AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL FWG91484W EU

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FWG91484W EU
3,0 2 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++ (-10 %), max. otáčky 1400 ot./min, hlučnosť 52 dB, počet programov 14, parný program, rýchly program, odložený štart a displej, výška 84.5 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 63 cm, farba biela
Kód:  WHPR006 Produktové číslo:  FWG91484WEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWG91484W EU

 

PRÁČKA S PREDNÝM PLNENÍM
Whirlpool FWG91484W EU A+++

WHIRLPOOL FWG91484W EU – voľne stojaca kvalitná spredu plnená práčka na šetrné a úsporné pranie bielizne. Práčka patrí do energetickej triedy A+++, jej maximálna kapacita je 9 kg a maximálne 1400 ot./min. Objem bubna je 62 litrov a ponúka 12 programov, odložený štart, rýchly program 30 minút a prehľadný displej. Práčka je ďalej vybavená technológiou 6. zmysel a FreshCar +, ktorá vám ušetrí čas pri výbere programu prania.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová parná práčka?

  • Inteligentný 6. zmysel na najlepšie možné výsledky
  • Funkcia odloženého štartu
  • Kontrola proti pretečeniu v núdzi mechanicky uzavrie prívod vody
  • Komfortné a jednoduché ovládanie na prehľadnom displeji
  • Prevzdušnenie bielizne po konci pracieho cyklu vďaka FreshCare+
  • Funkcia Colours15° na šetrné a úsporné pranie farebnej bielizne

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Technológia, ktorá vám pomôže

Objavte inovatívnu technológiu, ktorá prekvapí vynikajúcimi výsledkami. Ušetrí totiž až 50 % vášho času, vody a elektriny. Vložte bielizeň do bubna, vyberte program a 6. zmysel v práčke automaticky zvolí najlepšie možné nastavenie pre vloženú tkaninu a celkové množstvo.

FRESH CARE TECHNOLÓGIA
Jemná bielizeň pri každom praní

Špecialita s názvom FreshCare prináša úplnú dokonalosť pri každom praní. Vďaka revolučnej technológii nemusíte ihneď po vypraní vytiahnuť celú bielizeň. FreshCare dodá vášmu oblečeniu čerstvý a voňavý nádych počas 6 hodín po skončení prania.

VEĽMI ÚČINNÉ PRANIE
Zbavte sa nepríjemných škvŕn

Objavte účinný spôsob, ako bojovať s nečistotami na vašom oblečení. Vďaka niekoľkým programom – rýchle pranie, bežné pranie, intenzívne pranie – môžete odstrániť nečistoty aj pri 40 °C.

KONIEC VIBRÁCIÁM
Dokonalý kľud pri praní

Špeciálna konštrukcia a nové senzory umožňujú o niekoľko stupňov šetrnejšie pranie. Všetky vibrácie a nestabilné pohyby práčky by totiž mali zmiznúť a vy budete môcť prať bez prebytočného hluku a vibrácií.

MOTOR CIM SILENTMOTION
Ojedinele pokojné pranie

Srdcom práčky je motor s názvom CIM Silent Motion, ktorý zaručuje mnohoročnú životnosť. Indukčný motor prináša nízku hlučnosť, zníženie vibrácií a zvýšenie účinnosti pri jednotlivom praní alebo odstreďovaní vody.

COLORS 15 °C

Udržte farby svojho oblečenia

Funkcia Colors 15° umožňuje práčke WHIRLPOOL FWG91484W účinne vyprať rôzne farby bielizne v jednom cykle a to bez obáv zo zmiešania ich farby. Práčka dokáže regulovať teploty podľa programu a tak v prípade potreby môže znížiť až na 15 °C.

ENERGETICKÁ TRIEDA A+++
Znížte svoje účty za elektrinu

Práčka spotrebuje až o 30 % menej energie v porovnaní s bežnými produktmi triedy A. Napriek tomu prináša výsledky vo vysokej kvalite.


ĎALŠIE VYCHYTÁVKY PRÁČKY WHIRLPOOL
Rad programov a dômyselných funkcií

Senzorová technológia 6. zmysel rozpozná množstvo bielizne a vykoná automatickú voľbu programu. Okrem toho neustále sleduje cyklus prania a zaisťuje optimálny výkon. Vďaka inovatívnej technológii FreshCare+ môžete na vlastnej koži spoznať nový rozmer sviežosti. Jemná para zároveň s pomalými pohybmi bubna prevetráva vypratú bielizeň v bubne práčky. Bielizeň vďaka tomu zostáva mäkká a svieža. Procesy začaté počas prania ďalej bielizeň osviežujú až 6 hodín od skončenia prania.

Programy a doplnkové funkcie:
Eco bavlna, Zmiešaná bielizeň/Denné 40 °C, Bavlna, Syntetika, Jemná bielizeň, Vlna, Program na bielu bielizeň, Rýchly 30 °C/30 min, Jeans, Sport, Veľké kusy bielizne, Plákanie a odstreďovanie, Intenzívne odstreďovanie, Vypúšťanie vody, Colours15, FreshCare+


     

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
71 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,85 m (1,85 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
71 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,85 m (1,85 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
63 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,5 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu na tuto pračku postavit sušičku Parní sušička WHIRLPOOL HSCX 90420 (FAP3001l)?

Zdravim, vcera nam tuto pracku privezli, peru, v ruce mam navod, kdyz si pridam fci FreshCare, ma byt na konci programu? Je tam vzdy a u kazdeho programu? Prala jsem dnes prosivane deky, kvuli tomu jsem tu pracku chtela, zmackla jsem tedy pocet otacek atd, abych se ujistila o jejich vysi, na konci jsem jeste zmackla fci FreshCare, na konci se deka povalovala, zadnou paru jsem v bubnu nevidela, funkce JENOM vzdy problikne, nezustane tam svitit, takze ted nevim koho se zeptat, byla jsem odkazana na tuto diskuzi, rada bych dostala odpoved, ten zaver ma byt i protibakterialni, jsem astmaticka a slo mi prave o toto, aby se to na konci aspon profouklo parou, dejte mi prosim vedet. H.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL FWG91484W EU
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FWG91484W EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FWG91484W EU . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL FWG91484W EU.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií