Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Whirlpool PACB12HP

Zobraziť katalóg
Whirlpool PACB12HP
4,2 10 hodnotení
Mobilná klimatizácia – mobilná, energetická trieda A, pre miestnosti 80 – 120m3, 3500W, 11942BTU/h, 4 režimy prevádzky (chladenie/odvlhčovanie 1.7l/h/ohrev/ventilátor), hlučnosť 50-65dB, 6. zmysel, HEPA filter, funkcia sleep, Round U, časovač , diaľkové ovládanie, odvodná hadica dĺžka 1.5m, priemer 15cm, diaľkové ovládanie
Kód:  EAV2092k Produktové číslo:  PACB12HP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool PACB12HP

Tichá a kompaktná klimatizácia v elegantnom dizajne

Pripravte sa na horúce letné dni a vyberte si kvalitnú mobilnú klimatizáciu od popredného výrobcu Whirlpool s revolučným 6. zmyslom. Tento prenosný pomocník je zvlášť vhodný do bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov i kancelárií s rozlohou cca 120 m3. Klimatizácia disponuje skvelými funkciami, nesie výrazný podiel na zlepšení kvality vzduchu a vďaka praktickým režimom sa perfektne prispôsobí vaším požiadavkám.



Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie Whirlpool PACB12HP

  • 4 režimy prevádzky – chladenie, ventilácia, ohrev i odvlhčovanie vzduchu
  • Špeciálny HEPA filter
  • Integrovaný časovač
  • Výkon 3 500 W
  • Ovládanie pomocou diaľkového ovládača
  • Vďaka 6. zmyslu nastaví klimatizácia vhodnú kombináciu funkcií, aby vytvorila ideálnu klímu
  • Režim SLEEP pre váš príjemný spánok
  • Funkcia rýchleho ochladenia automaticky ochladí miestnosť na 18 °C

Chladenie, ohrievanie, odvlhčovanie aj ventilácia

Výkonná klimatizácia patrí do energeticky úspornej triedy A, a preto je ekologicky aj ekonomicky šetrným spotrebičom. Ponúka 4 rôzne režimy prevádzky – chladenie, ohrev, odvlhčovanie a ventilátor. Spoľahlivo dokáže odvlhčiť až 1,7 litra za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestor iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. Všetko ľahko a komfortne navolíte pomocou diaľkového ovládania.


Inteligentný 6. zmysel

Inteligentná klimatizácia so 6. zmyslom za vás automaticky nastaví najvhodnejšiu kombináciu funkcií chladenia, ventilácie alebo odvlhčovania. Stačí zadať, či chcete rovnakú alebo chladnejšiu klímu. Poteší vás tiež inovatívna funkcia Round U, ktorá automaticky aktualizuje nastavenia klimatizácie podľa teploty vo vašom okolí. Vďaka senzoru v diaľkovom ovládači zabezpečí, aby vo vašom priestore neustále panovala ideálna teplota.


Režim SLEEP

Inteligentný režim SLEEP sa postará o ideálnu klímu v miestnosti počas vášho spánku. Klimatizácia bude automaticky regulovať rýchlosť prúdenia i teplotu vzduchu počas 8 hodín. Samozrejmosťou je i bezpečnostná funkcia Autoreštart, ktorá po výpadku prúdu klimatizáciu opäť aktivuje, preto ju nebudete musieť znova nastavovať. K dispozícii je aj praktický časovač, vďaka ktorému možno vyvetrať a vychladenie miestnosti komfortne nastaviť dopredu na vami zvolený čas.


Dokonale čistý vzduch

Mobilná klimatizácia Whirlpool PACW9COL je vybavená vyberateľným a ľahko umývateľným HEPA filtrom s lytickými enzýmami, ktorý odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc zo vzduchu vo vašom interiéri. Filter je špeciálne vyrobený z vrstvy jemných sklených vlákien, cez ktoré sa vzduch dôkladne filtruje. HEPA filter má životnosť 5 až 6 rokov, ale je vhodné ho pravidelne zbavovať nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
34 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
8,87 Hotovo!
Výška
74,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
34 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
8,87 Hotovo!

Rozmery

Výška
74,3 cm Hotovo!
Šírka
44,8 cm Hotovo!
Hĺbka
40,2 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,píšete že v chladných dnech je možné i přitopit.To musí být také hadice v otevřeném okně?

Dobrý den. Mám dotaz ohledně obsahu balení u produktu Whirlpool PACB12HP. Co přesně je součástí balení? Je v obsahu i výfuková trubice a/nebo okenní sada (apod.)? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, bude tato klimatizace ještě dostupná? Děkuji

Dobrý deň, mám otázku aký teplotný rozsah sa dá nastaviť

Dobrý den, můžu se zeptat jestli je možné si tento produkt vyzkoušet ve svém prostředí? Děkuji

Dobrý den, pokud bych chtěl tento produkt použít pouze na zchlazení vzduchu v místnosti je nutné instalovat výfukovou trubici? Děkuji za odpověď.

.

Diskusia a poradňa k Whirlpool PACB12HP
Príslušenstvo pre Whirlpool PACB12HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL PACB12HP.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií