Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Whirlpool HDLX 70410

Zobraziť katalóg
Whirlpool HDLX 70410
4,9 7 hodnotení
Sušička prádla – A++, kapacita 7kg, hlučnosť 65dB, 11 programov, objem bubna 121l, odložený štart, senzorové sušenie, súprava na odvod kondenzátu v balení, V׊×xH 85.5×59.6×65.9cm, 5 rokov záruka na motor, 6.zmysel, program na posteľnú bielizeň
Kód:  FAP3001p Produktové číslo:  HDLX70410 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool HDLX 70410


WHIRLPOOL HDLX 70410
 

6. zmysel

Vďaka šiestemu zmyslu sušička WHIRLPOOL HDLX 70410 automaticky deteguje úroveň vlhkosti náplne a prispôsobí spôsob a dĺžku sušenia. Možno tak ušetriť až 30 % za energie, vodu a čas.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Nízke prevádzkové náklady

S ročnou spotrebou približne 210 kWh patrí sušička WHIRLPOOL HDLX 70410 do extrémne šetrnej energetickej triedy A++, jeden cyklus zvládne za 164 minút a účinnosť sušenia dosahuje hodnotu „A“ – tej najlepšej možnej. Vysoko efektívny a spoľahlivý motor je navyše aj veľmi tichý – hlučnosť by nemala presahovať 65 dB.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Sušenie pri extrémne nízkych teplotách

Veľká výhoda sušičky WHIRLPOOL HDLX 70410 spočíva v progresívnom tepelnom čerpadle, ktoré funguje na báze sušenia pomocou tzv. chladiva. Táto inovatívna kvapalina umožňuje sušenie pri extrémne nízkych teplotách bez toho, aby sa výrazne predlžovala doba sušenia či zhoršoval výsledok – ba naopak!


WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Veľký objem bubna

Bubon s objemom 121 litrov pojme až 7 kg bielizne. Sušička WHIRLPOOL HDLX 70410 disponuje celým radom špeciálnych programov, vďaka čomu môžete sušiť napríklad vlnu, extra veľkú posteľnú bielizeň či bielizeň zo syntetického materiálu.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Rovnomerne vysušené prádlo

Sušičke WHIRLPOOL HDLX 70410 nechýba ani 3D prúd vzduchu, ktorý zaistí dokonalú distribúciu tepla. Prídavné otáčania bubna zintenzívni otáčanie aj v protismere, vďaka čomu bude bielizeň rovnomernejšie vysušená. Poteší aj protikrčivá úprava, pri ktorej sa bubon otáča v krátkych intervaloch a zaistí prevetrávanie bielizne.

WHIRLPOOL HDLX 70410
 

Sušenie bielizne bude jedna radosť

Možnosť odloženého štartu neodmysliteľne patrí ku každej modernej sušičke. Môžete tak sušiť kedykoľvek  vám to časovo bude vyhovovať – či už chcete aby fungovala pri lacnejšej nočnej sadzbe za elektrický prúd alebo mať usušenú bielizeň pri príchode z práce.


Kľúčové vlastnosti sušičky WHIRLPOOL HDLX 70410

  • Senzorová technológia alebo 6. zmysel
  • Šetrné tepelné čerpadlo
  • 3D Prúd vzduchu
  • Prídavné otáčanie bubna
  • Nekrčivá úprava
  • Detská poistka
  • Disponuje radom programov
  • Asymetrické pohyby bubna pre šetrné sušenie bielizne
  • Program proti pokrčeniu na konci sušenia
  • Odložený štart môže priniesť ďalšie úspory
 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

při uvedení do provozu jsen neodstranil přepravní držáky. mohla se pračka poškodit?

Zdravím, jaká bude prosím fungovat stohovací sada, pokud je uváděna hloubka této sušičky 65,9cm? U univerzál verze mezikusu od Whirlpoolu je uvedeno 60x60, bude to tedy kompatibilní? Předem díky díky

Dobrý den, po cca měsíčním provozu se ze spodního filtru resp. otvoru pro filtr line zatuchlý zápach- jakoby stará vhkost. Můžete mi poradit co dělat a jak se ho zbavit??? Filtry čistíme, dvířka po sušení necháváme otevřené. Nicméně zápach se line z vnítřních útrob sušičky.. Mockrát děkuji za radu.

Dobrý den, jde u této sušičky sundat horní deska? Má možnost podstavby pod linku? Děkuji

Chtel bych se zeptat na Reverzibilní dvířka co to znamena dekuji.

Dobrý den, je nutné susičku umístit do větrané místnosti ? (kvůli případné páře ...) Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se tato sušička Whirlpool HDLX 70410 dá kombinovat s pračkou Beko WMB 81044 LA a kolik sušička cca váží? Předem děkuji V.M

Dobrý den, prosím o radu jaký zakoupit mezikus pro postavení této sušičky na pračku Whirlpool AWO/C 6304. Děkuji moc. JIrka H.

Dobrý den, má sušička nádobu na vodu nebo musí být připojená na odpad?

Dobrý den, je možné sušičku postavit na pračku (nebo naopak).

Diskusia a poradňa k Whirlpool HDLX 70410
Príslušenstvo pre Whirlpool HDLX 70410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL HDLX 70410.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií