Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

WHIRLPOOL FWG81496WS EU

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FWG81496WS EU
Parná práčka – A+++ (-30%), 8kg, 1400ot./min, hlučnosť 52/79dB, 14 programov, BPM motor, V׊×H 84.5×59.5×63cm, možnosť podstavby, Vlna, Rýchle pranie, Eco program, digitálny displej, 6. zmysel, záruka 10 rokov na motor – nutnosť registrácie na www.whirlpool.eu/register
Kód:  WHPR005 Produktové číslo:  FWG81496WSEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWG81496WS EU

 

PRAČKA S PREDNÝM PLNENÍM
Whirlpool FWG81496WS EU A+++

Spredu plnená práčka WHIRLPOOL FWG81496WS EU s maximálnou náplňou 8 kg bielizne a 1 200 ot./min. Práčka na 8 kg bielizne patrí do úspornej energetickej triedy A+++ a disponuje celkom 12 rôznymi programami, ktoré si môžete voliť na prehľadnom displeji. V ponuke nájdete napríklad program Colours15° na šetrné a úsporné pranie farebnej bielizne, program Clean+ na predĺžené pranie v teplotnej fáze 25 – 35 °C a ďalšie. Objem bubna je 62 litrov a nechýba ani odložený štart.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová parná práčka?

  • Inteligentný 6. zmysel na najlepšie možné výsledky
  • Funkcia odloženého štartu
  • Kontrola proti pretečeniu v núdzi mechanicky uzavrie prívod vody
  • Komfortné a jednoduché ovládanie na prehľadnom displeji
  • Prevzdušnenie bielizne po konci pracieho cyklu vďaka FreshCare+
  • Funkcia Colours15° na šetrné a úsporné pranie farebnej bielizne

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Technológia, ktorá vám pomôže

Objavte inovatívnu technológiu, ktorá vás prekvapí vynikajúcimi výsledkami. Ušetrí totiž až 50 % vášho času, vody a elektriny. Vložte bielizeň do bubna, vyberte program a 6. zmysel v práčke automaticky zvolí najlepšie možné nastavenie pre vloženú tkaninu a celkové množstvo.

FRESH CARE TECHNOLÓGIA
Jemná bielizeň pri každom praní

Špecialita s názvom FreshCare prináša úplnú dokonalosť pri každom praní. Vďaka revolučnej technológii nemusíte ihneď po vypraní vytiahnuť celú bielizeň. FreshCare dodá vášmu oblečeniu čerstvý a voňavý nádych počas 6 hodín po skončení prania.

VEĽMI ÚČINNÉ PRANIE
Zbavte sa nepríjemných škvŕn

Objavte účinný spôsob, ako bojovať s nečistotami na vašom oblečení. Vďaka niekoľkým programom – rýchle pranie, bežné pranie, intenzívne pranie – môžete odstrániť nečistoty aj pri 40 °C.

KONIEC VIBRÁCIÁM
Dokonalý kľud pri praní

Špeciálna konštrukcia a nové senzory umožňujú o niekoľko stupňov šetrnejšie pranie. Všetky vibrácie a nestabilné pohyby práčky by totiž mali zmiznúť a vy budete môcť prať bez prebytočného hluku a vibrácií.

COLORS 15 °C

Udržte farby svojho oblečenia

Funkcia Colors 15° umožňuje práčke WHIRLPOOL FWG81496WS  účinne vyprať rôzne farby bielizne v jednom cykle a to bez obáv zo zmiešania ich farby. Práčka dokáže regulovať teploty podľa programu a tak v prípade potreby môže znížiť až na 15 °C.

ENERGETICKÁ TRIEDA A+++
Znížte svoje účty za elektrinu

Práčka spotrebuje až o 30 % menej energie v porovnaní s bežnými produktmi triedy A. Napriek tomu prináša výsledky vo vysokej kvalite.


ĎALŠIE VYCHYTÁVKY PRÁČKY WHIRLPOOL
Rad programov a dômyselných funkcií

Vďaka praktickej technológii 6. zmysel dokáže práčka automaticky nastaviť všetky parametre tak, aby bol zaistený najlepší možný výsledok prania. Práčka sama rozozná na základe zvoleného programu a úrovne nasiakavosti príslušnej tkaniny množstvo vloženej bielizne a podľa toho nastaví optimálnu spotrebu vody, energie a času.

Programy a doplnkové funkcie:
Eco bavlna, Zmiešaná bielizeň/Denné 40 °C, Bavlna, Syntetika, Jemná bielizeň, Vlna, Program na bielu bielizeň, Rýchly 30 °C/30 min., Jeans, Sport, Veľké kusy bielizne, Plákanie a odstreďovanie, Intenzívne odstreďovanie, Vypúšťanie vody, Colours15, FreshCare+


     

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
71 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se u této pračky odebrat vrchní díl, aby se vešla pod pracovní desku? Dekuji

Dobrý den, Měla bych zájem o pračku značky WHIRLPOOL FWG81496WS EU. Lze na tuto pracku postavit susicka stejne znacky? Je velky a nakladny problem pri vymene karty v dotykove casti pracky? Nebo tyto pracky nemaji s dotykovou casti zadne problemy do budoucna pri opotřebení? Dekuji moc za informace S pozdravem a přáním krásného dne Čimperová

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL FWG81496WS EU
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FWG81496WS EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FWG81496WS EU .
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií