PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

WHIRLPOOL W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL
Varná doska – indukčná, 6 platničiek, 6, zmysel, Booster, časovač, dotykové ovládanie a flexi zóna, skosené hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,4 × 65 × 51 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  WHVD010 Produktové číslo:  869991041240 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL Predaj skončil

WHIRLPOOL W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL


Veľkou prednosťou indukčnej varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je nielen intuitívne varenie so šiestym zmyslom, ale hlavne nadčasový vzhľad radu W Collection a mnoho užitočných funkcií, ktoré vám uľahčia a spríjemnia vaše varenie. Určite oceníte aj prítomnosť FlexiFull a FlexiMax funkcie, ktoré vám umožnia variť na celom povrchu varnej dosky podľa vašej ľubovôle. Plochý povrch varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je ideálny na údržbu a navyše ponúka minimalistický a jednoduchý štýl, ktorý sa hodí do každej kuchyne. Milovníci chutnej kávy si prídu na svoje. Varná doska totiž ponúka možnosť prípravy mokka kávy.


Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL

  • Intuitívne varenie s prednastavenými programami
  • Žiadne obmedzovanie vďaka FlexiFull a FlexiMax funkcii
  • Varná doska s detskou poistkou
  • Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL s možnosťou pomalého varenia, prípravy mokka kávy a využiť možno aj funkciu grilovanie či udržiavanie v teple
  • Moderný dizajn z radu W Collection so skosenou zadnou aj prednou hranou
  • Jednoduché a rýchle rozpúšťanie (napr. maslo, čokoláda ai.) bez pripálenia
  • iXelium nanotechnológia
  • Možnosť využitia funkcie BOOSTER a Eco Booster pre všetky varné zóny
  • Jednoduchá a rýchla údržba varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL
  • Nastavte si dobu varenia pomocou praktického časovača

Hlavné technológie varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL


W Collection prináša nadčasový vzhľad

WHIRLPOOL vám prináša nadčasový vzhľad radu W Collection, ktorý rozžiari vašu kuchyňu. Objavte pokročilé možnosti varenia a krásny dizajn s varnou doskou Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL.

Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL ponúkne intuitívne varenie s prednastavenými programami

Varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL prichádza s technológiou 6. ZMYSEL, ktorá vám ponúkne mnoho užitočných funkcií. Jednoducho zvolíte požadovaný spôsob varenia a varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL sa automaticky nastaví na požadovanú úroveň výkonu.

Žiadne obmedzovanie s FlexiFull funkciou

Vďaka skvelej funkcii FlexiFull môžete pohodlne variť na celej varnej doske bez toho, aby ste boli nútení obmedzovať sa platňami. Panvice či hrnce môžete podľa svojej ľubovôle vkladať na varnú dosku kamkoľvek budete potrebovať. Inteligentný systém varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL tak sám automaticky rozpozná, kde je riad umiestnený.

Indukčná varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL s FlexiMax zónou

Indukčná varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL vás poteší FlexiMax kreatívnym varením, ktoré vám zaručí maximálnu slobodu pri príprave rôznych kulinárskych pokrmov. Zóny na varnej doske W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL sa veľmi rýchlo a rovnomerne rozohrievajú, vďaka čomu ich môžete používať samostatne alebo naraz. Zóna FlexiMax zaznamená každý pohyb na doske.

Eco Booster varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL na rýchlejšie uvedenie do bodu varu

Rýchlejšie a lacnejšie varenie je zaistené vďaka Eco Booster funkcii. Táto funkcia varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL dokáže uviesť vodu do boru varu za veľmi krátku dobu. Následne ju udržiava pri teplote varu, vďaka čomu šetrí spotrebu energie.

Nastavte si maximálny výkon na varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL

Benefitom varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je možnosť rozhodnúť o maximálnom využitom výkone: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW alebo 7,2 kW. Po nastavení požadovaného maximálneho výkonu varná doska automaticky upravuje rozdeľovanie výkonu medzi platne tak, aby vami určená medzná hodnota nebola prekročená. Nemusíte sa teda obávať, že vaša domová inštalácia bude nejako preťažená aj napriek tomu, že budete využívať všetky funkcie, ktoré vám varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL ponúka.

Indukčná platňa Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL s praktickým časovačom

Indukčná platňa Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je vybavená praktickým časovačom, ktorý vám pomôže s prípravou vašich chutných pokrmov. Odteraz už nemusíte sledovať dobu varenia, funkcia časovača to urobí za vás. Po uplynutí prednastavenej doby sa varná zóna automaticky vypne.

Vstavaná varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL s detskou poistkou

Deti si často zo zvedavosti prezerajú rôzne spotrebiče. Vstavaná varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je presne preto vybavená možnosťou zablokovať ovládanie, ktoré tak zabráni deťom zapínať spotrebič či meniť vybrané parametre.

Jednoduché a rýchle rozpúšťanie bez pripálenia

Varnej doske Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL nechýba tiež funkcia Rozpúšťanie. Ľahko tak môžete pri ideálnej teplote rozpustiť čokoládu alebo maslo bez toho, aby sa pripálili alebo nerovnomerne zachytávali na stene riadu.

Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL s možnosťou pomalého varenia

V ponuke funkcií varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL nesmie chýbať tiež možnosť pomalého varenia, ktoré zaisťuje udržiavanie požadovanej teploty. Pri tomto varení nedochádza k pripáleniu jedla. Pokrm, ktorý je nutné dlho dusiť, tak bude dokonale pripravený.

Funkcia udržiavania v teple

Varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je vybavená funkciou Udržiavanie v teple, ktorá zachováva ideálnu teplotu jedla aj po skončení varenia. Nemusíte sa teda obávať rizika pripálenia.

Na varnej doske Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL si pripravíte aj kávu 

Vlastníte doma mokka kanvičku? Potom pre vás máme skvelú správu. Varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL má funkciu práve na prípravu dokonalej kávy v mokka kanvičke. Po dovarení kávy sa varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL vypne, aby sa káva zbytočne neodparovala.

Grilujte v každom ročnom období

Či je leto alebo zima, vy môžete grilovať kedykoľvek sa vám zachce. Varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL je totiž vybavená funkciou grilovania, s ktorou vytvoríte úžasné pokrmy. Funkcia slúži na optimálny spôsob grilovania rôznych potravín v závislosti od ich hrúbky. Vo chvíli, keď dosiahnete teplotu na grilovanie, vás varná doska upozorní zvukovým signálom, stabilizuje teplotu a udržuje ju na rovnakej úrovni.

Nanotechnológia iXelium indukčnej dosky Whirlpool

Indukčná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL vám ponúkne exkluzívnu nanotechnológiu iXelium, ktorá zaistí neuveriteľne odolný povrch proti poškrabaniu. Doska si zachováva dlhodobý lesk, ktorý krásne doplní vašu kuchyňu. Povrch indukčnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL sa jednoducho a rýchlo čistí.

Skosená zadná a predná hrana vstavanej varnej dosky Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL

Vstavaná varná doska Whirlpool W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL kombinuje prepracovaný dizajn a skosené hrany po obvode celej dosky. Tento elegantný dizajn krásne doplní interiér vašej kuchyne, ktorý vám bude každý závidieť.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
6 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
6. zmysel, Booster, Časovač, Dotykové ovládanie, Flexi zóna Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,4 cm Hotovo!
Šírka
65 cm Hotovo!
Hĺbka
51 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosené hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL W COLLECTION SMO 654 OF/BT/IXL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií