Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL HSCX 70311

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL HSCX 70311
3,7 3 hodnotení
Sušička prádla – A +, kapacita 7kg, parný program, hlučnosť 65dB, 10 programov, objem bubna 121l, odložený štart, senzorové sušenie, súprava na odvod kondenzátu v balení, VxŠxH 85.5x59.6x65.9cm, 5 rokov záruka na motor, 6. zmysel
Kód:  WHSU002 Produktové číslo:  HSCX70311 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL HSCX 70311

Predstavujeme vám veľmi kvalitnú a úspornú sušičku bielizne v klasickom bielom vyhotovení. Tá sa chváli výbornou kapacitou, ktorá je až 7 kg bielizne a širokou ponukou 10 programov. Keď k tomu pripočítame príslušnosť k úspornej kategórii A+, čo znamená, že spotrebuje menej energie a času ako spotrebič v energetickej triede A. Ide tak o skvelú voľbu do mnohých domácností, ktoré ju budú často využívať. Určite oceníte voľbu odloženého štartu, keď si môžete presne nastaviť, v akom čase má prací cyklus začať. Keď je cyklus hotový, zaznie zvukový signál. Sušičku je možné umiestniť aj na vašu kompatibilnú práčku prostredníctvom medzikusu .

Kľúčové vlastnosti sušičky WHIRLPOOL HSCX 70311

  • Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom spadá do energetickej triedy A+
  • Nízka hlučnosť pri sušení
  • 5 rokov záruka na motor
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • 10 programov
  • SteamCare™: parný program proti pokrčeniu vlákien
  • Refreshing Ball™: rýchle osvieženie bielizne obľúbenou vôňou
  • Odložený štart/koniec

Základom sušičky WHIRLPOOL HSCX 70311 je kvalitný motor

Inovatívny antikorový bubon tejto sušičky je poháňaný vysoko efektívnym, tichým a spoľahlivým motorom, na ktorý je výrobcom poskytovaná záruka päť rokov. Objem bubna je výborných 121 litrov. Základom kondenzačnej sušičky HSCX 70311 je kvalitný motor, ktorý je doplnený o tepelné čerpadlo a inteligentnú funkciu 6. zmysel na automatické nastavenie teploty s ohľadom na tú najjemnejšiu bielizeň. Navyše počas sušenia celý proces neustále stráži a upravuje. Na každú tkaninu si vždy vyberiete najvhodnejší program zo širokej palety sušiacich programov.

 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
258 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
258 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
Hotovo!
Šírka
59,6 cm Hotovo!
Výška
85,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
47 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Hĺbka sušičky je 65,9 cm, do ktorej sú rátané predné vyčnievajúce dvierka a zadný plechový taktiež vyčnievajúci kryt. Ja by som potreboval vedieť hĺbku dolnej bočnej hrany bez vyčnievajúcich predných predných dvierok a zadného krytu. Len dĺžku dolnej hrany. Ďakujem.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na sušení. Prádlo z pračky dávám hned do sušičky s programem smíšené. Někdy mám prádlo krásně suché, jindy zůstává dost vlhké a ani změnou programu se nedosuší. Nemohu přijít na to čím to je. Prosím o radu. Děkuji Lenka

Dobrý den, chci se zeptat tato sušička je kondenzační - uvádíte, takže je v ní zásobník na vodu, který se po sušení vyprázdní je to tak?

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL HSCX 70311
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL HSCX 70311 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL HSCX 70311.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií