Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL ST U 92X EU

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ST U 92X EU
Sušička prádla energetická trieda A++, max. hmotnosť náplne 9 kg, hlučnosť 64 dB, počet programov 18, odložený štart a detská poistka, odhadovaná ročná spotreba energie 258 kWh/annum, výška 84.9 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 65.6 cm
Kód:  WPRO098 Produktové číslo:  869991583680 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL ST U 92X EU

Už vás unavuje neustále rozkladanie sušiaka, vešanie bielizne a jej následné skladanie? Preto je pre vás tým správnym pomocníkom do domácnosti kondenzačná sušička WHIRLPOOL ST U 92X EU s tepelným čerpadlom. Sušička disponuje obrovským bubnom s objemom 120 litrov a kapacitou 9 kilogramov, vďaka ktorému môžete usušiť viac bielizne naraz alebo objemné kusy. Sušička je poháňaná motorom BPM Senselnverter, ktorý je veľmi tichý, úsporný a navyše sa na neho vzťahuje 10-ročná záruka. Filter sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU vyčistíte veľmi jednoducho, bez zásahu odborníka.

Kľúčové vlastnosti sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU

  • Sušička WHIRLPOOL ST U 92X EU pojme až 9 kilogramov bielizne
  • Je poháňaná tichým motorom BPM Senselnverter
  • Sušička WHIRLPOOL FT ST U 92X EU ponúka 18 sušiacich programov
  • Funkcia FreshCare+ zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií
  • Možnosť zvolenia rýchleho sušenia
  • Technológia 6. zmysel ušetrí vaše peniaze
  • Sušička má prehľadný displej, ktorý ukáže zvolený program a čas

Programy sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU

Sušička WHIRLPOOL ST U 92X EU ponúka výber z 15 sušiacich programov. Medzi klasické patria: eco bavlna, zmiešaná bielizeň, syntetika, jemná bielizeň, extra jemná, vlna, farebná bielizeň, prikrývky, jeans, sušenie pre ľahké žehlenie. Ďalej tiež môžete vybrať zo špeciálnych programov: košele, športové odevy alebo lôžkoviny. Určite oceníte aj možnosť nastavenia voľby pre intenzitu sušenia. V prípade, že nemáte príliš veľa času a potrebujete rýchlo usušiť niektorý obľúbený kúsok z vášho šatníka, sušička WHIRLPOOL vám umožní usušiť bielizeň za 30 minút. Ďalšia z funkcií je odložený štart, pri ktorej si možno nastaviť hodinu, kedy sa má vami zvolený program spustiť. Samozrejmosťou je aj detská poistka, ktorá zabráni vášmu dieťaťu počas programu sušičku otvoriť.

Vynikajúca funkcia FreshCare+

Funkciu FreshCare+ určite oceníte, keď musíte nečakane odísť z domu a nestihnete bielizeň vytiahnuť. Oblečenie zostane svieže aj po 6 hodinách, ktoré strávi vo vnútri sušičky. Funkcia spočíva v tom, že udržuje stálu teplotu vo vnútri sušičky WHIRLPOOL ST U 92X EU, ktorá je v rozmedzí 35 – 42 °C, a občasným pohybom bubna. Táto funkcia takisto zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií.

Technológia 6. zmysel a Wave motion

Inteligentná technológia 6. zmysel posúdi množstvo bielizne, ktoré je v sušičke WHIRLPOOL ST U 92X EU a podľa toho automaticky nastaví program sušenia tak, aby sa dosiahli tie najlepšie výsledky. Navyše sušička výrazne ušetrí vašu peňaženku, vodu a dokonca aj čas. Wave motion je jedinečný program, ktorý rovnomerne rozloží bielizeň v bubne sušičky WHIRPOOL ST U 92X EU a umožní tak ľahký priechod vzduchu cez jej vlákna.


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
258 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
258 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
65,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
47,5 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Detská poistka Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, který konkrétní mezikus je potřeba zakoupit k této sušičce WHIRLPOOL ST U 92X EU, když jí chci postavit na úplně stejný typ pračky ze stejné série. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych věděl, jaký typ chladiva se používá u této sušičky? Děkuji

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL ST U 92X EU
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ST U 92X EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ST U 92X EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ST 92X EU.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií