PET AD homeoffice

WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++ (-20%), 9kg, 1400ot./min, 49/69dB, programov 10, Direct Drive–B motor, 85×59.5×64cm, Vlna, Rýchle pranie, Eco program, LED displej, 6. zmysel, FreshCare, 20 rokov záruka na motor–nutnosť registrácie na www.whirlpool.eu/register, SUŠIČKA: A++, kapacita 9kg, parný program, hlučnosť 65dB, počet programov 10, objem bubna 121l, odložený štart, senzorové sušenie, súprava na odvod kondenzátu v balení, rozmery: 85.5×59.6×65.9cm, 10 rokov záruka na motor, 6. zmysel, program na vlnu WoolExcelence™, parný program SteamCare
Kód:  WHI008 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420 Predaj skončil

WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420

Snáď každá gazdinka pozná ten pocit, keď musí tráviť nekonečné hodiny pri praní a sušení hory bielizne. Vybavte vašu domácnosť praktickými pomocníkmi z dielne obľúbenej a rokmi preverené spoločnosti WHIRLPOOL. Táto spoločnosť zakaždým presvedčí svojou precíznosťou, kvalitou komponentov, skúsenosťami a modernými technológiami. Tento praktický a cenovo výhodný set práčky a sušičky sa skladá z modelu WHIRLPOOL FSCR 90423 a WHIRLPOOL HSCX 90420.

Kľúčové vlastnosti práčky WHIRLPOOL FSCR 90423

  • 20 rokov záruka na motor ZEN
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • SoftMove špeciálne pohyby a povrch bubna pre perfektnú starostlivosť o tkaniny
  • FreshCare zaistí prevzdušnenie bielizne po konci pracieho cyklu
  • Patentovaný program Colours 15 ° Plus
  • Tichá a úsporná prevádzka
  • Nadčasový dizajn

Skvelé parametre práčky FSCR 90423

Vybavte svoju domácnosť špičkovou práčkou Whirlpool s vyspelými technológiami a nadčasovým dizajnom Supreme Care. Naraz vyperiete až 9 kg špinavej bielizne s maximálnou energetickou úsporou. Vďaka zaradeniu do energetickej triedy A +++ sa právom radí medzi najúspornejšie práčky na trhu. Okrem toho vás ohromí svojím tichým chodom, s ktorým tiež patrí medzi špičku na trhu. Veľkú zásluhu na tom má inovatívny motor s technológiou ZEN a priamym náhonom. Elektronické riadenie s premenlivými otáčkami zaistí energetickú efektivitu a dlhú životnosť. Na motor je poskytovaná 20-ročná záruka. 

Vždy skvele vyprané s práčkou od spoločnosti WHIRLPOOL

Pranie si budete naozaj užívať a to vďaka intuitívnemu dotykovému ovládaniu a množstvu doplnkových funkcií. Nechýba napr. detská poistka brániace manipuláciu s nastavením vašimi deťmi či funkciou odloženého štartu, s ktorou môžete prať podľa vašich časových možností. Špeciálne pohyby a povrch bubna SoftMove či prevzdušnenie bielizne FreshCare po konci pracieho cyklu zaisťujú perfektnú starostlivosť o tkaniny. Patentovaný program Colours15 ° Plus sa postará o šetrné a úsporné pranie všetkej farebnej bielizne. Whirlpool FSCR 90423 je tiež vybavená špeciálnymi tryskami PrecisionClean, ktoré vstreknú prášok spolu s vodou priamo do bubna.

Programy a doplnkové funkcie práčky FSCR 90423

Denné 40 ° C, Bavlna, Syntetika, Jemné prádlo, Vlna, Program pre farebnú bielizeň, Eco bavlna, 30 ° C / 30 min, Plákanie a odstreďovanie, Intenzívne odstreďovanie, Colours 15, Stain 15, Rýchle pranie, Predpierka, Intenzívne plákanie, Úroveň zašpinenia, Odporúčané dávkovanie, FreshCare, Bez plákania, Hot finish.

Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom HSCX 90420

Druhou súčasťou setu je úsporná sušička bielizne v klasickom bielom prevedení. Páši sa kapacitou až 9 kg bielizne a širokou ponukou hneď desiatich programov. Keď k tomu pripočítame príslušnosť k úspornej kategórii A ++, čo znamená, že spotrebuje až o 50% menej energie a času ako spotrebič v energetickej triede A. Ide tak o skvelú voľbu do početných domácností, ktoré ju potrebujú často používať

Kľúčové vlastnosti sušičky HSCX 90420

  • Sušička s tepelným čerpadlom a inteligentnou technológiou 6. zmyslu
  • Objem bubna sušičky je 121 litrov
  • 10 rokov záruka na motor SenseInverter
  • WoolExcelence, najlepší program na vlnu
  • Moderný dizajn a jednoduché ovládanie
  • Sada na odvod kondenzátu v balení
  • 10 programov + doplnkové

Veľa možností nastavenia sušičky HSCX 90420

Táto sušička disponuje hneď desiatimi programami sušenia a množstvom možností nastavenia. Obľúbená je tiež voľba odloženého štartu, kedy si môžete presne nastaviť, o koľkej hodine má prací cyklus začať. Keď je cyklus hotový, zaznie zvukový signál. 3D prúd vzduchu je technológia, ktorá ponúka dokonalú vnútornú distribúciu vzduchu cez zadnú stenu, rebrá bubna a bublinkový povrch bubna. Inovatívny nerezový bubon tejto sušičky je poháňaný vysoko efektívnym, tichým a spoľahlivým motorom, na ktorý je výrobcom poskytovaná záruka desať rokov. Objem bubna je veľmi dobrých 121 l.

6. zmysel má určite zmysel

Táto kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom je vybavená inteligentnou funkciou 6. zmysel pre automatické nastavenie teploty s ohľadom na tú najjemnejšiu bielizeň. Navyše počas sušenia celý proces neustále stráži a upravuje. Pre každú tkaninu si vždy vyberiete zo širokej palety sušiacich programov. 

Doplňujúce informácie sušičky HSCX 90420:

spotreba:
Energetická trieda A ++
Spotreba energie (2010/30 / EC): 259 kWh / rok
Spotreba energie vo vypnutom režime (2010/30 / EC): 0,40 W
Spotreba energie v pohotovostnom režime (2010/30 / EC): 1,07 W

Programy a vlastnosti:
Bavlna, Syntetika, Eco bavlna, Zmiešané prádlo, Osvieženie bielizne parou, Vlna, Jemné prádlo, Prevzdušnenie

Extra časové nastavenie, Nekrčivá úprava, Intenzita sušenie, Rýchle / krátke sušenie, Automatické ochladzovanie, Zap / vyp - tlačidlo, Tlačidlo štart, Odložený koniec

Ďalšie:
Zásobník vody
Objem kondenzačného zásobníka: 5 l
Čerpadlo
Typ dverí: celosklenené čierne
Možnosť zmeny smeru otvárania dverí
Materiál bubna: nerez
Zobrazenie zostatkového času
Ukazovateľ zanesenia filtra
Indikácia plného zásobníka vody
Zvuková signalizácia na konci cyklu

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám záujem o kúpu tohto setu práčky a sušičky Whirlpool. Chcem ich umiestniť na seba. Aký medzikus mi odporúčate kúpiť? Ja rozmýšlam nad WHIRLPOOL stohovacia súprava AMC 934.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FSCR 90423 + WHIRLPOOL HSCX 90420.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií