Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL FWSD81283WS EU

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FWSD81283WS EU
5 1 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením – A+++, 6. zmysel Fresh care+, 14 programov, 8kg, CIM motor, otáčky 0 – 1200/min, záruka 10 rokov po bezplatnej registrácii
Kód:  WHPR019 Produktové číslo:  869991537930 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWSD81283WS EU Predaj skončil

WHIRLPOOL FWSD81283WS EU

 

ÚZKA PRÁČKA S PREDNÝM PLNENÍM
Whirlpool FWSD81283WS EU A+++

Spredu plnená práčka Whirpool FWSD81283WS EU je moderný spotrebič, ktorý zaistí vašej bielizni najlepšiu možnú starostlivosť. Ponúka rad inovatívnych technológií, špičkové funkcie i elegantný a sofistikovaný dizajn v bielej farbe. Spadá do energetickej triedy A+++, vďaka čomu je ekonomicky aj ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti. S praktickou funkciou odloženého štartu si môžete komfortne a dopredu naplánovať začiatok aj ukončenie pracieho cyklu. Práčka je ďalej vybavená systémom vyrovnávania nestability na extra tiché a stabilné odstreďovanie. Samozrejmosťou je detská zámka, ktorá uzamkne navolené funkcie a zabráni zapnutiu spotrebiča. Bezpečnosť zaistí integrovaná poistka proti pretečeniu, vďaka ktorej pri náhlom úniku vody dôjde k mechanickému uzavretiu prívodu.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI PRÁČKY WHIRPOOL FWSD81283WS EU
Čím na vás zapôsobí nová práčka?

  • Inteligentný 6. zmysel na najlepšie možné výsledky
  • SLIM vyhotovenie s hĺbkou 475 mm
  • Funkcia odloženého štartu
  • Celkom 14 programov
  • Komfortné a jednoduché ovládanie na prehľadnom displeji

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSEL
Technológia, ktorá vám pomôže

Objavte inovatívnu technológiu, ktorá prekvapí vynikajúcimi výsledkami. Ušetrí totiž až 50 % vášho času, vody a elektriny. Vložte bielizeň do bubna, vyberte program a 6. zmysel v práčke s predným plnením WHIRLPOOL FWSD81283WS EU automaticky zvolí najlepšie možné nastavenie pre vloženú tkaninu a celkové množstvo.

FRESH CARE+ TECHNOLÓGIA
Jemná bielizeň pri každom praní

Špecialita s názvom FreshCare+ prináša úplnú dokonalosť pri každom praní. Vďaka revolučnej technológii nemusíte ihneď po vypraní vytiahnuť celú bielizeň. FreshCare+ dodá vášmu oblečeniu čerstvý a voňavý nádych až počas 6 hodín po skončení prania.

VEĽMI ÚČINNÉ PRANIE
Zbavte sa nepríjemných škvŕn

Objavte účinný spôsob, ako bojovať s nečistotami na vašom oblečení. Vďaka niekoľkým programom – rýchle pranie, bežné pranie, intenzívne pranie – môžete odstrániť nečistoty aj pri 40 °C.

KONIEC VIBRÁCIÁM
Dokonalý kľud pri praní

Špeciálna konštrukcia a nové senzory umožňujú o niekoľko stupňov šetrnejšie pranie. Všetky vibrácie a nestabilné pohyby práčky s predným plnením WHIRLPOOL FWSD81283WS EU by totiž mali zmiznúť a vy budete môcť prať bez prebytočného hluku a vibrácií.

INDUKČNÝ MOTOR CIM
Ojedinele pokojné pranie

Srdcom práčky s predným plnením WHIRLPOOL FWSD81283WS EU je motor CIM, ktorý zaručuje mnohoročnú životnosť a šetrí až 30 % energie v porovnaní s bežnými motormi. Ako bonus je navyše poznateľne tichší na úrovni 55 dB pri praní.

COLORS 15 °C

Udržte farby svojho oblečenia

Funkcia Colors 15° umožňuje práčke Whirlpool FWSD81283WS EU účinne vyprať rôzne farby bielizne v jednom cykle a to bez obáv zo zmiešania ich farby. Práčka dokáže regulovať teplotu podľa programu a tak v prípade potreby môže znížiť až na 15 °C.

ENERGETICKÁ TRIEDA A+++
Znížte svoje účty za elektrinu

Práčka s predným plnením WHIRLPOOL FWSD81283WS EU spotrebuje až o 30 % menej energie v porovnaní s bežnými produktmi triedy A. Výsledky ale napriek tomu prináša vo vysokej kvalite.


ĎALŠIE NOVINKY PRÁČKY S PREDNÝM PLNENÍM WHIRLPOOL FWSD81283WS EU
Rad programov a dômyselných funkcií

Vďaka veľkému plniacemu otvoru môžete na jedno pranie vyprať 8 kilogramov bielizne. Nastaviť možno až 1 200 odstredivých otáčok za minútu. Jedinečný spotrebič vás poteší aj jednoduchým ovládaním pomocou prehľadného panela a klasického otočného voliča. Na veľkom prednom displeji práčky s predným plnením WHIRLPOOL FWSD81283WS EU ľahko skontrolujete všetky navolené funkcie a režimy aj zostávajúci čas do konca pracieho cyklu. Vybrať si môžete až zo 14 dômyselne navrhnutých programov. Medzi najzaujímavejšie patrí napríklad rýchly program 30 °C/30 min, špeciálny program na šetrné pranie farebnej bielizne, syntetiky, eco bavlny, formálneho oblečenia aj džínsového materiálu. Na veľmi zašpinenú bielizeň využijete funkciu predprania a sviežosť práve vypraného oblečenie udržíte vďaka praktickému režimu FreshCare.


Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
47,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
83,7 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FWSD81283WS EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FWSD81283WS EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL FWSD81283WS EU.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií