úplne dokonalé výsledky presne podľa vašich predstáv.

Kľúčové vlastnosti

  • 20 rokov záruka na motor ZEN
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • SoftMove
  • FreshCare
  • Patentovaný program Colours 15° Plus
  • Tichá a úsporná prevádzka
  • Nadčasový dizajn

Najlepšia možná starostlivosť o vašu bielizeň

Špeciálne pohyby a povrch bubna SoftMove či prevzdušnenie bielizne FreshCare po konci pracieho cyklu zaisťujú perfektnú starostlivosť o tkaniny. Patentovaný program Colours15° Plus sa postará o šetrné a úsporné pranie všetkej farebnej bielizne. Whirlpool FSCR 90423 je tiež vybavená špeciálnymi tryskami PrecisionClean, ktoré vstreknú prášok spolu s vodou priamo do bubna.

Pranie si budete naozaj užívať, a to vďaka intuitívnemu dotykovému ovládaniu a množstvu doplnkových funkcií. Nechýba napr. detská poistka brániaca manipulácii s nastavením vašimi deťmi či funkcia odloženého štartu, s ktorou môžete prať podľa vašich časových možností.

Programy a doplnkové funkcie:

  • Denné 40 °C, Bavlna, Syntetika, Jemná bielizeň, Vlna, Program na farebnú bielizeň, Eco bavlna, 30 °C/30 min, Plákanie a odstreďovanie, Intenzívne odstreďovanie, Colours 15, Stain 15, Rýchle pranie, Predpierka, Intenzívne plákanie, Úroveň zašpinenia, Odporúčané dávkovanie, FreshCare, Bez plákania, Hot finish

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
80 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,85 m (1,85 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
80 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,85 m (1,85 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
10 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
64 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FSCR 90423 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FSCR 90423. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL FSCR 90423.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií